Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( γλίτωσαν από θαύμα σε σύγκρουση με τρένο ) 

Γλίτωσαν από θαύμα σε σύγκρουση με τρένο

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξαν τρεις επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και ένα οκτάχρονο αγόρι, όταν από λάθος του οδηγού συγκρούστηκαν με εμπορικό τρένο σε φυλασσόμενη διάβαση της Θεσσαλονίκης.

Τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" ο 61χρονος οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου, Γιώργος Στεφανίδης, η σύζυγός του Συμέλα, 51 χρόνων, και ο εγγονός τους, Γιώργος Συμητηριδής, οκτώ χρόνων, οι οποίοι ξεπέρασαν τον κίνδυνο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο 61χρονος οδηγός, από άγνωστη αιτία, παραβίασε τον ηχοφωτεινό σηματοδότη ισόπεδης διάβασης στο τέρμα της Γιαννιτσών, χθες στις τεσσεράμισι το απόγευμα.

Ο μηχανοδηγός της διερχόμενης εμπορικής αμαξοστοιχίας, Χρήστος Δημητρίου, 44 χρόνων, δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει το τρένο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το επιβατικό αυτοκίνητο και να το παρασύρει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου γλίτωσαν με ελαφρούς τραυματισμούς εξαιτίας της μικρής ταχύτητας του τρένου την ώρα της σύγκρουσης.