Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( το αλεξανδρειο μελαθρον ετοιμο να γιορτασει :: 23/1/2006 19:40:57) 

Διακρίνονται από αριστερά οι Αντώνης Τσιαλίκης, Αγις Κυνηγόπουλος, Γιώργος Ορφανός και Απόστολος Σαββουλίδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου.

σύντομα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ

ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Παρακάτω περιγράφεται ένα Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας, με σκοπό να σου χρησιμεύσει ως παράδειγμα προγράμματος που έχει εφαρμοστεί στην πράξη.

Ταξίδι στην ιστορία

Ρονάλντο και Μιλένε Ντομίνγκες χωρίζουν.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές ενός τμήματος της Γ' Γυμνασίου αποφάσισαν να υλοποιήσουν το Πρόγραμμα αξιοποιώντας τις αρχές και τη φιλοσοφία του Σχεδίου Εργασίας.

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση, η οποία θα ζωντανεύει μνήμες του παρελθόντος, θα γιορταστεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η συμπλήρωση 40 ετών λειτουργίας του. Την Κυριακή, στις 19.00, η μουσική των Olympians θα μπερδευτεί με τα μαγικά καλάθια του Νίκου Γκάλη, με επίσημο προσκεκλημένο τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η εφημερίδα «Jornal do Brasil» επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές αναφέρει πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής τού κόσμου συμφώνησε σε συναινετικό διαζύγιο με την πανέμορφη Μιλένε, η οποία παρεμπιπτόντως απεχθάνεται το προσωνύμιο Ροναλντίνιο που της αποδίδουν.

(Σχετικά με το Σχέδιο Εργασίας βλέπε στην πρώτη ενότητα).

Του ΗΛΙΑ ΤΑΤΑΛΑ

Το ίδιο προσωνύμιο είχε αποδώσει ο Τύπος και στην προηγούμενη αγαπημένη τού Ρονάλντο Σουζάνα Βέρνερ.

Μετά από συζήτηση και προβληματισμό, αποφάσισαν για τις δραστηριότητες που θα περιελάμβανε το πρόγραμμα με τίτλο «Ερευνώ τις εκπαιδευτικές διεξόδους μετά το Γυμνάσιο», για το ποιος θα έκανε τι και πότε, για τη συνεργασία και τη βοήθεια που θα ζητούσαν από το ΚΕ.ΣΥΠ. της περιοχής τους, καθώς επίσης και για το πώς θα συγκέντρωναν τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Τους τελευταίους δύο μήνες η διοίκηση του Αλεξανδρείου προετοιμάζει την επετειακή εκδήλωση και τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου.

Σύμπτωση: και τις δύο φορές που χώρισε ο Ρονάλντο (με τη Βέρνερ δεν ήταν παντρεμένος) αυτό συνέβη λίγους μήνες μετά από Μουντιάλ.

Τέλος, σε συνεργασία με τον καθηγητή Σ.Ε.Π. και το διευθυντή του σχολείου τους αποφάσισαν αυτή τη δουλειά τους να την παρουσιάσουν σε μια εκδήλωση που θα αφορά όλο το σχολείο, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας.

Χθες έγινε η παρουσίαση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό.

Μ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Την εκδήλωση την προγραμμάτισαν για την τελευταία εβδομάδα πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

"Το Αλεξάνδρειο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1960, έπειτα από πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Οι επικεφαλής τής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοβήθηκαν την οργή της ΟΥΕΦΑ για την επιλογή του σερ Άλεξ Φέργκιουσον να χρησιμοποιήσει τη δεύτερη ομάδα εναντίον της Βασιλείας.

Η προσφορά του στον αθλητικό κόσμο είναι μεγάλη και έχει φιλοξενήσει κορυφαίες διοργανώσεις", τόνισε ο κ. Ορφανός και πρόσθεσε ότι "εδώ και τόσα χρόνια πανηγυρίζουμε μεγάλες επιτυχίες σ' αυτό το γήπεδο.

Γι' αυτό έσπευσαν να ζητήσουν διευκρινίσεις, για το κατά πόσον κινδυνεύει ο σύλλογος από τιμωρία.

Η ανακαίνιση του Αλεξανδρείου στοίχισε περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ".

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία υπογράμμισε πως η αγγλική ομάδα δεν παρέβη το γράμμα του νόμου και επομένως δεν τίθεται θέμα τιμωρίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αλεξάνδρειου, Αγις Κυνηγόπουλος, επισήμανε πως "μετά από 40 χρόνια μπορούμε να το παρουσιάσουμε για πρώτη φορά ανακαινισμένο με τη σιγουριά ότι θα συνεχίσει να αποτελεί πόλο έλξης και σημείο αναφοράς πολλών αθλητών και όχι μόνο".

Ύστερα από αυτήν τη διευκρίνιση, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε πως και εναντίον της Λα Κορούνια θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, με τους Φλέτσερ, Ρίτσαρντσον και τους άλλους «Μπέμπηδες».

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ αναμένεται εντυπωσιακή, αφού θα γίνει αναδρομή στα μεγάλα γεγονότα που έχουν εκτυλιχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Αλεξανδρείου.

ΜΑΡΣΕΪΓ

Οι Olympians και οι Charms, συγκροτήματα που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του '60, θα ενωθούν ξανά για το μουσικό σκέλος. Δικαιοσύνη θα προσφύγει η Μαρσέιγ, διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από τα τηλεοπτικά έσοδα της γαλλικής λίγκας. "Δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε παρόντες στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Αλεξανδρείου. Ο σύλλογος της Μασσαλίας ζητάει από τη λίγκα και την ομοσπονδία το ποσό των 38 εκατ. ευρώ, το οποίο, σύμφωνα με τους επικεφαλής του, θα έπρεπε να είχε λάβει με βάση τα συμφωνηθέντα της περυσινής χρονιάς. Για τους περισσότερους από εμάς αυτό το γήπεδο αποτελεί κομμάτι της ζωής μας", δήλωσε ο Άλκης Κακαλιάγκος, παλιό μέλος των Οlympians. Η Μαρσέιγ είναι από τις δημοφιλέστερες γαλλικές ομάδες και γι' αυτό η γαλλική τηλεόραση επιλέγει συχνότερα να μεταδώσει τα παιχνίδια της.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 600 εθελοντές και εξήντα τεχνικοί έναρξης και εικόνας.

ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ…

Η γιορτή θα ξεκινήσει με σαράντα παιδιά Ολυμπιονικών, που θα κρατούν ισάριθμες ελληνικές σημαίες.

Μαρσέλο Λίπι και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε επιμένουν πως είναι πολύ νωρίς να πανηγυρίζουν την πρόκριση των ομάδων τους, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διοίκηση του Αλεξανδρείου παρήγγειλε να σχεδιαστούν και 18 ειδικά γραμματόσημα, τα οποία απεικονίζουν όλα τα αθλήματα που κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί στο γήπεδο, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, επί των ημερών του οποίου ξεκίνησε η κατασκευή του Παλέ, και τον Νίκο Γκάλη.

Ο Λίπι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Γιουβέντους να ηττηθεί με 4-0 από τη Βασιλεία στην τελευταία αγωνιστική, ενώ ο Ντελ Μπόσκε πιστεύει πως οι παίκτες της Λοκομοτίβ Μόσχας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εναντίον της «Βασίλισσας», με στόχο μια καλή μεταγραφή. ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ του Άρη, που έπαψαν να κρέμονται από την οροφή της σάλας μετά την πρόσφατη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα επιστρέψουν στη θέση τους, την επομένη της γιορτής και αφού θα έχει λυθεί το πρόβλημα με τον μηχανισμό ανύψωσής τους.