Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ο γκαγκατσησ, οι επιχειρηματιες και η φανελα :: 18/1/2006 19:43:27) 

Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΑΙΧΜΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

Πιέσεις και συνειρμοί

Οργή…

Μεθοδολογία για τη λύση των ασκήσεων

Πιέστηκε πολύ ο Βασίλης Γκαγκάτσης για να αποκαλύψει τα ονόματα των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την Εθνική ομάδα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, στην παρουσίαση της νέας φανέλας της Εθνικής ομάδας, αλλά έκρινε ότι δεν ήταν η κατάλληλη ώρα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ

1. Η σχέση τιμής και προσφερόμενης ποσότητας είναι θετική. Πάντως, για να αποφεύγονται συνειρμοί με τη Σούπερ λίγκα, αποκλείστηκαν τα ονόματα των Σωκράτη Κόκκαλη και Γιάννη Βαρδινογιάννη. Επεισόδια σαν αυτά που ακολούθησαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις οργίζουν την κοινωνία της Πάτρας και είναι έξω από τα ήθη και τα έθιμά της. Αυτό σημαίνει ότι η καμπύλη προσφοράς είναι αύξουσα. Πάντως, ο Γκαγκάτσης δεν έκρυβε τη χαρά του με τη φανέλα της Εθνικής που είχε το όνομά του (φωτογραφία). Η πόλη μας φιλοξένησε περισσότερους από τριακόσιες χιλιάδες επισκέπτες και οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων δεν είναι παρά η ισχνή μειοψηφία.

2. Η συνάρτηση προσφοράς είναι QS = γ + δ.P με το δ πάντα θετικό αριθμό και το γ να παίρνει οποιαδήποτε τιμή. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Φίλιππου Δάρλα στη χθεσινή εκδήλωση μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού ο Γκαγκάτσης από τη μια ήθελε να υπάρχει και εκπρόσωπος του νέου αίματος ενώ ο Ρεχάγκελ δείχνει να πιστεύει πάρα πολύ τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού…

Δεν μπορούν να αλλάξουν αυτό που είναι το καρναβάλι της Πάτρας: μια γιορτή ψυχαγωγίας και χαράς.

3. Η αγοραία καμπύλη προσφοράς είναι το άθροισμα των ποσοτήτων που αντιστοιχούν στις καμπύλες προσφοράς όλων των επιχειρήσεων που προσφέρουν το προϊόν και δείχνει την συνολικά προσφερόμενη ποσότητα σε κάθε τιμή.

Ίδωμεν.

Γι' αυτό πρέπει να ξέρουν όσοι έχουν τέτοιες διαθέσεις ότι δεν θα τους δεχθούμε.

4. Αν οι καμπύλες προσφοράς των επιχειρήσεων δοθούν με αλγεβρική μορφή, τότε η αγοραία καμπύλη προσφοράς είναι το αλγεβρικό άθροισμα συναρτήσεων προσφοράς κάθε επιχείρησης Q(P)=Q1(P)+Q2(P)+…+Qν (P), όπου Q(P) η αγοραία καμπύλη προσφοράς και Q1(P),Q2(P) ,…. οι καμπύλες προσφοράς των επιχειρήσεων.

ΜΕ ΠΟΛΛΑ όνειρα πήγε στην Πορτογαλία ο Γιώργος Καραγκούνης και την Μπενφίκα, αλλά πλέον τα πράγματα εξελίσσονται χειρότερα κι από τις ημέρες του στην Ίντερ.

Δεν μπορούν οι λίγοι να αλλάξουν τα σταθερά ήθη και έθιμά μας, δεν μπορούν να θίξουν την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών μας.

5. Η καμπύλη προσφοράς της επιχείρησης γραφικά προσδιορίζεται ως το τμήμα της καμπύλης του οριακού κόστους MC που βρίσκεται επάνω από την καμπύλη του μέσου μεταβλητού κόστους AVC

'Έτσι, προκειμένου να απολαύσει λίγες ημέρες ηρεμίας, ο διεθνής άσος ενημέρωσε τον Χερ Ότο, ότι μετά το παιχνίδι της Μπενφίκα το Σάββατο, θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής στο Ριάντ.

Θα πρέπει να ξέρουν ότι εφόσον προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις - όπως έκαναν χθες - θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.

6. Η ελαστικότητα προσφοράς είναι πάντα θετικός αριθμός και υπολογίζεται από τους τύπους [pic] και [pic]

Δ.ΤΥΧ.

Το μήνυμα του πατρινού καρναβαλιού είναι η γιορτή της χαράς και του κεφιού. Και τέτοιο θα παραμείνει.