Εφημερίδα "Τα Νέα"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ομάδα :: Αθλητική είδηση

( συμβόλαιο με... τα γκολ :: 03-02-2003) 

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Συμβόλαιο με… τα γκολ

Δύο γκολ χθες για τον Νίκο Λυμπερόπουλο που για άλλη μία φορά έβγαλε τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση απέναντι στην Προοδευτική

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος «απάντησε» και χθες στον Στέλιο Γιαννακόπουλο και η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη!

Για ποιο λόγο η ειδική αναφορά στη «νέα απάντηση» του Λυμπερόπουλου θα αναρωτηθείτε. Μα, οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι έχουν τη… δική τους μονομαχία, αφού σκοράρουν συνεχώς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος! Και φυσικά είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αφού έχουν συμβάλει τα μέγιστα στη μέχρι τώρα πορεία των ομάδων τους.

Βίοι παράλληλοι, λοιπόν, για Λυμπερόπουλο και Γιαννακόπουλο. Τι άλλο κοινό έχουν οι δύο σκόρερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού; Με τις επιδόσεις τους αυτές αποκτούν πιο ισχυρά διαπραγματευτικά ατού στα χέρια τους, αφού τον προσεχή Ιούνιο θα ολοκληρωθούν οι συμφωνίες τους με τους «πράσινους» και τους «κόκκινους». Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο για το χρηματιστήριο του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ανεβάζουν στα ύψη τις μετοχές τους. Και με τα γκολ που πετυχαίνουν στέλνουν το μήνυμα ότι θα δώσουν τη μάχη για να αποφύγουν τυχόν… υποτιμήσεις.

ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

Τη στιγμή που το ματς δυσκόλευε για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ήταν και πάλι εκεί, χαρίζοντας τη νίκη στους «ερυθρόλευκους»

Είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι οι Λυμπερόπουλος και Γιαννακόπουλος σκοράρουν κατά βούληση χωρίς να είναι καθαρόαιμοι κυνηγοί. Με τον τρόπο που αγωνίζονται όμως έχουν δώσει πολλές φορές τη λύση στο πρόβλημα του γκολ, όταν οι ομάδες του Μαρκαριάν και του Κάτανετς συναντούν δυσκολίες μπροστά στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε διάστημα δύο λεπτών πέτυχε χθες δύο γκολ και ο Παναθηναϊκός απέδρασε από τον Κορυδαλλό, ξεκλειδώνοντας την άμυνα της Προοδευτικής. Ο Λυμπερόπουλος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του Παναθηναϊκού και στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, όταν με δικό του γκολ οι «πράσινοι» επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 1-0. Και αν πάμε και λίγο πιο πίσω ο Λυμπερόπουλος είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 3-1 του Παναθηναϊκού επί του Ακράτητου στα Άνω Λιόσια. Συνολικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει πετύχει έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το όνομα του Στέλιου Γιαννακόπουλου βρίσκεται πρώτο (μαζί με αυτό του Γιώργου Γεωργιάδη του ΠΑΟΚ) στον πίνακα των σκόρερ, με 11 γκολ. Ο διεθνής άσος σκοράρει συνεχώς στα τρία τελευταία παιχνίδια των «ερυθρολεύκων», όπου έχει πετύχει μάλιστα και πέντε γκολ. Γκολ με την Ξάνθη στη Ριζούπολη (1-1), χατ τρικ με την Καλλιθέα (4-1), γκολ νίκης (1-0) στον προχθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Όπως γίνεται αντιληπτό η μονομαχία του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ο Γιαννακόπουλος προηγείται του Λυμπερόπουλου με… 5-4. Θα περιμένουμε, λοιπόν, την επόμενη Κυριακή, για να διαπιστώσουμε αν θα καταφέρουν να τους αντιμετωπίσουν οι αμυντικοί της ΑΕΚ και του Ηρακλή.

«ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ» ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

15η αγωνιστική: Ακράτητος - Παναθηναϊκός 1-3 (1 γκολ) 16η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0 (1 γκολ) 17η αγωνιστική: Προοδευτική - Παναθηναϊκός 0-2 (2 γκολ)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

15η αγωνιστική: Ολυμπιακός - SKODA Ξάνθη 1-1 (1 γκολ) 16η αγωνιστική: Καλλιθέα - Ολυμπιακός 1-4 (3 γκολ) 17η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΟΦΗ 1-0 (1 γκολ)