Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( ένας νεκρός σε τροχαίο στον έβρο ) 

Ένας νεκρός σε τροχαίο στον Έβρο

Ένα άτομο σκοτώθηκε και ένα ακόμα τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σε επαρχιακό δρόμο του Έβρου, προχθές το απόγευμα.

Νεκρός είναι ο Παναγιώτης Ζαμπουνίδης, 47 χρόνων, από τη Ζώνη Ορεστιάδας, ενώ με ελαφρά τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Διδυμότειχου ο 33χρονος Δημήτρης Νερατζίδης.

Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν τα δύο επιβατικά Ι.Χ. που οδηγούσαν οι δύο άντρες, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ, ενώ κινούνταν στο δέκατο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κυπρίνου-Διδυμότειχου. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η τροχαία Ορεστιάδας.

Στο μεταξύ, σοβαρά κίνδυνο διέτρεξαν 16 επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ στη γραμμή Πατρών-Πύργου, όταν στη διάρκεια δρομολόγιου χθες το πρωί, το όχημα βγήκε από το οδόστρωμα και προσέκρουσε σε ανάχωμα.

Από την πρόσκρουση, που έγινε κοντά στο χωριό Βραχνέικα Πατρών, τραυματίσθηκε ελαφρά ο οδηγός του οχήματος Γεώργιος Μαρμούτας, 65 χρόνων, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι 15 επιβάτες του λεωφορείου συνέχισαν το ταξίδι τους για Πύργο με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.