Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στο πλευρό του αγροτικού αστέρα - για όλες τις δουλειές - τους βάζει όλους στο "κόλπο" - συμφωνία και ανακοίνωση - πρόωροι τσαμπουκάδες στη μόσχα - αργεί ο μπρούερ :: 2/2/2006 21:01:47) 

Στο πλευρό του Αγροτικού Αστέρα

Ο Νίκος Χατζηβρέττας (φωτογραφία) δεν έκρυψε την αγάπη του προς τον Αγροτικό Αστέρα, την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο στην ομάδα του Ευόσμου και ήταν μάλιστα από τους καλύτερους στην ηλικία του. Ο 29χρονος παίκτης λοιπόν, επικοινωνούσε με φίλους του, οι οποίοι ήταν παρόντες στο γήπεδο της Καισαριανής για τον αγώνα του Εθνικού Αστέρα με τον Αγροτικό Αστέρα για το κύπελλο Ελλάδας. Αν μάλιστα, δεν είχε υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα, θα βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ν.Κ.

Για όλες τις δουλειές

Είναι τέτοια η λειψανδρία που υπάρχει στον Ηρακλή, που μέλη της ομάδας, όπως οι βοηθοί του Γιούρι Ζντοβτς ή ο φυσικοθεραπευτής αναγκάζονται να διεκπεραιώσουν θέματα, που υπό άλλες συνθήκες θα αναλάμβανε ο μάνατζερ. Για παράδειγμα ο Στέφανος Δέδας βοηθάει τον Μπόγιαν Μαλέσεβιτς να τακτοποιήσει διάφορες δουλειές, επειδή είναι ακόμη καινούργιος στην πόλη.

Ν.Κ.

Τους βάζει όλους στο "κόλπο"

Εντονη κινητικότητα επικρατεί στον Άρη γύρω από το ζήτημα της Ευρωλίγκας. Οι "κίτρινοι", σταδιακά, θα βάλουν στο παιχνίδι και τους τοπικούς φορείς, που οφείλουν και αυτοί να πιέσουν, ώστε η πόλη να εκπροσωπηθεί (επιτέλους) με μια ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση. Το αν θα υπάρχει ή όχι αποτέλεσμα, είναι άλλη ιστορία…

Γ. ΣΥΡ.

Συμφωνία και ανακοίνωση

Κοντά σε συμφωνία για τρία χρόνια με εταιρεία που θα διαφημιστεί στη φανέλα ή στο όνομα του Άρη βρίσκονται τα στελέχη της ΚΑΕ. Ωραία όλα αυτά, αλλά είναι προτιμότερο να επισημοποιηθεί πρώτα η συμφωνία και μετά να ανακοινωθεί.

Γ. ΣΥΡ.

Πρόωροι τσαμπουκάδες στη Μόσχα

Το ντέρμπι της Μόσχας ανάμεσα στη Διναμό και την ΤΣΣΚΑ πλησιάζει (αύριο) και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με τον Αντώνη Φώτση έχουν αρχίσει ήδη τις "προκλήσεις" προς τον Θόδωρο Παπαλουκά. Η Διναμό Μόσχας θα είναι η γηπεδούχος και οι δυο παίκτες της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτςν που θα είναι το κεντρικό πρόσωπον βάζουν στοίχημα με τον 29χρονο πλέι μέικερ πως θα είναι αυτοί οι νικητές.

Αργεί ο Μπρούερ

Εξετάσεις έκανε χθες ο Κόρεϊ Μπρούερ (φωτογραφία), περίπου δυο βδομάδες μετά τον τραυματισμό του. Η κατάστασή του βελτιώνεται, όμως παραμένει άγνωστο πότε θα παίξει ο Αμερικανός, που θα υποβληθεί σε νέες ακτινογραφίες σε 10 μέρες. Οι απαισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για επιστροφή του στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Γ. ΣΥΡ.

Ξεκαθάρισε τελικά η υπόθεση με την πληρωμή του τιμήματος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Αν όχι πότε θα ξεκαθαρίσει; Εκείνη η συνέντευξη Τύπου που έλεγε ότι θα έδινε ο Ζούρος τι έγινε; Την… πήρε το ποτάμι; Όταν ένας προπονητής κάνει δηλώσεις είναι πρέπον να μην είναι παρόντες παράγοντες της ομάδας.