Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στιβοσ: αναχωρησαν για τη μοσχα οι ελληνες αθλητες :: 8/3/2006 19:11:03) 

Όνειρα βάθρου κάνει η Στέλλα Πιλάτου.

ΣΤΙΒΟΣ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Ταξίδι με χαμόγελα

Με όνειρα πολλά αναχώρησαν οι Έλληνες αθλητές για τη Μόσχα, όπου θα πραγματοποιηθεί το 11ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. "Ο πρώτος μου στόχος θα είναι να προκριθώ στον τελικό. Από εκεί και μετά θα αρχίσω να σκέφτομαι τις πιθανότητες διάκρισης", τόνισε ο πρωταθλητής του μήκους, Λούης Τσάτουμας, ενώ πιο ανοιχτά μίλησε για τις προσδοκίες της η Στέλλα Πιλάτου, η οποία θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών: "Πιστεύω ότι μια επίδοση γύρω στα 6,80μ. θα είναι αρκετή για μια θέση στο βάθρο".

Την ελπίδα ότι θα κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση εξέφρασε και η πρωταθλήτρια των 60μ. εμπόδια, Αλεξάνδρα Κόμνου. Την ελληνική αποστολή θα συμπληρώσει ο άλτης του τριπλούν, Δημήτρης Τσιάμης, που αναχωρεί αύριο για τη ρωσική πρωτεύουσα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στα κουλουάρ έπειτα από σχεδόν οκτώ μήνες αποχής ο Ασάφα Πάουελ, που απόψε θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Μελβούρνης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους Αγώνες Κοινοπολιτείας, οι οποίοι θα γίνουν στην ίδια πόλη. Ο Τζαμαϊκανός κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100μ. δεν έχει τρέξει στο αγαπημένο του αγώνισμα από τον Ιούλιο, όταν και τραυματίστηκε, ωστόσο, δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με μια επίδοση κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα.