Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Το διχαστικό θέμα της διατήρησης φακέλων με περιεχόμενο τα ιδεολογικά πιστεύω πολιτών από την αστυνομία και κατ' επέκταση τον χαρακτηρισμό τους βάσει των πολιτικών τους φρονημάτων έφερε στη Βουλή ο βουλευτής κ. Σταμάτης σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακεδονία" την 3η Μαρτίου 1976.

ΑΕΚ: 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η Γ.Σ. ΟΠΩΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Η ΕΝΙC

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2Η

Στον τίτλο:

Ό,τι πείτε

Προσπάθησε να συντάξεις μια σύντομη επαγγελματική μονογραφία για ένα από τα επαγγέλματα της δραστηριότητας 1.

"Δήλωση του κ. Σταμάτη στη Βουλή -

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ

Οι πληροφορίες που συνέλεξες είναι αρκετές για κάτι τέτοιο;

Δεν τηρούνται φάκελοι με τα ιδεολογικά φρονήματα -

Η συνεδρίαση του προσωρινού Δ.Σ. έγινε σε καλό κλίμα, αν και υπήρχαν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες

Τι άλλο θα έπρεπε να ρωτήσεις;

Αλλά μόνο καρτέλες με τα ατομικά στοιχεία των πολιτών".

Στις 17 Απριλίου ορίστηκε τελικά η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ με θέματα τον ορισμό νέας διοίκησης και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://www.pi-schools.gr, θα βρεις την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Στο ρεπορτάζ διευκρινίζεται:

Η απόφαση αυτή πάρθηκε χθες από τα μέλη (παραβρέθηκαν 14 από τους 19) του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου.

Αναζήτησε το πανελλήνιο δίκτυο επικοινωνίας και πληροφόρησης Νέστωρ, από τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

"Καρτέλες στις οποίες περιέχονται τα ατομικά στοιχεία των πολιτών, και όχι φακέλους με πληροφορίες για την ιδεολογική τους τοποθέτηση διατηρούν σήμερα οι αρχές ασφαλείας.

Η συνεδρίαση έγινε σε καλό κλίμα, αν και υπήρχαν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες.

Πήγαινε στις επαγγελματικές μονογραφίες και βρες την επαγγελματική μονογραφία που είναι καταχωρισμένη εκεί και αντιστοιχεί σε αυτή που συνέταξες εσύ.

Οτιδήποτε αναφέρεται στο παρελθόν δεν λαμβάνεται υπόψιν".

Στη συζήτηση έγιναν δύο προτάσεις.

Σύγκρινε τις πληροφορίες που πήρες μέσω της συνέντευξης και αυτές που βρήκες πλοηγούμενος στο διαδίκτυο. Οι σχέσεις της Τουρκίας με την τότε ΕΟΚ βρίσκονται επίσης στην επικαιρότητα, όπως διαβάζουμε στον τίτλο άλλου θέματος από το πρωτοσέλιδο της "Μακεδονίας":

Η πρώτη πρόταση ήταν από τον Γιάννη Γρανίτσα και είναι τελικά αυτή που υιοθετήθηκε.

Αν το σχολείο σου δεν έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική πληροφόρηση -ή αν το επάγγελμα που ψάχνεις δεν είναι καταχωρισμένο- απευθύνσου στο Κέντρο Συμβουλευτικής-Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) ή στο Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑ.Σ.Ε.Π.) της περιοχής σου. "Δόθηκε υπόσχεση στον Τσαγλαγιαγκήλ -

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε ότι αφού η ENIC ζήτησε να διεξαχθεί Γ.Σ., αυτό πρέπει να κάνει το προσωρινό Δ.Σ.

Αυτή η κίνηση ίσως αποδειχτεί μια πολύ καλή λύση για έγκυρη πληροφόρηση. Η Ευρώπη θα ενημερώνει τακτικά την Τουρκία -

Η δεύτερη πρόταση έγινε από τον Πέτρο Λάλο, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει πρώτα να γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και στη συνέχεια να διεξαχθεί η Γ.Σ.

Επί των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση -

Με τον τρόπο αυτό - όπως εξήγησε - ο κ. Λάλος θα αποφευχθεί η περίπτωση να θέλει η ENIC να βγάλει δική της διοίκηση και αυτή να πάει την ομάδα σε εκκαθάριση ή οτιδήποτε άλλο.

Και θα βελτιώσει τους όρους για τα τουρκικά προϊόντα".

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται:

Δεν συζητήθηκε το θέμα της κατασκευής του γηπέδου, έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο για το θέμα του ξυλοδαρμού του, ενώ τέλος αποφασίστηκε η δίμηνη διακοπή συμβολαίου του Πριέτο.

"Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, κ. Τσαγλαγιαγκήλ, δήλωσε στον ανταποκριτή των 'Τάιμς' στη βελγική πρωτεύουσα ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τις συνομιλίες που είχε με τους υπουργούς Εξωτερικών των χωρών της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας, που τις χαρακτήρισε ως εποικοδομητικές και που εξομαλύνουν τις σχέσεις του με την κοινότητα.

Ο παίκτης είχε αρνηθεί να πάει με την αποστολή της ΑΕΚ στη Μάλαγα και οι δικαιολογίες του στη γραπτή απολογία του δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές.

Οι υπουργοί της ΕΟΚ διαβεβαίωσαν τον κ. Τσαγλαγιαγκήλ ότι η Κοινότητα θα βελτιώσει τους όρους διάθεσης των τουρκικών αγροτικών προϊόντων στις χώρες και του υποσχέθηκαν ότι θα κρατούν ενήμερη την Τουρκία για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της γείτονός της, Ελλάδος, στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα".

*** Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι Κρέικ και Μαλαδένης έχουν ίωση. Οι Καψής, Κασάπης γυμνάστηκαν μόνοι τους, ενώ ο Σολάκης, ο οποίος πάσχει από κοίλη μεσοσπονδυλιαίου δίσκου, θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση και θα παραμείνει για περίπου 1 1/2 μήνα εκτός γηπέδων.