Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ομάδα :: Αθλητική είδηση

( παίζουν μία σεζόν :: 15-03-2003) 

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παίζουν μία σεζόν

Ιωνικός - Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ

Στη Νεάπολη στρέφεται το ενδιαφέρον αυτή την Κυριακή, όπου ο Ιωνικός, που δίνει μάχη για τη σωτηρία του, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος διανύει περίοδο μεγάλης κάμψης και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην προσπάθειά τους να παραμείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟ φιλοξενεί στην έδρα του το Αιγάλεω, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ακράτητο. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια Προοδευτική - ΠΑΟΚ και SKODA Ξάνθη - Πανιώνιος. Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και τους αγώνες Άρης - ΟΦΗ, Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα και Καλλιθέα - Παναχαϊκή.

Χούτος - Οφρυδόπουλος. Θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ματς της Νεάπολης μεταξύ Ιωνικού -Ολυμπιακού

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ιωνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κοψαχείλη, Μικέ και των τραυματιών Κλάεβιτς, Αφάς, Φλοτό. Στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι χειρότερα καθώς νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι Ελευθερόπουλος, Τζιοβάνι, Πατσατζόγλου, Ζε Ελίας, Άντζας και Μαυρογενίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ

Χωρίς προβλήματα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Αντίθετα, στο Αιγάλεω ο Γιώργος Χατζάρας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Αλεξόπουλο, Εντουσέι και τους τραυματίες Σκοπελίτη, Ψωμά και Αντονετί.

ΑΕΚ - ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ

Οι τιμωρημένοι Κασάπης, Μπορμπόκης, Ράιτ και ο ανέτοιμος Καψής δεν μετέχουν της αποστολής της ΑΕΚ. Στον Ακράτητο τιμωρημένοι είναι οι Κάφαλης, Γκίτσης και τραυματίας ο Ηλιόπουλος.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Λάιτνερ, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, καθώς και οι τραυματίες Λαμπριάκος, Δημητριάδης, Σφακιανάκης αποκλείστηκαν της αποστολής της Ξάνθης. Στον Πανιώνιο τραυματίες είναι οι Βλτσεκ, Ιωάννου, Βαγ. Μάντζιος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπελά.