Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κατεθεσε προταση 350.000 ευρω για τον καπετανο :: 1/1/2006 19:56:49) 

Αγνοια δηλώνει ο Παντελής Καπετάνος για την πρόταση της ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ 350.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΟ

Η ΑΕΚ περιμένει τον Σπανουδάκη

Την απάντηση του Γιώργου Σπανουδάκη περιμένει εντός των ημερών η ΑΕΚ, αναφορικά με την περίπτωση του Παντελή Καπετάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση της αθηναϊκής ομάδας, διά μέσω του Ίλια Ίβιτς, ύψους 350.000 ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει άγνοια για το θέμα και διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να καταθέτει προσφυγή διεκδικώντας την ελευθερία του.

Συμφώνησε ο Σέζαρ με την ΑΕΚ

Ο Ζούλιο Σέζαρ θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2008. Η αθηναϊκή ΠΑΕ συμφώνησε λίγο πριν από την έλευση του νέου έτους με το μάνατζερ του παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας μετά από την καταλυτική παρέμβαση του Φερνάντο Σάντος, αφού οι απαιτήσεις που είχε προβάλει ο μάνατζερ, Πάουλο Μπαρμπόσα, λίγες ώρες νωρίτερα έθεσαν σε κίνδυνο τη συμφωνία. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Βραζιλιάνος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 2,5 ετών. ''Από την αρχή επιθυμία του Σέζαρ ήταν να παραμείνει στην ΑΕΚ'', δήλωσε ο Πορτογάλος ατζέντης.

"Αγγλος" ο Ολισαντέμπε

Άνοιξε ο δρόμος για την ένταξη του Εμάνουελ Ολισαντέμπε στην Πόρτσμουθ. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας Χάρι Ρέντναπ, που έφερε αντιρρήσεις λόγω του επιβαρημένου γονάτου του Νιγηριανοπολωνού επιθετικού, πείστηκε και άλλαξε γνώμη, κάτι που φαίνεται και από τις τελευταίες δηλώσεις του. Ο Ρέντναπ τόνισε πως δεν θα έχει πρόβλημα να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα πληρώνεται βάσει των συμμετοχών του, αφού έτσι μειώνεται το οικονομικό ρίσκο της μεταγραφής.

Στο μεταξύ, για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κάρελ Πίτακ κάνει λόγο ο Τύπος της Τσεχίας. Ο Τσέχος δεξιός χαφ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στα υπόψητ ων ''πράσινων'', αλλά οι αξιώσεις της ομάδας του, Σλάβια Πράγας, φτάνουν το ένα εκατ. ευρώ.

Αφαντοι Τουρέ-Μπαμπαγκίντα

Τουρέ και Μπαμπαγκίντα δεν εμφανίστηκαν ούτε και χθες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο πρώτος απ' ό,τι φαίνεται θα έρθει στην Αθήνα μετά το Κόπα Άφρικα, γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή του Σόλιντ. Ο Νορβηγός είναι έξω φρενών με την απόφαση του νεαρού να πάρει άδεια από τη σημαία και θα συζητήσει το θέμα του με τη διοίκηση, ενώ ο Μπαμπαγκίντα θεωρείται σίγουρο ότι θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. Χθες υπήρξαν νέες φήμες που θέλουν την Τσίβας του Μεξικού να ενδιαφέρεται για τον Καστίγιο.

ΒΡΥΖΑΣ

Συμφωνία με Τορίνο

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η υπόθεση δανεισμού του Ζήση Βρύζα στην Τορίνο. Ο Έλληνας επιθετικός ίσως και σήμερα να ανακοινωθεί επίσημα από την "γκρανάτα", με τη μορφή του δανεισμού από τη Φιορεντίνα ως το τέλος της σεζόν.