Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: στην ανορθωση ο καραμπας :: 5/1/2006 20:07:52) 

Για συμβόλαιο ενάμιση έτους συμφώνησε με την Ανόρθωση ο Στέλιαν Κάραμπας.

ΔΙΚΤΥΟ

Βοήθεια:

ΞΑΝΘΗ: ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΠΑΣ

Προσωρινά… στο γιαπί!

«Αλληγορία» είναι ο μεταφορικός εκφραστικός τρόπος που κρύβει νοήματα διαφορετικά από εκείνα που φανερώνουν οι συγκεκριμένες λέξεις.

Το πρώτο… σκούπισμα

Π.Κ.

Η αλληγορία με τις τολμηρές μεταφορές και παρομοιώσεις είναι πολύ συχνή στη λογοτεχνία.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα "Πηγάδια".

"Του λιναριού τα πάθη" είναι λίγα, αν θέλουμε να περιγράψουμε τα εμπόδια που όλο συναντά - και όλο τα ξεπερνά… - το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο πρώην εργοστάσιο Φιξ.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Ματζουράκη είναι ότι εκτός από τους… μόνιμους απόντες Λουτσιάνο, Τσικίνιο και Ντε Ματία, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναμένοντας το αποτέλεσμα του διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού που θα αναδείξει τον αρχιτέκτονα και τη μελέτη διαμόρφωσης του εργοστασίου Φιξ στη Λεωφόρο Συγγρού σε μουσείο, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Βενιζέλος έλεγε χθες ότι προσανατολίζεται στο να μεταστεγάσει προσωρινά το μουσείο… στο ημιτελές τώρα κτίριο που βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό σε κατάσταση γιαπιού και ανήκει στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού.

Μάλιστα στο χθεσινό καθιερωμένο φιλικό με την ομάδα νέων (2-2), ο 56χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει, με τους Καζάκη και Γαρπόζη να σκοράρουν για τους… μεγάλους.

Δηλαδή το μουσείο μετακομίζει σε άλλη προσωρινή λύση, περιμένοντας τη μόνιμη εγκατάσταση.

Χρόνος συμμετοχής δόθηκε και στον Ντανιέλ Σανμαρτεάν, ο οποίος δοκιμάζεται στην Ξάνθη και εκτός απροόπτου, θα αποκτηθεί.

Οπότε, τι πρόγραμμα και τι "Ολυμπιακού αναστήματος" έκθεση να περιμένει κάποιος για το 2004;

Το τυπικό μέρος απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάραμπας στην Ανόρθωση. Μόνο ένα θαύμα… Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους Κύπριους και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους.