Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Απόψεις :: Σχόλιο

( κοριτσια πανω τους :: 19/2/2006 22:05:11) 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Το βρώμικο μυστικό της Βρετανίας

ΜΟΥΛΑΝ

Εφυγε ο Βαγγέλης για το στρατό και άφησε πίσω του το χάος. Δεν πρόλαβε να προκρίνει τον Λ. Ζαγορίτη και αμέσως να προκάνουν και η Κ. Παπακώστα και ο Γ. Μανώλης

"Falluja 2". Το, κατά τον Πάουελ, "ιρακινό εργοστάσιο χημικών όπλων" χτίστηκε από Βρετανούς!

MULLAN

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που προωθούν οι μηχανισμοί του κόμματος, το προβάδισμα το έχει ο Λευτέρης Ζαγορίτης. Γιατί αυτή η βιασύνη να κλείσει το μέτωπο ανάδειξης του νέου γραμματέα;

Το εικονιζόμενο εργοστάσιο της φωτογραφίας είναι το "Falluja 2", που ο Κόλιν Πάουελ αποκάλεσε ιρακινό εργοστάσιο παραγωγής χημικών όπλων. Σκηνοθεσία: Μπάρι Κουκ, Τόνι Μπάνκροφτ

Ούτε ΠΑΣΟΚ να ήταν η ΝΔ.

Απόρρητα έγγραφα φανερώνουν ότι αυτό το εργοστάσιο έχτισε μυστικά, για λογαριασμό του Ιράκ, η Βρετανία. Η Ντίσνεϋ κτυπά Ασία!

Ωραίος πολιτικός πολιτισμός.

Πίσω από την πλάτη των Αμερικανών… Μετά την ελληνική μυθολογία ήρθε η σειρά των παλιών κινέζικων θρύλων.

Δηλαδή πριν ακόμη αρχίσει η όποια διαδικασία ορίζει το καταστατικό και πριν το θέμα τεθεί ανοιχτά στα όργανα και στη βάση του κόμματος, για να γίνει και διάλογος και ζύμωση, βγήκε άσπρος καπνός, ωσάν να συνεδρίασαν οι καρδινάλιοι του κόμματος και εξέλεξαν πάπα γραμματέα. Είναι το "βρώμικο μυστικό" της Βρετανίας.

Μια κοπέλα μεταμορφώνεται σε άνδρα, για να δοξάσει την οικογένειά της στον πόλεμο, και κατόπιν επανέρχεται στην… τάξη κερδίζοντας την καρδιά του όμορφου πρίγκιπα.

Τι σόι φαρισαϊσμός είναι αυτός; Ένα χημικό εργοστάσιο που μια βρετανική εταιρεία, η Uhde Limited, έχτισε το 1985, με μυστική οικονομική κυβερνητική υποστήριξη από την τότε βρετανική κυβέρνηση.

Απολαυστικός ο καλός δράκος με τη φωνή του Έντυ Μέρφυ.

Βγαίνουν μετά κάποιοι στα κανάλια και μιλούν για τη συμμετοχή του πολίτη και μπλα μπλα μπλα. Τόσο η εταιρεία όσο και οι υπουργοί της κυβέρνησης Θάτσερ γνώριζαν τότε πολύ καλά ότι αυτό το εργοστάσιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή νευροπαραλυτικού αέριου και αερίου μουστάρδας.

"Νοιώθω την ανάγκη", είπε ο κ. Ζαγορίτης, "σαν παλιός Οννεδίτης, όπως και ο πρωθυπουργός μας Κ. Καραμανλής, να ζητήσω την ευλογία σας, για να θέσω υποψηφιότητα για γραμματέας του κόμματος, πιστός πάντα στις αρχές και τις αξίες της παράταξης". Σύμφωνα με την "Guardian", υπάρχουν μυστικά έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι οι Βρετανοί υπουργοί της τότε κυβέρνησης Θάτσερ γνώριζαν ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν - ο οποίος εκείνη την εποχή σκότωνε με τη χρήση αερίων τα ιρανικά στρατεύματα, στον ιρακινο-ιρανικό πόλεμο - θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό το εργοστάσιο για να παρασκευάσει αέριο μουστάρδας και νευροπαραλυτικό αέριο. Δηλαδή, κύριε Λευτέρη, Λευτέρη, που λέει και το λαϊκό άσμα, οι συνυποψήφιοι δεν είναι πιστοί στις αξίες της παράταξης;

Αυτοί οι υπουργοί όμως, και ειδικότερα ο τότε υπουργός Εμπορίου Πολ Τσάνον, έκρυψαν την ύπαρξη της συμφωνίας που συνήφθη μεταξύ της βρετανικής εταιρείας και του Ιράκ από τις ΗΠΑ!

Το μυστικό αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν η μητρική εταιρεία τής Uhde Ltd, στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, ανέφερε ότι η βρετανική θυγατρική της εταιρεία κατασκεύασε το "Falluja 2".