Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Διεθνή :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( συνελήφθη 28χρονος για βιασμό ανήλικης :: 12/2/2006 22:59:18) 

Γνωρίστηκαν μέσω Ίντερνετ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ

α,β. Ο εμφύλιος πόλεμος και αποτελέσματα (σ. 294-299)

Συνελήφθη 28χρονος για βιασμό ανήλικης

Μόνο η Μπάρτσα

1. Αίτια

Ένας 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ασφάλειας Αττικής κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης, σωματική βλάβη, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΜΗΣ

α) Οι διώξεις των οπαδών του Ε.Α.Μ μετά τα Δεκεμβριανά, με το πρόσχημα της διάπραξης αξιόποινων πράξεων

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο συλληφθείς τον Οκτώβριο του 2005 γνώρισε μέσω Ίντερνετ 15χρονη ανήλικη, στην οποία έστελνε καθημερινά σωρεία ηλεκτρονικών μηνυμάτων εκφράζοντας ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να την πείσει να συναντηθούν έξω.

Σίρερ και Μπέλαμι πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου εις βάρος της Ίντερ

β) Το κλίμα τρομοκρατίας εναντίον του Εαμικού λαού

Η ανήλικη αρνήθηκε να συνάψουν ερωτικές σχέσεις, αλλά ο 28χρονος στις 13 Νοεμβρίου, με το πρόσχημα ότι δήθεν ήθελε να συζητήσουν, την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία της Αθήνας, όπου ασέλγησε επάνω της με βία. Εντυπωσιακό φινάλε της δεύτερης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ υπόσχονται τα χθεσινά αποτελέσματα των αγώνων του πρώτου και δεύτερου ομίλου.

γ) Η συστηματική υπονόμευση των κοινοβουλευτικών λύσεων από το Κ.Κ.Ε (Αποχή από τις εκλογές της 31/3/1946 και καταγγελία ως νόθου του Δημοψηφίσματος της 1/9/1946,για επαναφορά της βασιλείας

Στη συνέχεια την απειλούσε διαρκώς και την ανάγκασε εκβιαστικά να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του τέσσερις φορές σε ξενοδοχεία.

Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια η ισοπαλία είχε τον πρώτο λόγο και μόνο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σφραγίσει και τυπικά την είσοδό της στην οκτάδα με νίκη επί της αδιάφορης Λεβερκούζεν με 2-0.

δ) Η επιλογή της ένοπλης ρήξης από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Κ.Κ.Ε.

Παράλληλα δημοσίευσε χωρίς τη θέλησή της φωτογραφίες στο Ίντερνετ.

Οι ισοπαλίες στα ματς Άγιαξ - Βαλένθια (1-1) και Άρσεναλ - Ρόμα (1-1) δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα στον δεύτερο όμιλο, ενώ ανοιχτή παραμένει η πρόκριση της δεύτερης ομάδας από τον πρώτο όμιλο μετά το 2-2 που απέσπασε η Νιούκαστλ από την Ίντερ.

2. Οι φάσεις

Η 15χρονη αποκάλυψε τι συνέβαινε στους γονείς της και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Οι πιθανότητες να εμφανιστεί τριπλή ισοβαθμία στον δεύτερο όμιλο μετά την ολοκλήρωση των αγώνων είναι πάρα πολλές και μάλιστα με δύο διαφορετικά σενάρια, που έχουν κοινό παρονομαστή τη νίκη της Ρόμα επί του Άγιαξ.

Α. Καλοκαίρι 1946 - Άνοιξη 1947: α) σποραδικές συμπλοκές με πρωτοβουλία του «Δημοκρατικού Στρατού» β) Διπλωματική αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης με καταγγελία της στα Ηνωμένα Έθνη και Αμερικανική απόφαση για ενίσχυση της Ελλάδας στον αγώνα κατά των Κομμουνιστών («Δόγμα Τρούμαν»).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ασφάλειας Αττικής, από το 2001 έχουν σχηματιστεί 50 φάκελοι σχετικά με την παιδική πορνογραφία, που αφορούν 119 κατηγορούμενους.

