Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( πσατ κατά γκούμα :: 6/2/2006 18:34:54) 

ΠΣΑΤ κατά Γκούμα

ΠΡΟΤΑΣΟΦ: ΚΑΙ Ο ΧΟΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ

Δημογραφική εξέλιξη

Θέση στις δηλώσεις του Γιάννη Γκούμα εις βάρος δημοσιογράφων πήρε με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ.

Ακόμα ένα όπλο

Κατά το 17ο αιώνα η Ευρώπη με τα 100 εκατομμύρια κατοίκους είναι η περισσότερο πυκνοκατοικημένη περιοχή της γης μετά τη χερσόνησο της Ινδίας και την Κίνα. Ο σύνδεσμος των αθλητικών συντακτών καλεί τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να προβεί άμεσα στην αποκάλυψη των όσιων υπαινίχθηκε τονίζοντας, ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει αρμοδίως.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΡΟΣ

Το Αγγλικό Κοινοβούλιο συνεδριάζει (1641). Πίνακας του Τζον Σίγκλεντον Κόπλεϊ

"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκε ο άνθρωπος, που γνωρίζει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι εκτός τροχιάς τίτλων…" τονίζεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει:

Μια θέση στην επίθεση, πλάι στον Χούτο, έχει κλείσει ο Πίτερ Οφορίκουε

Διακήρυξη των Δικαιωμάτων (Bill of Rights), 1689 (άρθρα 1,2,4,8,9) Οι πνευματικοί και οι κοσμικοί άρχοντες καθώς και οι Κοινότητες που αποτελούν την πλήρη και ελεύθερη έκφραση του έθνους […] διακηρύττουν[…] με σκοπό να δικαιώσουν και να ενισχύσουν τα παλιά δικαιώματα και ελευθερίες τους, ότι: 1. Το βασιλικό δικαίωμα να αναστέλλονται και να ακυρώνονται οι νόμοι χωρίς τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου, είναι παράνομο. 2. Το βασιλικό δικαίωμα να εκδίδονται και να εκτελούνται νόμοι, χωρίς τη συγκατάθεση του Κοινοβουλίου, είναι παράνομο […]. 4. Κάθε χρηματική δαπάνη για λογαριασμό του στέμματος, με το πρόσχημα βασιλικού προνομίου, χωρίς τη συγκατάθεση του Κοινοβουλίου, είναι παράνομη […]. 8. Οι εκλογές των αντιπροσώπων του Κοινοβουλίου πρέπει να είναι ελεύθερες. 9. Οι απόψεις των αντιπροσώπων και οι συζητήσεις που γίνονται στο κοινοβούλιο δεν υπόκεινται σε καμία δίωξη. Eyre and Spottiswoode (ed.) The statutes, Λονδίνο 1871, τ. 2, 10-11 • Ποια ελευθερία καθιερώνεται με το άρθρο 9; • Πώς τα παραπάνω άρθρα θεμελιώνουν το πολίτευμα της κοινοβουλευτικής μοναρχίας; • Αντλώντας πληροφορίες από το μάθημα της Πολιτικής και Κοινωνικής Αγωγής (Γ’ Γυμνασίου), να εξετάσετε αν ισχύουν παρόμοιες διατάξεις σήμερα;

"Για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκούμα, που για ένα διάστημα δεν είχε θέση στη βασική ομάδα, υπεύθυνοι είναι οι αθλητικοί συντάκτες!

Ο Λάμπρος Χούτος δήλωσε χθες "παρών" στο προσκλητήριο του Όλεγκ Προτάσοφ.

Ο πληθυσμός είναι περίπου στατικός, αλλά από τις πρώτες δεκαετίες του 18ου αιώνα αυξάνεται κανονικά.

Δίκιο, λοιπόν, πρέπει να έχει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

Ο 23χρονος επιθετικός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ακόμα μία λύση στην επίθεση εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

Η αύξηση αυτή οφείλεται στην ελάττωση της θνησιμότητας λόγω της βελτίωσης των εσοδειών, της σπανιότερης εμφάνισης επιδημιών και των λιγότερο θανατηφόρων πολέμων.

Αυτοί παίζουν στην επίθεση του Παναθηναϊκού, αυτοί είναι στην άμυνα, αυτοί κάνουν τις μεταγραφές, αυτοί επιλέγουν προπονητές, αυτοί χάνουν τα γκολ, αυτοί δημιουργούν επεισόδια στα αποδυτήρια.

Πάντως, τη μία θέση έχει "καπαρώσει" ο Πίτερ Οφορίκουε.

Η δημογραφική εξέλιξη οδηγεί με τη σειρά της στην αύξηση της ζήτησης και δημιουργεί νέες ανάγκες, τις οποίες πρέπει να ικανοποιήσουν οι παραγωγοί.

Όλα τα στραβά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα δημιουργούν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι.

Με δεδομένο την απουσία του τραυματία Τζιοβάνι ο Προτάσοφ προορίζει για δίδυμο στην επίθεση τους Οφορίκουε, Χούτο.

Τον ευχαριστούμε για τα… καλά του λόγια.

Ακόμα ο Ουκρανός προπονητής είχε στο μυαλό του τον νεαρό Καστίγιο, ο οποίος εντυπωσίασε με την απόδοσή του τόσο στην Τούμπα στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όσο και στο παιχνίδι με την Προοδευτική στη Νίκαια.

Πρέπει, όμως, να γνωρίζει ότι ο ρόλος των δημοσιογράφων δεν είναι ούτε να σωπαίνουν, ούτε να ασκούν κριτική κατά παραγγελία.

Την αριστερή πλευρά στον χώρο του κέντρου θα καλύψει ο Τζόρτζεβιτς (εξέτισε την ποινή του) και ο Καστίγιο προορίζεται ως εναλλακτική λύση στην επίθεση.

Επειδή, πάντως, δεν θα επιτρέψουμε να μας χρησιμοποιήσει ο κύριος Γκούμας στο επικοινωνιακό του παιχνίδι προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αναμένουμε τάχιστα τα στοιχεία, που υπαινίχθηκε ότι έχει και τον καλούμε να προβεί σε αποκαλύψεις για να λάμψει η αλήθεια.

Εξάλλου, ο Όλεγκ Προτάσοφ θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή τον Ζε Ελίας.

Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε αρμοδίως.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Το θέμα, έτσι κι αλλιώς, δεν κλείνει για εμάς εδώ".

Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Γκούμα και ο σχολιασμός τους από τις εκπομπές του Supersport προκάλεσε τριγμούς και στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με το συνδρομητικό κανάλι, κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των "πράσινων".

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν χθες οι Πατσατζόγλου, Ελευθερόπουλος.

Ο Αργύρης Μήτσου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στους υπεύθυνους του καναλιού, στην οποία μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για πρόβλημα στη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, λόγω μεροληψίας εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Ο Πατσατζόγλου θα είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ και αναμένεται να καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

"Είναι εύκολο να αντιληφθείτε ότι ούτως εχόντων των πραγμάτων η συνέχεια της συνεργασίας μας καθίσταται προβληματική αν όχι επιζήμια τουλάχιστον για τον Παναθηναϊκό" σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ..

Αριστερά θα αγωνιστεί ο Βενετίδης, ενώ στο κέντρο επικρατέστεροι είναι οι Ανατολάκης, Αμανατίδης.

Στη μεσαία γραμμή τη θέση του αμυντικού μέσου θα καλύψει ο Άντζας, δεξιά θα παίξει ο Γιαννακόπουλος, αριστερά ο Τζόρτζεβιτς, ενώ ο Ζέτερμπεργκ θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο.

Στην περίπτωση που ο Προτάσοφ προτιμήσει να ενισχύσει το κέντρο, τότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με το σύστημα 4-5-1 με καθαρόαιμο επιθετικό τον Οφορίκουε. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί δεύτερος αμυντικός χαφ ο Ζε Ελίας εφόσον είναι 100% έτοιμος ή ο Πατσατζόγλου, ενώ στη δεξιά πλευρά της άμυνας θα περάσει ένας από τους Μαυρογενίδη, Νόβακ.

Στη σημερινή προπόνηση ο Προτάσοφ πρόκειται να δοκιμάσει το σχήμα που είναι διατεθειμένος να παρατάξει την Κυριακή στη Ριζούπολη. *** Έως τέλος του μήνα θα έχουν αρχίσει τα έργα κατεδάφισης του γέρικου Σταδίου Καραϊσκάκη.

*** Ο πρώην γυμναστής του Ολυμπιακού Γιάνεζ Ζαβρέλ, με εξώδικο που έστειλε στην πειραϊκή ΠΑΕ, ζητάει εντός τριών ημερών το ποσόν των 610.520 ευρώ για μισθούς και πριμ (έως τον Ιούνιο του 2005).