Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αυτονοητη η νικη για τον αναστοπουλο που βλεπει ηδη τον πανσερραϊκο :: 19/2/2006 21:13:02) 

Ο Νίκος Αναστόπουλος οδήγησε τον Άρη σε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη.

ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Να περάσει ο επόμενος

Όσο κερδίζει ο Άρης τόσο πιο… εγκρατής γίνεται ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο προπονητής των "κίτρινων" επανέλαβε, ότι οι νίκες της ομάδας του στη Β' εθνική είναι κάτι το αυτονόητο και έστρεψε άμεσα το βλέμμα του στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Πανσερραϊκό:

"Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο παίρνοντας αυτή τη νίκη. Δεν μας δίνει το στόχο, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και πρέπει να λέμε λίγα λόγια, κάνοντας πολλή δουλειά", είπε αρχικά και σχολίασε το παιχνίδι: "Δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο ποιότητας, θα κέρδιζε αυτός που θα σκόραρε όπως και έγινε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, στο τέλος πετύχαμε το γκολ και το κρατήσαμε. Εδώ πρέπει να τελειώσουν οι χαρές και τα πανηγύρια. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό".

Ο Σάββας Παντελίδης είδε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία: "Το παιχνίδι ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που εκτός έδρας ξέρει πώς να στήνεται και να παίρνει αποτελέσματα. Αν κάποιος άξιζε τη νίκη, αυτός ήταν ο Θρασύβουλος, γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Τις προηγούμενες αγωνιστικές πάντα κάτι μας δίνανε λάθος, αυτή τη φορά μείναμε με δέκα παίκτες και απ' ό,τι μου είπαν οι παίκτες μου, ο Κουτσοκώστας δεν είπε τίποτα. Δεν τελείωσε τίποτα για μας, θα παλέψουμε ως το τέλος".