Αν λοιπόν η ομάδα του Καπέλο, χωρίς τον Τότι, που αποβλήθηκε χθες στο Χάιμπουρι, νικήσει τον Αίαντα και η Άρσεναλ αποσπάσει ισοπαλία από τη Βαλένθια, τότε τα «Κανόνια» θα κατακτήσουν την πρώτη θέση και στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν οι τρεις υπόλοιπες ομάδες.

Β. Άνοιξη 1947 - Ιανουάριος 1948: α) Εξαπόλυση ανεπιτυχών επιθέσεων από τους αντάρτες στη Β.Δ. Μακεδονία και στην Αλεξανδρούπολη, για τη κατάληψη μεγάλων πόλεων β) Σχηματισμός Κυβέρνησης ευρείας συμμετοχής υπό αμερικανική καθοδήγηση γ) Σχηματισμός προσωρινής «Δημοκρατικής Κυβέρνησης της Ελλάδας» δ)εφαρμογή της τακτικής «του κλεφτοπολέμου» από το Ε.Α.Μ και αναποτελεσματική αντιμετώπισή της από τα Κυβερνητικά στρατεύματα

Σ' αυτή την περίπτωση προκρίνεται σίγουρα η Ρόμα.

Γ. Ιούνιος 1948 - Άνοιξη 1949 :

Στο άλλο σενάριο λαμβάνουμε υπόψη μας νίκη της Ρόμα επί του Άγιαξ και της Βαλένθια επί της Άρσεναλ.

α)Ρήξη Τίτο-Στάλιν με καταλυτικές επιπτώσεις στο μέτωπο των ανταρτών β)Σύγκρουση ηγεσίας Κ.Κ.Ε (Ν. Ζαχαριάδης - Μ. Βαφειάδης)για το ζήτημα της εφαρμοζόμενης στρατιωτικής τακτικής γ) καθιέρωση του θεσμού του Πολεμικού Συμβουλίου από τη Κυβέρνηση και αναθεώρηση της τακτικής αντιμετώπισης του «Δημοκρατικού Στρατού».

Σ' αυτή την περίπτωση προκρίνεται ως πρώτη η ισπανική ομάδα και ως δεύτερη η Άρσεναλ.

Δ. Άνοιξη 1949 - Αυγ. 1949 :

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ

α) Ανάληψη ευρείας κλίμακας εκκαθαριστικών επιχειρήσεων από τον Κυβερνητικό Στρατό σε ολόκληρη την Ελλάδα β) Αποτυχία της τακτικής «του συμβατικού πολέμου» από τον Ζαχαριάδη γ) Κλείσιμο των ελληνογιουγκοσλαβικών συνόρων από τον Τίτο και και εγκλωβισμός των ανταρτών δ)Οι νικηφόρες μάχες για τον Κυβερνητικό στρατό στο Γράμμο - Βίτσι, κρίνουν την έκβαση του 3/ετούς εμφυλίου.

Στον πρώτο όμιλο, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη.

Αποτελέσματα

Αν η Ίντερ νικήσει την αδιάφορη Λεβερκούζεν στο Μπάρι Αρένα, τότε εξασφαλίζει την πρόκριση.

- εκτεταμένες απώλειες (40.000 με 80.000 νεκροί και από τις δύο πλευρές).

Να σημειωθεί, πάντως, πως με την Ίντερ δεν θα αγωνιστεί ο Βιέρι (συμπλήρωσε κάρτες), όπως και οι Ρεκόμπα (τιμωρημένος), Κρέσπο (τραυματίας) και Μπατιστούτα (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής).

- Διαφυγή έμψυχου δυναμικού της Ελλάδας στις χώρες του Υπαρκτού Σοσιαλισμού.

Από τα αξιοσημείωτα της χθεσινής βραδιάς το πρώτο γκολ του Βιέρι στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 1997 και φυσικά η αποβολή του Τότι για χτύπημα με τον αγκώνα του στο πρόσωπο του Κίοουν.

- Εγκαθίδρυση αντικομμουνιστικού αστυνομικού κράτους και διάσπαση της εθνικής ενότητας.

*** Με βαριά τιμωρία απειλείται η Ίντερ για ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της.

- Απροκάλυπτη επέμβαση των Συμμάχων στα εσωτερικά της χώρας.