Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Διαφήμιση

( η οινική βόλτα της ζωής σας! ) 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΙΧΜΕΣ

Μονάδα μέτρησης της ενέργειας

Η οινική βόλτα της ζωής σας!

Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε…

Όταν η ταχύτητα μιας μπάλας ελαττώνεται, η κινητική της ενέργεια επίσης ελαττώνεται.

Ετοιμαστείτε και πάλι για ταξίδι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Καθώς η χορδή επανέρχεται στο αρχικό της σχήμα, η δυναμική της ενέργεια ελαττώνεται.

Στο κέντρο του Λονδίνου, απέναντι από τον Tower και δίπλα στο Globe Theater, περισσότερα από 10.000 τετρ. μ. θα φιλοξενήσουν το μεγαλύτερο στον κόσμο Πάρκο Κρασιού, την VINOPOLIS. "Μάθε τέχνη κι άσ' τηνε…", όπως λένε. Η ενέργεια, είναι φυσικό μέγεθος το οποίο μπορούμε να μετρήσουμε. Οι εμπνευστές της είναι πεισμένοι ότι η σύγχυση που επικρατεί στο σημερινό οινόφιλο μεταφράζεται σε μια δίψα για μάθηση. Όλη αυτή η ιστορία με το ασυμβίβαστο των βουλευτών συνοψίζεται στην επίμονη προσπάθεια των επαγγελματιών της πολιτικής να πετάξουν έξω από τα έδρανα τους άλλους επαγγελματίες, δικηγόρους, γιατρούς, σεξολόγους και άλλους.

Η μονάδα μέτρησης της ενέργειας στο S.I. είναι το τζάουλ που συμβολίζεται με J.

Έτσι σχεδίασαν πράγματα και θάματα! Άλλωστε, ο θίασος του κυλικείου της Βουλής είχε θορυβηθεί από την απήχηση που βρήκαν επώνυμοι και επιτυχημένοι στα ψηφοδέλτια των κομμάτων στις εκλογές του 2000.

Κινητική ενέργεια 1 J έχει ένα μήλο μάζας 100 gr λίγο πριν φτάσει στο έδαφος όταν το αφήσουμε από ύψος 10 m.

Όπως την Wine Odyssey ένα ατμοσφαιρικό multi-media ταξίδι στον κόσμο του κρασιού: παραδόσεις, προσωπικότητες, αμπέλι, σταφύλι, γεύσεις, αρώματα, εδέσματα…. Η αντίδραση των επαγγελματιών της πολιτικής δεν εκδηλώνεται μόνο με το ασυμβίβαστο.

Από ένα σπίρτο που καίγεται ολοσχερώς μεταφέρεται στο περιβάλλον θερμότητα (ενέργεια) ίση περίπου με 2 KJ.

Ακόμη 20 αίθουσες οινογευστικής που καλύπτουν κάθε γωνιά των παλιών και των νέων χωρών του κρασιού. Είχε ήδη διαφανεί στον νόμο Σκανδαλίδη για εκλογικά κέντρα και δαπάνες που και πάλι ευνοούσε αναφανδόν τους παλαιούς, δηλαδή τους επαγγελματίες της πολιτικής, έναντι των καινούργιων, που έκαναν όνομα εκτός κομμάτων. Τέσσερα ρεστοράν και wine-bar με τη μεγαλύτερη λίστα "κρασιών σε ποτήρι" παγκοσμίως. Η τάση είναι σαφής. Και φυσικά την Bacchanalia, ένα αποκλειστικά οινικό shopping center. Να γίνει η πολιτική "κλειστό επάγγελμα" - κάπως σαν τις άδειες ταξί ή ξενοδοχείων. Λίγη υπομονή μέχρι το Νοέμβρη του 1998. Και είναι σαφές ότι από τη ρύθμιση αυτή ωφελούνται επαγγελματίες και "τζάκια" της πολιτικής. Το ερώτημα είναι αν ωφελείται εξίσου και η δημόσια ζωή.