Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ομάδα :: Αθλητική είδηση

( ένεση ηθικού :: 04-03-2003) 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

Ένεση ηθικού

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΠΑΝΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε με τους παίκτες του προσπαθώντας να ανεβάσει την ψυχολογία τους

Εβδομάδα ανασύνταξης δυνάμεων είναι αυτή που άρχισε χθες για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη χθεσινή προπόνηση είχε ένα ημίωρο τετ α τετ με τους παίκτες του, το οποίο διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αντίθετα με ό,τι αναμενόταν αρχικά, λόγω της εμφάνισης που πραγματοποίησε η ομάδα την περασμένη Κυριακή με τον Ακράτητο. Παίκτες και προπονητής συμφώνησαν ότι η υπόθεση "πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ" εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από τη δική τους απόδοση. Ο Άγγελος Αναστασιάδης τούς τόνισε ότι δεν πρέπει να βλέπουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες και ότι φέτος έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις, σημειώνοντας ότι όσο περνάει ο καιρός και η απόδοση των περισσότερων ομάδων πέφτει λόγω απουσιών και τραυματισμών, θα γίνουν και νέες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, οι οποίες ενδέχεται να φέρουν μεγάλες ανακατατάξεις στις θέσεις της κορυφής. Όσον αφορά την άσχημη εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Ακράτητο, αυτή αποδόθηκε στην πίεση και στο άγχος που υπήρχε, λόγω της επιτακτικής ανάγκης για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Η ισοπαλία, πάντως, που χαρακτηρίστηκε από όλους τους παίκτες της ομάδας ως ήττα, τους πείσμωσε εν όψει και του ντέρμπι με τον Ηρακλή, την ερχόμενη Κυριακή. Στο παιχνίδι αυτό υπάρχει περίπτωση να προλάβει να αγωνιστεί και ο Κόφι Αμπονσά. Η εξέταση, που του έγινε χθες, έδειξε ότι η θλάση που έχει υποστεί στους προσαγωγούς είναι πρώτου βαθμού και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γιατρού της ομάδας Γιώργου Οικονομίδη, ενδέχεται ο Γκανέζος αμυντικός να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Βαγγέλη Κουτσόπουλο, ο οποίος χθες έπρεπε να παρουσιαστεί στην Τρίπολη, ως νεοσύλλεκτος της αεροπορίας. Τελικά, παρουσιάστηκε στην ομάδα των ενόπλων δυνάμεων επειδή αυτό το χρονικό διάστημα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και έτσι ο Άγγελος Αναστασιάδης αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να τον έχει στη διάθεσή του την Κυριακή.

Αύριο θα κυκλοφορήσουν τα είκοσι τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ηρακλής. Στους φιλοξενούμενους θα δοθούν δύο χιλιάδες εισιτήρια.

Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό στη Θέρμη με την τοπική ομάδα, προκειμένου ο Άγγελος Αναστασιάδης να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, καθώς και αυτοί που προέρχονται από μακροχρόνιες θεραπείες τραυματισμών. Ο προπονητής του "Δικεφάλου", όσο πλησιάζει το πρωτάθλημα προς το τέλος του, θέλει να έχει όλους τους παίκτες του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, επειδή γνωρίζει ότι στο μέλλον θα υπάρξουν απώλειες είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω τιμωριών, τις οποίες θα πρέπει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.