Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

* Ξέρετε τι δεν παρατήρησε κανείς στον ανασχηματισμό;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Ε. ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Ότι όλοι οι νέοι πρωτάρηδες υπουργοί και υφυπουργοί επέδειξαν αξιοθαύμαστη αυτοσυγκράτηση.

Τελείωσαν τα ψέματα

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για τις δυνατότητες και για τις αδυναμίες σου, καθώς και για το πώς συσχετίζονται οι ικανότητες ή οι δεξιότητες που διαθέτεις με την άσκηση διαφόρων επαγγελμάτων;

Κανείς τους δεν δήλωσε ότι παρέλαβε… καμένη γη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΡΟΣ

Έχεις σκεφτεί ότι οι δεξιότητες που διαθέτει ένα άτομο αναπτύσσονται με συστηματική προσπάθεια; * Πάλι μαθήματα εσωκομματικής δημοκρατίας από τον Μεϊμαράκη.

Ο Λάμπρος Χούτος (κάτω) και οι συμπαίκτες του έχουν τη στήριξη της Θύρας 7, η οποία ζητεί επιτακτικά οκτώ νίκες στους ισάριθμους αγώνες που απομένουν στο πρωτάθλημα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τον τίτλο

Λέξεις/Φράσεις - Κλειδιά

"Η εκλογή νέου γραμματέα ενισχύει το κόμμα", είπε μπροστά στις κάμερες.

Μήνυμα συσπείρωσης του Όλεγκ Προτάσοφ στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο λαός του «Θρύλου» έστειλε το δικό του μήνυμα:

Ικανότητες

Προηγουμένως είχε ήδη δώσει το χρίσμα στον Ζαγορίτη.

«Τελείωσαν τα ψέματα».

Δεξιότητες

Δεν αποκλείεται off the record να είπε "ψηφίστε τον, μη σας πάρει και σας σηκώσει".

Το ηθικό των «ερυθρολεύκων» είναι τσαλακωμένο και ζητείται επειγόντως η νίκη στο μεθαυριανό ματς με τον Ιωνικό στη Νεάπολη για να επουλώσει τις πληγές. Στόχος αυτού του κεφαλαίου είναι να βοηθηθείς:

* Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διαψεύδει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι Τούρκοι υπέκλεψαν τηλεφωνικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της άσκησης "Παρμενίων".

Και σαν μην έφθαναν όλα αυτά, στη λίστα των τραυματιών προστέθηκαν οι Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης, Άντζας και Βενετίδης. • να γνωρίσεις το περιεχόμενο των εννοιών «ικανότητες» και «δεξιότητες» και να τις συσχετίζεις με τα διάφορα επαγγέλματα • να προσδιορίζεις τις ικανότητες και τις δεξιότητες που διαθέτεις, καθώς και αυτές που δεν διαθέτεις • να διαπιστώσεις ότι οι δεξιότητες αναπτύσσονται με συστηματική προσπάθεια.

Θα είχα όλη την καλή διάθεση να τους πιστέψω, αν θα είχαν τη δυνατότητα να το ανακαλύψουν.

Ο Ουκρανός τεχνικός σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές υπογράμμισε: * Τι παραπάνω είχαν από τους Τούρκους τζεϊμσμπόντηδες αυτοί που τους παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων; «Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τη χρονιά. Ή μήπως είστε εκτός από άσχετοι και… ρατσιστές με τους γείτονες; Έχετε αξία ως παίκτες.

* Πρόταση πόντιου κτηνιάτρου.

Οφείλουμε να βρούμε τη δύναμη και το κουράγιο και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

"Άμα βρίσκετε άρρωστα πεσμένα, πουλιά", συμβούλευε, "να μη τους δίνετε Ταμιφλού αλλά… Viagra".

Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να οδηγήσουμε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου».

Και όταν είδε τις αντιδράσεις των ακροατών του, επέμεινε.

Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

"Τι γελάτε μπρε;

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

Το δοκίμασα στο δικό μου πουλί και είχα εξαιρετικά αποτελέσματα"!

«Να μείνουμε ενωμένοι. * Ήμουν απαισιόδοξος για τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και των τραπεζοϋπαλλήλων για την άλωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές σε δύσκολες καταστάσεις και στο τέλος τα καταφέραμε». Μέχρι που ο "επίτιμος" δήλωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι… μονόδρομος.

Ο Προτάσοφ θα παραθέσει σήμερα δείπνο στους παίκτες του, με στόχο την ανύψωση του ηθικού και τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος. * Και αίφνης, ως εκ θαύματος, ο μονόδρομος μεταμορφώθηκε σε… αδιέξοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν χθες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούσαν να αποδώσουν τα αίτια της άσχημης αγωνιστικής παρουσίας τους στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. * Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η Ντόρα διευκρινίζει ότι η εξωτερική πολιτική δεν είναι προσωπική πολιτική αλλά της κυβέρνησης.

Από την άλλη, οι φίλαθλοι της Θύρας 7 τόνισαν ότι θα είναι κοντά στην ομάδα στον αγώνα με τον Ιωνικό, αλλά δεν πρόκειται να ανεχθούν νέα απαράδεκτη εμφάνιση.

Αναρωτιέμαι αν με αυτό θέλει να καθησυχάσει Κύπριους και Μακεδόνες ή αν σκοπεύει η δική της "ρεαλιστική" άποψη να γίνει σύντομα η μοναδική άποψη.

Το μήνυμα που έστειλαν στους ποδοσφαιριστές είναι σαφές: * Καλά, οι συνοδοί του Μπαρόζο χρειάζονταν ειδικό ενημερωτικό έγγραφο για το πώς θα αποκαλούν τους Σκοπιανούς όταν δεν είναι μπροστά Έλληνες; «Τα ψέματα τελείωσαν. Αν το FYROM τους φαινόταν προσβλητικό, ας τους έλεγαν… Αλβανούς. Οι παίκτες θα πρέπει να τιμήσουν τα συμβόλαιά τους και να κάνουν το καθήκον τους.

* (Που μπορεί να πρόκειται και για σκηνή από τα προσεχώς).

Δεν έχουν να αντιμετωπίσουν ούτε τη Ρεάλ ούτε τη Μίλαν. Με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος θα παίξουν, αυτές που νικούν τόσα χρόνια. Να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν με πάθος. Να σταματήσουν τις δηλώσεις, τις υποσχέσεις, τα παράπονα και τις πλάκες στις προπονήσεις. Όποιος παίκτης νιώθει ότι δεν μπορεί να προσφέρει ή δεν πιστεύει ότι θα πάρουμε τον τίτλο, ας σταματήσει να πηγαίνει στις προπονήσεις. Όποιος θα παίζει, θα πρέπει να δώσει τα πάντα για τον Ολυμπιακό».

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ο Προτάσοφ δεν υπολογίζει για το ματς με τον Ιωνικό τούς τραυματίες Τζιοβάνι, Ζε Ελίας, Πατσατζόγλου, Ελευθερόπουλο, Μαυρογενίδη και Άντζα, ενώ λίγες πιθανότητες υπάρχουν για τη συμμετοχή τού Βενετίδη.

Ο Μαυρογενίδης έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς, ο Άντζας τράβηγμα στον δικέφαλο και ο Βενετίδης τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Και οι τρεις υποβλήθηκαν χθες σε μαγνητική τομογραφία. Τραυματίας είναι και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (έχει υποστεί θλάση θώρακος), ωστόσο το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός μεθαύριο θα δώσει το «παρών» στη Νεάπολη.

*** Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας κάλεσε τον Πίτερ Οφορίκουε σε φιλικό τουρνουά που θα δώσει η εθνική ομάδα από τις 27 έως 29 Μαρτίου με τη συμμετοχή της Τυνησίας, του Καμερούν και της Μαδαγασκάρης. Εξάλλου, ο Κριστιάν Καρεμπέ συμπεριελήφθη στην αρχική επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλίας Ζακ Σαντινί για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004, με τη Μάλτα (29 Μαρτίου στη Λανς) και με το Ισραήλ (2 Απριλίου στο Παλέρμο).

*** Ο Παρ Ζέτερμπεργκ σε δηλώσεις του στη σουηδική εφημερίδα «Expressen» τόνισε ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Άντερλεχτ.

ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ

Στις 7 μ.μ. (αντί στις 4.45 μ.μ.) θα διεξαχθεί η συνάντηση Ιωνικού - Ολυμπιακού. Η ΕΠΑΕ αποφάσισε την αλλαγή, δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος να σημειωθούν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των «ερυθρολεύκων» και του ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα τους αγωνίζεται στο γειτονικό γήπεδο του Κορυδαλλού κόντρα στην Προοδευτική. Ακόμη, η ΕΠΑΕ όρισε το παιχνίδι Ηρακλή - ΠΑΣ Γιάννινα στις 4.45 μ.μ. (αντί 3 μ.μ.) και τη συνάντηση Καλλιθέας - Παναχαϊκής (Σάββατο) στις 5 μ.μ. αντί στις 7 μ.μ.