Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μία νίκη, μία ήττα :: 2/3/2006 19:07:33) 

Μία νίκη, μία ήττα

Νίκη επί της… Βραζιλίας και ήττα από την… Ιταλία για την Εθνική ομάδα στις μετρήσεις τηλεθέασης της AGB. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με το Καζακστάν παρακολούθησαν κατά μέσο λεπτό από τη ΝΕΤ 445.000 άτομα με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει στο 4,8% με μερίδιο 12,9%.

Η ΕΝΑΡΞΗ του αγώνα στην Κύπρο συνέπεσε με το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού της Μόσχας, μεταξύ Ρωσίας και Βραζιλίας, φέρνοντας έτσι και πτώση στα νούμερα. Συνολικά τους "σελεσάο" είδαν από τον Alpha περίπου 335.000 άτομα έχοντας ποσοστό τηλεθέασης 3,6% και μερίδιο 11,4%.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ όμως, η Εθνική έχασε τα σκήπτρα της τηλεθέασης από τους Ιταλούς. Το φιλικό της Φλωρεντίας ανάμεσα στους γείτονες και τους Γερμανούς έφερε στη ΝΕΤ ποσοστό τηλεθέασης 5,9% με μερίδιο 14,2%. Νούμερα που μεταφράζονται σε 545.000 άτομα.

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ, τρεις μεταδόσεις για τον μπασκετικό Άρη. Μέχρι χθες γνωρίζαμε, ότι η ΕΤ1 θα δείξει αύριο το ντέρμπι των "κίτρινων" με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η ΕΤ3 (όπως και το Eurosport2) την Τρίτη τον επαναληπτικό με τη Βιλερμπάν για το ULEB Cup. Χθες, η ΕΤ1 ανακοίνωσε ότι και η μετάδοση του μεθεπόμενου Σαββάτου θα αφορά τον Άρη στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη, έστω και σε παράλληλη σύνδεση με τον αγώνα Παναθηναϊκού - Πιατσέντσα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Κυπελλούχων του βόλεϊ.

ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ του ανακοίνωση το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ "καταδικάζει απερίφραστα την απόλυση του δημοσιογράφου Σταύρου Σουντουλίδη από την εφημερίδα "Αγγελιοφόρος". και "ζητάει την ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο του προϊσταμένου στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας".