Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( τι ειπαν οι ποδοσφαιριστες :: 19/2/2006 21:14:35) 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Το σύνθημα του Νεμπεγλέρα μέχρι το δύσκολο τέλος

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας γνωρίζει φέτος τις κακοτοπιές της Β' εθνικής και για να είναι σίγουρος ξέρει ότι δεν απειλείται αυτός που… κερδίζει. γι αυτό και έθεσε το δικό του στόχο για την τελική ευθεία της σεζόν: "Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα και δουλέψαμε σωστά και στην τακτική και στην ψυχολογία όλη την εβδομάδα. Το παιχνίδι ήταν δυνατό χωρίς πολλές φάσεις και θα κρινόταν στο γκολ. Δεν μένουμε εδώ, θέλουμε νίκες ως το τέλος".

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑΣ, που αποβλήθηκε στο 79' διαμαρτυρήθηκε στις δηλώσεις του περιγράφοντας τη φάση στην οποία είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα: "Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να χάσουμε, τουλάχιστον αξίζαμε την ισοπαλία. Για τη φάση της αποβολής, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, γιατί ενώ γνωρίζουμε ότι οι διαιτητές είναι αυστηροί με εμάς, έδωσα δικαίωμα. Είδα μια κίτρινη κάρτα στο πρώτο μέρος και στη φάση του Κάσερες, όπως πολλοί παίκτες, καλώς ή κακώς, έτρεξα στο βοηθό. Από απόσταση δέκα μέτρων, είπα 'γιατί δεν σηκώνεις τη σημαία και ο διαιτητής μου έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Του είπα 'δεν έβρισα, ρώτα τον βοηθό, είναι άδικο να αποβληθώ' και μου απάντησε 'φύγε τώρα μη σου κόψω τη μπάλα για δυο χρόνια'. Τι είμαι να μου κόψει τη μπάλα για δυο χρόνια, ντοπαρισμένος;"

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ που βρέθηκαν οι οπαδοί της ομάδας παρακολούθησαν τον αγώνα και οι παράγοντες της ΠΑΕ Άρης. Μάλιστα, μετά τη λήξη του αγώνα μπήκαν στα αποδυτήρια… "βρεγμένοι ως το κόκαλο" από τη βροχή που έπεφτε στο γήπεδο. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να πανηγυρίσουν με τους παίκτες και τον προπονητή τη σπουδαία νίκη. Επανήλθαν δίπλα στους οπαδούς για να παρακολουθήσουν την αποχώρηση των πούλμαν και λίγο αργότερα ξεκίνησαν με τη σειρά τους, οδικώς, το ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.