Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( κανένα ίχνος του 11χρονου αγνοούμενου :: 6/2/2006 20:18:46) 

Κανένα ίχνος του 11χρονου αγνοούμενου

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν τις έρευνες των αστυνομικών

Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του εντεκάχρονου μαθητή από τη Βέροια Άλεξ Μεσχισβίλι, η τύχη του οποίου αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νομό Ημαθίας, αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, δυσχεραίνουν τις έρευνες των αστυνομικών.

Οι γονείς του μαθητή, Ευγένιος και Νατέλα, απευθύνουν δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να ειδοποιήσει την αστυνομία ή το "Χαμόγελο του Παιδιού", που επίσης συμμετέχει στην αναζήτηση, ενώ η φωτογραφία του Άλεξ έχει αναρτηθεί ήδη σε πολλά σημεία της Βέροιας.

Τα ίχνη του εντεκάχρονου Άλεξ Μεσχισβίλι χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν στην περιοχή Ελιάς - Ανοίξεως της Βέροιας. Μόλις είχε τελειώσει την προπόνησή του στο μπάσκετ και βρισκόταν καθ' οδόν για τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας, όπου παρακολουθούσε μαθήματα ζωγραφικής. Ο μικρός δεν γύρισε στο σπίτι και η μητέρα του ειδοποίησε την αστυνομία στις 11.00 το βράδυ.

Οι γονείς του μαθητή εκφράζουν φόβους ότι το παιδί τους απήχθη, καθώς διαβεβαιώνουν ότι δεν είχε κανένα λόγο να φύγει από μόνο του. Ο πατέρας του μετείχε σε έρευνες από πολυκατοικία σε πολυκατοικία στη Βέροια, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της πόλης να ερευνήσουν τους κοινόχρηστους χώρους των κατοικιών τους, μήπως εντοπίσουν κάποιο ίχνος. Η μητέρα του Άλεξ κάλεσε οποιονδήποτε είδε κάποια ύποπτη κίνηση ή έχει στη διάθεσή του το παραμικρό στοιχείο, να το δηλώσει στην αστυνομία.

Ο εντεκάχρονος γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ύψος 1,68 μ., λευκό δέρμα, καστανοπράσινα μάτια, φοράει γυαλιά και τα μαλλιά του είναι καστανά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε γυαλιά, κόκκινες φόρμες και μπουφάν γκρι με πορτοκαλί κουκούλα. Η αστυνομία αναφέρει ως πιθανή ώρα εξαφάνισής του από τις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής ως τις 8.00 το βράδυ της ίδιας μέρας. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, παρακαλείται να τηλεφωνήσει στην ασφάλεια της Βέροιας στο τηλέφωνο 23310 76653 ή στο 1056.

Κ. ΚΟΥΚ.