Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Κοινωνικό ρεπορτάζ

( πρόγραμμα για 2.000 άνεργους της θεσσαλονίκης :: 4/1/2006 20:26:54) 

Πρόγραμμα για 2.000 άνεργους της Θεσσαλονίκης ΓΝΩΜΗ

2.4 ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΜΙΓΑΔΙΚΟΥ

Ενα νέο ειδικό πρόγραμμα ολοκληρωμένης παρέμβασης για 2.000 άνεργους του νομού Θεσσαλονίκης, το οποίο συνδυάζει δράσεις κατάρτισης, επιδότησης δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και νέων ελεύθερων επαγγελματιών, ενέκρινε πρόσφατα το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ.

Όταν οι ΗΠΑ απειλήθηκαν, άρχισαν να ζητούν δημοκρατία για τους Άραβες

Εισαγωγή

Στο πρόγραμμα του νομού Θεσσαλονίκης μπορούν να υπαχθούν άτομα τα οποία:

THOMAS L.

Η αποδοχή των μιγαδικών αριθμών, εκτός από τις δυνατότητες που άνοιξε στην επίλυση των εξισώσεων, έδωσε μεγάλη ευελιξία στον αλγεβρικό λογισμό.

1) Διαθέτουν την ιδιότητα του ανέργου (άρθρο 2 του ν. 1545/85) και διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ.

FRIEDMAN

Για παράδειγμα, η παράσταση [pic] μπορεί τώρα να παραγοντοποιηθεί στη μορφή [pic].

2) Έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης (όπως αυτά ορίζονται και εφαρμόζονται από τον ΟΑΕΔ), τα οποία είναι υπογραμμένα από τον εργασιακό σύμβουλο του αντίστοιχου ΚΠΑ του οργανισμού.

Ο Γουίλιαμ Ριz Μογκ, πρώην αρχισυντάκτης των «Τάιμς» του Λονδίνου, έθιξε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα σε άρθρο που έγραψε ύστερα από τις πρόσφατες, μαζικές αντιπολεμικές διαδηλώσεις στην Ευρώπη. Οι μαθηματικοί εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός σε πολλά ζητήματα, όπως είναι, για παράδειγμα, ο πολλαπλασιασμός και η διαίρεση των τόξων ενός κύκλου.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 2.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Σκέφτηκα ότι ένα σλόγκαν έλειπε. Το 1739 ο A. de Moivre, συνδυάζοντας τον υπολογισμό των κυβικών ριζών παραστάσεων της μορφής [pic] (που εμφανίζονται στον τύπο επίλυσης της [pic]) με την τριγωνομετρική ταυτότητα [pic], έδωσε τις πρώτες ιδέες για την τριγωνομετρική παράσταση των μιγαδικών αριθμών.

Δράσεις προγράμματος

Υπήρχαν αρκετοί που ζητούσαν "ελευθερία για την Παλαιστίνη", μάταια όμως αναζήτησα την "ελευθερία για το Ιράκ"…». Το 1748 ο L. Euler, ξεκινώντας από την ανάλυση της ισότητας [pic] στη μορφή [pic], τόνισε τη σημασία των παραστάσεων της μορφής [pic] και έδειξε ότι [pic][pic][pic].

Αριθμός ωφελουμένων

Ο Ριz Μογκ έχει δίκιο.

Γενικεύοντας έφτασε στη σχέση [pic] (που σήμερα φέρει το όνομα του de Moivre), από την οποία, με χρήση του διωνυμικού αναπτύγματος, βρήκε τύπους για τα [pic] και [pic].

Διάρκεια επιδότησης

Όταν μιλάμε για τη Μέση Ανατολή, το όλο ζήτημα του εκδημοκρατισμού και της καλύτερης διακυβέρνησης απλώς δεν αποτελεί μέρος της συζήτησης για το μέλλον.

Σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις οι μιγαδικοί αντιμετωπίζονταν ως καθαρά συμβολικές παραστάσεις, που δεν απεικόνιζαν κάποια συγκεκριμένη πραγματικότητα.

Ποσό επιδότησης

Ας αρχίσουμε με τους Ευρωπαίους.

Η τριγωνομετρική παράσταση έδωσε όμως τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν (από τον C. Wessel το 1799 και τον R. Argand το 1806) για την αναλυτική έκφραση της διεύθυνσης στο επίπεδο, ακριβώς όπως οι θετικοί και αρνητικοί χρησιμοποιούνται για τη διάκριση της φοράς στην ευθεία.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Υπάρχει μόνο μία ομάδα Αράβων για την οποία οι Ευρωπαίοι επίμονα έχουν ταχθεί υπέρ της απελευθέρωσής της, οι Παλαιστίνιοι.

