Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολιστική γυμναστική ) 

Ολιστική γυμναστική ΡΙΠΕΣ

Παρατηρήσεις

Η καθημερινή μονόπλευρη επιβάρυνση του ατόμου με "πιασμένους" μύες από τη μια και αγύμναστους, χαλαρωμένους μύες από την άλλη επηρεάζει το "μηχανισμό κίνησης" του σώματός μας, με αρνητικά επακόλουθα τον περιορισμό στις κινήσεις μας, τις κοφτές αναπνοές, τους πόνους στη μέση και στον αυχένα, πονοκεφάλους, παραμορφώσεις στη σπονδυλική στήλη και στα πόδια.

Ασυμβίβαστοι

1. Η σχέση (5.1) δίνει τη μέση ηλεκτρεγερτική δύναμη που επάγεται στο κύκλωμα σε χρόνο Δt. Η ολιστική γυμναστική βοηθάει να νιώσουμε καλύτερα τις ανάγκες του σώματός μας. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ένα νομοσχέδιο στη Βουλή που κατάφερε να συσπειρώσει βουλευτές απ' όλα τα κόμματα… Για να υπολογίσουμε την ηλεκτρεγερτική δύναμη, στο κύκλωμα, κάποια στιγμή t πρέπει ο χρόνος Δt να είναι απειροστά μικρός. Προκαλώντας την αφύπνιση της υπάρχουσας εσωτερικής τάσης για ισορροπία, βάζει σε κίνηση μια διαδικασία μάθησης που ενισχύει την όλη προσωπικότητα του ατόμου.

ΕΣΤΩ και εναντίον του!

[pic] Ενδείκνυται για όλους όσους έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά και όσους θέλουν προληπτικά να φροντίσουν για την καλή φυσική τους κατάσταση.

ΤΟ ότι το νομοσχέδιο αφορά το ασυμβίβαστο…

2. Αν ο ρυθμός μεταβολής της μαγνητικής ροής είναι σταθερός και η ΕΕΠ θα έχει σταθερή τιμή στο χρονικό διάστημα Δt. Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες ακόμα και γι' αυτούς που "βαριούνται" τη γυμναστική.

ΤΕΛΙΚΩΣ δηλαδή - και - τα συντεχνιακά συμφέροντα των ίδιων των βουλευτών…

3. Το πηνίο ή το πλαίσιο που αναφέρθηκαν προηγούμενα, έγιναν ηλεκτρικές πηγές.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ εξηγεί, σε μεγάλο βαθμό, αυτήν τη διακομματική συμπόρευση.

Επομένως η τάση στα άκρα τους θα εξαρτάται από το ρεύμα που διαρρέει το κύκλωμα.

ΤΟ περίεργο όμως είναι ότι οι περισσότεροι από όσους σήμερα εμφανίζονται να διαφωνούν με το νομοσχέδιο…

Η σχέση (5.1) δίνει την ηλεκτρεγερτική δύναμη αυτής της πηγής, δηλαδή την τάση στα άκρα του αγωγού όταν δε διαρρέεται από ρεύμα.

ΨΗΦΙΣΑΝ τη σχετική τροποποίηση του Συντάγματος και την κατέστησαν συνταγματική επιταγή, άρα υποχρεωτικά εφαρμοστέα.

Αν ο αγωγός συνδεθεί σε κλειστό κύκλωμα, η τάση στα άκρα του δεν είναι ίση με την ηλεκτρεγερτική δύναμη αλλά είναι μειωμένη κατά τον παράγοντα ΙR, όπου R η αντίσταση του.

ΔΕΝ θα είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Βουλή μπορεί να ψηφίσει νόμους οι οποίοι αποδεικνύονται ανεφάρμοστοι, ελλιπείς, ακόμη και αντισυνταγματικοί.

Σχ. 5.4

ΕΙΝΑΙ όμως σαφές ότι, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, άλλη λύση από την πλήρη εφαρμογή του Συντάγματος δεν υπάρχει.

ΚΑΙ μάλιστα χωρίς εξαιρέσεις και διασταλτικές ερμηνείες, οι οποίες το μόνο που θα αποφέρουν είναι δυσμενή σχόλια εις βάρος του πολιτικού κόσμου.

ΣΤΟ κάτω κάτω ας ισχύσει η συνταγματική διάταξη ώστε να κριθεί στην πράξη η εφαρμογή της και οι τυχόν παρενέργειές της…

ΚΑΙ αν αποδειχθεί επιζήμια για τη λειτουργία του πολιτεύματος ή την ανανέωση της πολιτικής ζωής…

ΥΠΑΡΧΕΙ τρόπος να αλλάξει σε μια νέα αναθεώρηση του Συντάγματος.

ΤΟΤΕ τουλάχιστον θα ξέρουν τι ψηφίζουν!