Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( και οι ποδοσφαιριστες θα συμμετασχουν στον ατυπο ερανο για την καε :: 15/3/2006 20:28:31) 

Τρεισήμισι χιλιάδες εισιτήρια έχουν κόψει, κατά μέσο όρο φέτος, οι φίλοι του Ηρακλή στους αγώνες της ομάδας στο Καυταντζόγλειο.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΤΥΠΟ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ

Εισιτήριο όλοι

Το προσκλητήριο σωτηρίας του μπασκετικού Ηρακλή, που έχει σημάνει η ΠΑΕ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με το Αιγάλεω, δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Ακόμη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας(!).

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Ο Γιάννης Σαρηκεχαγιάς δήλωσε ότι όλα(;) τα μέλη της διοίκησης θα αγοράσουν από ένα εισιτήριο των εκατό ευρώ για τη θύρα των επισήμων, ενώ κάτι ανάλογο ζήτησε να κάνουν και οι κάτοχοι των διαρκείας.

ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ που περνά το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους και ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μπορεί και αυτοί να είναι απλήρωτοι, μπορεί και αυτοί να βίωσαν ανάλογες καταστάσεις στο (πολύ) πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο δείχνουν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν ενεργά στον άτυπο έρανο που διοργανώνεται για την ενίσχυση της ΚΑΕ. Πώς θα γίνει αυτό; Με την αγορά εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα. Ορισμένοι Έλληνες παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να προβούν σε αυτή τη συμβολική κίνηση, δίνοντας στον κόσμο το καλό παράδειγμα. Κάτι ανάλογο είχαν πράξει και το περασμένο καλοκαίρι, όταν αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για να ενισχύσουν την ΠΑΕ.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ αποτελεί η στάση που θα τηρήσει η πλειοψηφία του κόσμου και αν τελικά ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Στα ένδεκα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στο Καυταντζόγλειο, έχουν κοπεί συνολικά 38.399 εισιτήρια και οι (ακαθάριστες) εισπράξεις ανήλθαν σε 492.943 ευρώ. Ο μέσος όρος που προκύπτει ανά παιχνίδι είναι 3.490 εισιτήρια και 44.813 ευρώ εισπράξεις, εκ των οποίων σχεδόν το 60% καταλήγει τελικά στο ταμείο της ΠΑΕ (περίπου 27.000 ευρώ), χωρίς να υπολογίζονται τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί. Κάτι που σημαίνει ότι αν την Κυριακή κοπούν 5.000 εισιτήρια και η συμπεριφορά του κόσμου είναι άψογη, τότε η ΚΑΕ θα καρπωθεί ένα ποσό που ίσως ξεπεράσει τα 50.000 ευρώ, με το οποίο θα καλυφθεί σχεδόν το 25% του φετινού ανοίγματος. Για την καλύτερη προώθηση αυτής της κίνησης, στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των Παναγιώτη Λαγού και Γιώργου Γιαννουζάκου.