Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( πρώτη συνάντηση :: 17/1/2006 18:17:27) 

Προετοιμασία δεκαέξι μήνες νωρίτερα.

ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ

Α. Ανάγνωση κατανόηση του κειμένου

Πρώτη συνάντηση

Μagico

1. Να εντοπίσεις τους στίχους, στους οποίους μπορείς να αναγνωρίσεις χαρακτηριστικά του ελληνικού τοπίου, της λαϊκής μας παράδοσης και των ασχολιών των κατοίκων.

Δεκαέξι μήνες πριν, ξεκινάει στην Αθήνα ο σχεδιασμός για τη διοργάνωση του τελικού του Τσάμπιονς λιγκ της επόμενης σεζόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ

2. Ακούγοντας τη φωνή του ποιητή να εντοπίσεις τους στίχους, στους οποίους η φωνή αυτή περιγράφει ή απορεί.

Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ η πρώτη συνάντηση εργασίας, μεταξύ των στελεχών της ΟΥΕΦΑ, της ελληνικής ομοσπονδίας και της κατόχου εταιρείας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ΤΕΑΜ. ΑΝ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ δεν πάθαιναν ζημιά και αν ο αμφιβληστροειδής και η ακοή μου δεν είχαν απογειωθεί στους επτά ουρανούς, δεν θα αισθανόμουν τον μέγιστο ενθουσιασμό για να τον μοιραστώ μαζί σας. Την ΕΠΟ θα εκπροσωπήσουν τα μέλη της, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο εκτελεστικός γραμματέας Πατρίκ Κομνηνός. Το πιο συναρπαστικό, καθηλωτικό και μεθυστικό μουσικό θέαμα τής πόλης ακούει στο όνομα "Tiger Lillies".

ΞΕΚΙΝΗΣΕ στην Αττική το πιλοτικό πρόγραμμα της ψηφιακής ΕΡΤ με τρία κανάλια, το "Πρίσμα Πλας", το "Σίνε Πλας" και το "Σπορ Πλας".

Εκεί στη Λ. Συγγρού - στο "Γυάλινο Θέατρο" - συντελείται ο απόλυτος συγχρονισμός του τριγώνου της αμαρτίας Καμπαρέ - Τσίρκο - Μέθεξη.

Για το τελευταίο το τι θα περιλαμβάνει στο πρόγραμμα είναι ακόμη θέμα προς συζήτηση.

Επί δύο ώρες φλερτάρεις με την πιο γλυκιά κόλαση, ενώ οι "ταχυδρόμοι" του αδιαλείπτως και συστηματικώς στέλνουν μηνύματα από τον παράδεισο.

Είναι πολύ πιθανό το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ και το κύπελλο στο ποδόσφαιρο να πάνε προς τα εκεί, ενώ αναζητείται φόρμουλα για το Τσάμπιονς λιγκ.

Και όταν έφυγα με κρεμασμένα - από τον θαυμασμό - μάγουλα, δύο απορίες στριφογύριζαν στη σκέψη μου.

ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ τα κονδύλια του δημοσίου για διαφήμιση στα ΜΜΕ κατά τη χρονιά που μας πέρασε σε σχέση με το 2004 (από τα 105 εκατομμύρια ευρώ στα 88).

Γιατί δεν γίνεται διαδήλωση και πανικός γι' αυτό το υπέρτατο καλλιτεχνικό γεγονός;

Από αθλητικής πλευράς η μόνη που όχι μόνο δεν θίχθηκε από τη μείωση, αλλά αύξησε και τα έσοδά της ήταν το ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σπορ.

Και γιατί η συντριπτική πλειονότητα των media το διεκπεραίωσε και το ξεπέρασε σαν να πρόκειται για την εμφάνιση του πέμπτου επιλαχόντος της Γιουροβίζιον;

ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση μέχρι χθες δεν υπήρξε από τον ΑΝΤ1, ωστόσο το κανάλι του Αμαρουσίου είναι αυτό που θα μεταδώσει τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας στο τουρνουά του Ριάντ.

Μα τόσο βλάχοι, τόσο αγράμματοι και τόσο αναίσθητοι είμαστε;

Το Σάββατο με τους Κορεάτες στις 15.40 και την Τετάρτη με τους οικοδεσπότες Σαουδάραβες στις 19.00.

Σόρι Λίλι, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!

Η ΜΗΧΑΝΗ αναζήτησης στο ίντερνετ, MSN, έδωσε στη δημοσιότητα το top-100 αναζητήσεων στη Βρετανία για το 2005. Ογδοη στη σχετική λίστα και πρώτη αθλητική… ανησυχία η Λίβερπουλ και ο Στίβεν Τζέραρντ.