Αυτές οι εξελίξεις διεύρυναν τις εφαρμογές των μιγαδικών και άνοιξαν το δρόμο για τη γεωμετρική ερμηνεία τους, την οποία καθιέρωσε ο C.F.

Κατάρτιση 400 άνεργοι του νομού Θεσσαλονίκης 400 ώρες 4 ευρώ ωριαίο εκπαιδευτικό επίδομα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Οι Άραβες που ζουν υπό την τυραννία του Σαντάμ Χουσεΐν ή άλλων Αράβων δικτατόρων δεν αποτελούν έγνοια για τον πρόεδρο Ζακ Σιράκ της Γαλλίας και τους συνταξιδιώτες του.

Gauss το 1831.

Ειδικότητες ανάλογα με τη ζήτηση επαγγελμάτων στο νομό

Γνωρίζουμε όλοι περί τίνος πρόκειται: είναι το εβραϊκό ζήτημα.

Επιδότηση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας 1.500 άνεργοι

Οι Άραβες «ενδιαφέρουν αν μάχονται Εβραίους ή αν κακοποιούνται από Εβραίους…», παρατηρεί ο αναλυτής θεμάτων Μέσης Ανατολής Στίβεν Π. Κοέν.

Για τις ΜΜΕ 18 μήνες (επιπλέον 6 μήνες χωρίς επιδότηση)

Η Γαλλία σήμερα ενδιαφέρεται, κυρίως, για την αντιμετώπιση της αμερικανικής ισχύος.

Για τις μεγάλες επιχειρήσεις 24 μήνες (επιπλέον 12 μήνες χωρίς επιδότηση)

Ενδιαφέρεται, κυρίως, για το πώς θα τοποθετηθεί ως ο ηγέτης του εναλλακτικού - προς την αμερικανική ισχύ - συνασπισμού.

* 20 ευρώ την ημέρα για ανέργους που είναι σε μειονεκτική θέση

Για να είμαστε αντικειμενικοί, όμως, πριν από σήμερα, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την αραβική δημοκρατία.

* 16 ευρώ την ημέρα για τις υπόλοιπες κατηγορίες των ανέργων

Μεταχειρίστηκαν τα αραβικά κράτη σαν μεγάλα, βουβά πρατήρια βενζίνης και το μόνο για το οποίο νοιάζονταν ήταν να διατηρούν τις στρόφιγγες ανοιχτές και τις τιμές χαμηλές.

Προτεραιότητα έχουν οι μειονεκτικής θέσης άνεργοι (μητέρες ανήλικων τέκνων και άτομα άνω των 50 ετών)

Μόνο μετά την 11η Σεπτεμβρίου, όταν οι Αμερικανοί συνειδητοποίησαν ότι αυτό που συνέβαινε σε αυτές τις χώρες τις απειλούσε, άρχισαν να ζητούν δημοκρατία για τον αραβικό κόσμο - μόνο όμως για να απαλλαγούν από τον Γιάσερ Αραφάτ και να τιμωρήσουν εκείνα τα αραβικά καθεστώτα που δεν τους άρεσαν, συγκεκριμένα του Σαντάμ Χουσεΐν.

Επιδότηση νέων ελεύθερων επαγγελματιών 500 άνεργοι 12 μήνες 12.000 ευρώ

Καμία σοβαρή προσπάθεια εκδημοκρατισμού δεν είδαμε για τη Σ. Αραβία, την Αίγυπτο ή το Κουβέιτ.

Αυξημένο ποσοστό επιδότησης κατά 33% σε σχέση με τα καθιερωμένα προγράμματα

Γιατί για την Αμερική, η διακυβέρνηση των λαών από τους λαούς και για τους λαούς απευθύνεται μόνο στους εχθρούς μας, όχι στους φίλους μας.

Και ύστερα, εκτός από μερικές εξαιρέσεις φιλελεύθερων Αράβων, ούτε οι Άραβες διανοούμενοι κατέστησαν την προαγωγή της δημοκρατίας σε υπέρτατη αξία… Ως εκ τούτου και η παροιμία τους: «Καλύτερα 100 χρόνια τυραννίας, παρά μια ημέρα αναρχίας».

Η ανάληψη ενός πετυχημένου σχεδίου εκδημοκρατισμού, με τρόπο που θα ενεργοποιεί τη θετική μεταρρύθμιση σε όλη την περιοχή, απαιτεί πραγματική επανάσταση στο μυαλό - μεταξύ Αμερικανών, Αράβων και Ευρωπαίων. Αν γίνει σωστά, η Μέση Ανατολή δεν θα είναι η ίδια. Αν γίνει λάθος, ο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος.