Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( καλαμαρια 5,65 :: 26/2/2006 22:06:56) 

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 5,65

ΑΜΥΝΑ 7

7 ΚΕΛΠΕΚΗΣ Αν και είχε να παίξει πολλούς μήνες, μόνο στη φάση του τρίτου λεπτού έδειξε αστάθεια, Στη συνέχεια ήταν εξαιρετικός εμπνέοντας εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα

9 ΜΟΥΡΑΦΣΚΙ Αρχοντικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν άφησε να περάσει ούτε… κουνούπι. Ο Πολωνός κατεύθυνε με μαεστρία την άμυνα του Απόλλωνα ενώ πολλές φορές προσπάθησε να περάσει και στην επίθεση.

6 ΑΜΠΟΝΣΑ Σταθερός και χωρίς περιττές ενέργειες ήταν από τους καλύτερους παίκτες, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία όλους τους αντιπάλους του

6 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Όταν πέρασε στο αριστερό άκρο έκλεισε τους διαδρόμους στους Τσάτσο, Γιάντσετιτς και έδωσε μεγάλη βοήθεια.

ΚΕΝΤΡΟ 5

4 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά, ενώ και στις απομακρύνσεις του ήταν απρόσεκτος

6 ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ Ξεκίνησε σαν αριστερός μπακ, αλλά είχε πολλά προβλήματα με τον Τσάτσο, ενώ όταν πέρασε στη φυσική του θέση ήταν πολύ καλύτερος.

5 ΟΡΦΑΝΟΣ Έδωσε μάχες, αλλά έχει παίξει και πολύ καλύτερα. Φάνηκε κουρασμένος.

5 ΚΛΕΪΤΟΝ Ο μοιραίος του Απόλλωνα με το δοκάρι στο τέλος.

ΕΠΙΘΕΣΗ 4,65

5 ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Δεν φάνηκε ιδιαίτερα, αλλά και ελάχιστες φορές πήρε σωστά τη μπάλα.

5 ΠΑΠΑΣ Στάθηκε άτυχος αφού ο τραυματισμός του δεν τον επέτρεψε να είναι ο γνωστός Παπάς.

4 ΜΟΥΖΑΟΥΪ Μπορεί να μην φάνηκε, αλλά με την παρουσία του κρατούσε τους αντίπαλους αμυντικούς στην περιοχή τους.

5 ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Ιωάννου δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο προπονητής του, αλλά αυτό είχε να κάνει και με την αλλαγή σχήματος (αποχώρησε ο Μουζαουί). Ο Κόλτσης μπήκε με σκοπό να σταματήσει τους Μανουσάκη, Γιάντσετιτς και τα κατάφερε σχετικά καλά, ενώ ο Αίλτον χρησιμοποιήθηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

5 ΑΙΓΑΛΕΩ Στα τελευταία παιχνίδια έχει αρκετές απώλειες βαθμών και πολύ δύσκολα θα προλάβει να πλασαριστεί σε μία θέση της πρώτης εξάδας που οδηγεί στο ευρωπαϊκό όνειρο.