Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ο μπατατουδης δεν θελει να θυμαται τον παοκ :: 7/3/2006 18:29:55) 

Ο ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δρόμοι

Μαύρη πέτρα πίσω του

Οι αθλητές που είναι γρήγοροι επιλέγουν ένα αγώνισμα ταχύτητας, ενώ αντίθετα οι αθλητές που έχουν την ικανότητα να τρέχουν με σχετικά υψηλές ταχύτητες για μεγάλο χρονικό διάστημα επιλέγουν ένα αγώνισμα ημιαντοχής ή αντοχής.

Τις τελευταίες μέρες πολλοί έχουν αρχίσει να ψιθυρίζουν το όνομα του Γιώργου Μπατατούδη (φωτογραφία).

Στα αγωνίσματα ταχύτητας οι αθλητές πρέπει απαραίτητα να είναι πολύ γρήγοροι, δυνατοί και να εκτελούν πολύ καλά την τεχνική του τρεξίματος, ενώ στα αγωνίσματα ημιαντοχής και αντοχής μεγαλύτερο ρόλο παίζει η αντοχή, ο ρυθμός τρεξίματος και η δύναμη θέλησης του αθλητή.

Τελευταίος ήταν ο Λάζαρης, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα το 2001, αλλά λέει ότι έχει άποψη για τη μεταβίβαση των μετοχών, που έγινε δυόμισι χρόνια αργότερα, στους Γούμενο και Παγώνη. Βασικοί κανονισμοί δρόμων. Πού είναι όμως ο Μπατατούδης; Σκοπός των αθλητών στα αγωνίσματα των δρόμων είναι να φτάσουν πρώτοι στο τέρμα ξεπερνώντας τους αντιπάλους τους. Στην Αθήνα είναι ο άνθρωπος, εξακολουθεί να απαντά στο κινητό του τηλέφωνο, αλλά μόλις ακούει τις λέξεις ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη, θυμάται ότι είναι πάρα πολύ απασχολημένος και δεν έχει ούτε ένα δευτερόλεπτο για να μιλήσει. Σε όλα τα αγωνίσματα των δρόμων είναι προκαθορισμένη η αφετηρία (αρχή) και ο τερματισμός (τέλος) και η απόσταση ποικίλλει ανάλογα με το αγώνισμα (π.χ. 100μ., 400μ., 3000μ. κ.α.). Ο "Μπάτμαν" όχι μόνο έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, αλλά όταν ακούει "ΠΑΟΚ" παθαίνει κάτι άσχημο. Το γήπεδο όπου τελούνται οι αγώνες έχει συνήθως 8 διαδρόμους. Θα το πάθαινε ο καθένας, που θα ξόδευε δύο - τρία δισ. δραχμές δικά του χρήματα (που θα μπορούσε να τα κρατήσει στην άκρη και σήμερα να περνά ζωή χαρισάμενη) και θα έφευγε πετροβολημένος και κυνηγημένος σαν τον χειρότερο εγκληματία… Το μήκος του εσωτερικού διαδρόμου είναι 400 μέτρα.

Γ.Κ.

Η διαδρομή αποτελείται από δυο ευθείες και δυο στροφές. Ό,τι ισχύει για όλα τα αγωνίσματα των δρόμων ισχύει και για τα αγωνίσματα δρόμων με εμπόδια με τη διαφορά ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία, εμπόδια ίδια για όλους τους αγωνιζόμενους, τα οποία οι αθλητές πρέπει να πηδήσουν.