Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ζοομ :: 6/3/2006 20:14:54) 

ΖΟΟΜ

ΤΑΚΤΙΚΗ

Παίζοντας πολύ έξυπνα και δίνοντας χώρους οι "κοκκινόμαυροι" κατάφεραν να εγκλωβίσουν σε ένα άναρχο παιχνίδι τη Λάρισα, της δημιούργησαν πολλά προβλήματα εκεί που πονάει, στο κέντρο της άμυνάς της, αλλά παρότι προηγήθηκαν με δύο γκολ, για ένα ακόμη παιχνίδι, δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έτσι και με τη Λάρισα στον Απόλλωνα οφείλουν να προβληματιστούν έντονα, γιατί η ομάδα καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι εκεί που θέλει, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο να… δωρίζει το βαθμό της ισοπαλίας. Ίσως το "μπλακ άουτ" να προέρχεται από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αλλά ίσως και από κάτι άλλο…

ΑΜΥΝΑ

Μετά το 2-0 ο Μάκης Κατσαβάκης άργησε να "σφίξει" την ομάδα του και να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Κόβατς. Με την είσοδο των Γαβριλόπουλου και Κυπαρίσση ήταν σίγουρο ότι το παιχνίδι της Λάρισας θα πάει στις εναέριες μονομαχίες και εκεί δεν είχε λύσεις, αν και υπήρχαν παίκτες να ψηλώσουν την άμυνα (Ορφανός, Μουζαουί).