Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 400 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μήνυση φοιτητών

ΥΠΟ ΕΝΤΑΞΗ άλλα 2.000 στρέμματα

Είμαστε τελειόφοιτοι της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.*

>> Ποιες περιοχές αφορά.

Τον Απρίλιο του 1985 συνήψαμε σύμβαση με το μηνυόμενο, ο οποίος ανέλαβε να μας μεταφέρει στη Σοβιετική Ένωση, όπου θα πραγματοποιούσαμε εκπαιδευτική εκδρομή εγκεκριμένη από τη Σχολή μας.

Πότε αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία, πόσοι πολίτες αναμένεται να ωφεληθούν.

Στις 9-4-85 καταβάλαμε στο μηνυόμενο 400.000 δρχ., στις 18-4 άλλες 300.000 δρχ., στις 25-5 300.000 δρχ., και στις 24-6 1.000.000 δρχ.

Ποια είναι τα νέα οικόπεδα-φιλέτα στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης

Ώστε συνολικά καταβάλαμε στο μηνυόμενο 2.000.000 δρχ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 9

Στις αρχές Ιουλίου πληροφορηθήκαμε τυχαία από κάποια συνάδελφό μας που δε συμμετείχε στην εκδρομή ότι η εκδρομή δεν επρόκειτο να γίνει, διότι ο μηνυόμενος δεν είχε κάνει τις αναγκαίες προεργασίες για τη διοργάνωσή της.

Προσλαμβάνονται 618 καθηγητές

Απευθυνθήκαμε στο μηνυόμενο, για να μας δώσει εξηγήσεις.

Οι 114 από τις θέσεις αφορούν τακτικό διδακτικό προσωπικό και οι υπόλοιπες 504 αναπληρωτές.

Αυτός στην αρχή προσπάθησε να μας διαβεβαιώσει ότι όλα ήταν εντάξει.

Πώς κατανέμονται ανά ειδικότητα.

Τελικά όμως ομολόγησε ότι δεν μπορούσε να κάνει την εκδρομή στις 20 Ιουλίου.

Όλες οι προϋποθέσεις και οι προθεσμίες

Στη συνέχεια υποσχέθηκε ότι θα έκανε την εκδρομή μέσω του πρακτορείου […] με διήμερη καθυστέρηση, υπέγραψε μάλιστα ενώπιόν μας συμφωνητικό με το πρακτορείο αυτό.

ΣΕΛΙΔΑ 10

Φαίνεται όμως ότι ο μηνυόμενος ενήργησε έτσι μόνο για να μας παραπλανήσει, δεδομένου ότι του ζητούσαμε ήδη την επιστροφή των χρημάτων μας.

Πώς στήνουν τις κομπίνες με τα δώρα-μαϊμούδες

Διότι έξι μέρες αργότερα ο μηνυόμενος ακύρωσε ο ίδιος την εκδρομή, χωρίς να μας ενημερώσει, προφανώς επειδή όφειλε να καταβάλει στο πρακτορείο το ποσό του 1.000.000 για το κλείσιμο της εκδρομής.

Σας ειδοποίησαν με σύντομο μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο ότι έχετε κερδίσει ένα μεγάλο πακέτο δώρων;

Έκτοτε ζητήσαμε επίμονα και επανειλημμένα από το μηνυόμενο να μας επιστρέψει το ποσό των 2.000.000 δρχ., εκείνος όμως αρνιόταν δόλια, άλλοτε ισχυριζόμενος ότι "αποτελεί αρχή του πρακτορείου του να μην επιστρέφει χρήματα, αλλά να διενεργεί εκδρομές" και ότι "κρατάει τα χρήματα, για να μας πάει στη Σκανδιναβία", και άλλοτε αποφεύγοντάς μας.

Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε καλά πριν ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας έχουν στείλει.

Η άρνηση του μηνυόμενου να μας αποδώσει τα χρήματα που βρίσκονται στην κατοχή του, ενώ ανήκουν σε μας, γίνεται με πρόθεση να τα ιδιοποιηθεί παράνομα, και επομένως συνιστά υπεξαίρεση και μάλιστα ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας (2.000.000).

Μάθετε πώς τα… "πλούσια δώρα" μπορεί να σας αφαιρέσουν από την τσέπη δεκάδες ευρώ πριν καλά-καλά το καταλάβετε!

Η δόλια πρόθεσή του προκύπτει από τα απατηλά μέσα που μετήλθε από την αρχή, για να αποφύγει να μας επιστρέψει τα προκαταβληθέντα.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 11

Για τους λόγους αυτούς ζητούμε την ποινική του δίωξη και κολασμό, δηλώνουμε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ηθική μας βλάβη και προτείνουμε μάρτυρες προς απόδειξη των ισχυρισμών μας τους…

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ

* Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Πρώτη μετάδοση του φονικού ιού σε θηλαστικό Κορυφώνεται η ανησυχία πολιτών και επιστημόνων, καθώς ο Η5Ν1 ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε θηλαστικό, μία νεκρή γάτα στη Βαλτική. "Γνωρίζαμε ήδη ότι οι γάτες μπορούν να μολυνθούν αν φάνε άρρωστα πτηνά", υποστηρίζουν Γερμανοί ερευνητές, οι οποίοι εκτιμούν ότι η μόλυνση του ανθρώπου, που θεωρητικά δεν μπορεί να αποκλειστεί, ίσως συμβαίνει μόνον όταν υπάρχει πολύ κοντινή επαφή με τα μολυσμένα ζώα ΣΕΛΙΔΑ 00 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 51 οι αντάρτες κατά "Καποδίστρια" Υπό κατάληψη παραμένουν οι κοινότητες Νέου Μαρμαρά και Παλαιοχωρίου. Πότε βγαίνουν στο δρόμο οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής και του Δίου Πιερίας. Αδιέξοδο μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας των κατοίκων του Μαρμαρά με τον υφυπουργό Εσωτερικών Αθ. Νάκο στην Αθήνα ΣΕΛΙΔΑ 4 ΣΤΟΝ ΟΣΕ Έκοψαν εισιτήρια για τρένα που δεν θα αναχωρούσαν! Πρωτοφανής ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ΣΕΛΙΔΑ 14 ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΣ Βαριές κουβέντες στην Ιερά Σύνοδο "Υπηρέτη της χούντας" αποκάλεσε τον αρχιεπίσκοπο ο μητροπολίτης Ζακύνθου. Πώς σχεδιάζει να αντιδράσει ο κ. Χριστόδουλος ΣΕΛΙΔΑ 5 Οι νέες ηγεσίες σε στρατό, ΕΛΑΣ και πυροσβεστική ΣΕΛΙΔΑ 5