Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( τα αναμνηστικά του σούπερ μάρκετ :: 6/2/2006 20:43:40) 

Τα αναμνηστικά του σούπερ μάρκετ

γράφει ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ

ΜΠΟΡΕΙ να είναι τυχαίο, μπορεί όμως και όχι. Όσο πλησιάζει η 17η Φεβρουαρίου, η μέρα δηλαδή που κατά δήλωση των εμπνευστών και υποστηρικτών της θα παρουσιαστεί το πλάνο της Σούπερ λίγκας, οι φωνές για τη διαιτησία πληθαίνουν. Ειδικά στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, σου δίνεται η εντύπωση ότι με το σφύριγμα της λήξης το χέρι πατάει το start στο φαξ για την αποστολή των παραπόνων στα ΜΜΕ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ απλώς το συσσωρευμένο κύμα ανακοινώσεων διαμαρτυρίας τις τελευταίες δύο Κυριακές. Την προπερασμένη είχαμε κατά σειρά ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ιωνικό. Μετά την προχθεσινή, σειρά πήραν Ακράτητος, Λεβαδειακός και Ξάνθη. Οι τρεις στους έξι μάλιστα είναι στο μέτωπο της Σούπερ λίγκας. Κι όχι απλώς στελέχη της. Ο ένας (βλέπε Πανόπουλος) προβάλλεται ως εμπνευστής της, ο άλλος μαζί με τον Ντέμη (βλέπε Πηλαδάκης) ως εκπρόσωπος της νουβέλ βαγκ των παραγόντων και ο τρίτος (βλέπε Κομπότης) τυγχάνει ένας ακόμη κουμπάρος του προέδρου της ΕΠΟ.

ΕΞΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ λοιπόν, σε σύνολο 16 αγώνων. Δεν έχει σημασία αν είναι πολλές ή λίγες. Θα μπορούσαν να ήταν 16 ανακοινώσεις, χωρίς να λένε τίποτα. Αυτές όμως, λένε πολλά. Ειδικά των τριών της Σούπερ λίγκας, που ουσιαστικά αναφέρονται σε αλλοίωση αποτελέσματος, ειδικά όταν είναι δεδηλωμένη η απαίτηση του Παναθηναϊκού για απόσπαση του ελέγχου της διαιτησίας από την ΕΠΟ.

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ενώ στην Αθήνα βοά ο τόπος ότι τον Ιανουάριο το σύστημα ακολούθησε την τακτική του σούπερ μάρκετ. Με κάθε αγορά από μας, δώρο και ένα…. αναμνηστικό για να μας θυμάστε. Υπομονή. Μέχρι τη 17η Φεβρουαρίου έχουμε ακόμη μία αγωνιστική.

ΥΓ1. Σε χθεσινό της έγγραφο στον ΟΠΑΠ για τον καταρτισμό επόμενου διαγωνισμού ΠΡΟΠΟ, η ΕΠΑΕ αναφέρει το παιχνίδι Άρη - Πανσερραϊκού, ως παιχνίδι Α' εθνικής. Να υποθέσουμε ότι το… πρόγραμμα του β' αντιπρόεδρου της Γιάννη Καρρά, πήγε περίπατο;

ΥΓ2. Όπως πάει το πράγμα σε λίγο στο πίσω μέρος της φανέλας δεν θα υπάρχει το όνομά του, αλλά ένα "πωλείται"..

PLAYLIST: Foo Fighters και "February Stars"