Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Άρθρα :: Σχόλιο

( "απόδραση από ασφυκτικούς χρόνους.... " ) 

"Απόδραση από ασφυκτικούς χρόνους…. " Συνδυασμός ηρεμιστικών με ηρωίνη

7.8 Εντολή εκχώρησης

"Ο μόνος που με στήριξε στη ζωή μου είναι ο διάβολος", αναφωνεί ο Ηλίας Πετρόπουλος σε μια εκρηκτική συνέντευξη, ενώ καταθέτει τις απόψεις του για τον υπόκοσμο και το πώς τον βλέπει…

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΗ

Η εντολή εκχώρησης χρησιμοποιείται για την απόδοση τιμών στις μεταβλητές κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγράμματος. @@@ Σε παγερό κλίμα η ομιλία περί εκσυγχρονισμού και ΟΝΕ…. από τον πρωθυπουργό.

Με τον τραγικότερο τρόπο ήρθε ξανά στην επιφάνεια το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών στις φυλακές. Τρεις κρατούμενες των γυναικείων φυλακών, αυτή τη φορά θύματα κοκτέιλ θανάτου. (φωτό αρχείου)Ιδιαίτερα τοξικός είναι για τον οργανισμό, όπως υποστηρίζουν ειδικοίεπιστήμονες, ο συνδυασμός των ουσιών τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν οι τέσσερις κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα οι τρεις να χάσουν τη ζωή τους.

Σύνταξη Όνομα-Μεταβλητής

@@@ Ο λόγος για τη Γερμανία και τη δημοκρατία :

Με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις, οι πέντε γυναίκες έκαναν χρήση των ηρεμιστικών φαρμάκων ταβόρ, στεντόν και λεξοτανίλ, τα οποία συνδύασαν με τρία γραμμάρια ηρωίνης. Μια εντολή εκχώρησης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως εξίσωση.

"Είναι όλοι ύποπτοι εξ ορισμού στη Γερμανία", ο τίτλος από την "Εξουσία".

Η χρήση των παραπάνω ουσιών έγινε από τη μύτη. Στην εξίσωση το αριστερό μέλος ισούται με το δεξιό, ενώ στην εντολή εκχώρησης η τιμή του δεξιού μέλους εκχωρείται, μεταβιβάζεται, αποδίδεται στη μεταβλητή του αριστερού μέλους.

@@@ Όταν ο φόβος και οργή ωθούν δεκαεπτάχρονους να σκοτώσουν διαρρήκτες και έχουν τη συμπαράσταση όλου του χωριού, πρέπει να μας απασχολεί σοβαρά το ζήτημα…. της αυτοδικίας και της ξενοφοβίας.

Όπως εξηγεί ο κ. Νίκος Χούλης, ομότιμος καθηγητής φαρμακευτικής τεχνολογίας, "τα φάρμακα αυτά, εφόσον χορηγούνται με βάση συγκεκριμένη ιατρική γνωμάτευση και στην κατάλληλη δοσολογία είναι ασφαλή.

Για το λόγο αυτό ως τελεστής εκχώρησης χρησιμοποιείται το σύμβολο

@@@ "Ο πλανήτης μας κάποτε θα πεθάνει….", συμπληρώνει τις λέξεις στο Έγραψαν.

Αν όμως συνδυαστούν με ναρκωτικές ουσίες, όπως η ηρωίνη, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τον οργανισμό".

Ωστόσο, ας σημειωθεί, ότι οι διάφορες γλώσσες προγραμματισμού χρησιμοποιούν διαφορετικά σύμβολα για το σκοπό αυτό.

@@@ Αν τύχει και κάτσεις στα σκαλιά ενός σπιτιού κινδυνεύεις να πας στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, "ο συνδυασμός αυτών των ουσιών και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα προκαλώντας την πλήρη παράλυσή του.

Σε μια εντολή εκχώρησης η μεταβλητή και η έκφραση πρέπει να είναι του ιδίου τύπου.

Αντιγράφουμε από την "Ελευθεροτυπία" και το ρεπορτάζ της Κατερίνας Κατή για τον γνωστό εισαγγελέα της οδού Νιόβης:

Αποτέλεσμα αυτού είναι βέβαια ο θάνατος".

"Τον κυνηγούν τα σκαλοπάτια.

Τα συμπτώματα της τοξικής επίδρασης στον οργανισμό εμφανίζονται σχεδόν αμέσως.

Ποια άλλη σκέψη να εκφράσει ς-που να μην είναι και κολάσιμη- για τον αντιεισαγγελέα, Ιωάννη Σακκά, του οποίου ο υπερβάλλων ζήλος για την τήρηση ακόμα και της…. άνω τελείας για άλλη μια φορά… στα σκαλοπάτια μιας πολυκατοικίας;".

Σε διάστημα μισής ώρας παρατηρούνται ζαλάδες και παραισθήσεις.

@@@ Ενώ κυλάνε οι τίτλοι και οι ειδήσεις έρχεται η Φ. Τσαλίκογλου από "Τα Νέα":

Ακολουθεί η απώλεια των αισθήσεων και η ανακοπή της καρδιακής λειτουργίας.

Τι είναι πρώτη είδηση σε ένα δελτίο ειδήσεων;

Τα φάρμακα που εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν οι πέντε κρατούμενες μαζί με την ηρωίνη ανήκουν στις βενζοδιαζεπίνες και έχουν κατασταλτική δράση.

Είναι γνωστό ότι από τις ειδήσεις που φθάνουν σε ένα κανάλι μόνο το 10% χρησιμοποιείται.

Χορηγούνται συνήθως για την αντιμετώπιση διαταραχών όπως το παθολογικό άγχος, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, αλλά και η αϋπνία.

Ποια είναι τα κριτήρια μιας τέτοιας επιλογής;

Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες από τον χώρο της απεξάρτησης, οι περισσότεροι θάνατοι τοξικομανών από υπερβολική δόση (overdose) προκαλούνται από την παράλληλη χρήση αυτών των φαρμάκων με ηρωίνη.

Το ερώτημα θα μπορούσε να διατυπωθεί και ως εξής: "Τι κατασκευάζεται ως πρώτη είδηση;". Ή μάλλον "Τι αξίζει να κατασκευαστεί ως πρώτη είδηση". (…) @@@ "Με ένα δελτίο ξεχνιέμαι", θα μπορούσε να ήταν ένα κυρίαρχο σλόγκαν. Κι επειδή καθώς φαίνεται εκατομμύρια είναι αυτοί που επιθυμούν να ξεχαστούν, να "κλέψουν" επώνυμη λάμψη, να αποδράσουν από ασφυκτικούς χώρους και χρόνους, γι' αυτό και οι ψίθυροι καρδιάς και το "Διαζύγιο Γκλέτσου" φτιάχνουν πρώτη είδηση. "Με ένα δελτίο ειδήσεων ξεχνώ". Ξεχνώ τη σημασία του πολιτικού, τη σημασία της σύγκρουσης, τη σημασία των σημασιακών ιεραρχήσεων. Ξεχνώ τι είναι σημαντικό και τι όχι. @@@ Καλό μήνα και καλή βδομάδα.