Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νεοι: ποδαρικο με το δεξι για παοκ και ηρακλη :: 8/1/2006 22:13:45) 

ΝΕΟΙ: ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ ΓΝΩΜΗ

β) Μοναχικές φωνές που αποκάλυπταν την κρίση της εποχής τους

Ξεκίνημα με νίκες

Προεξοφλούν σύγκρουση μικρής διάρκειας

Οι προφήτες, με τη φώτιση του Θεού, μπορούσαν να βλέπουν σε βάθος τα πράγματα και να συνειδητοποιούν τι πραγματικά συνέβαινε στην εποχή τους.

Με το… δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2006 οι ομάδες νέων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Οι αγορές θα ανασάνουν - λέει ο Peter Behr - εάν Αμερικανοί και Βρετανοί αποκτήσουν τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών του Ιράκ

Αντιλαμβάνονταν δηλαδή τα σημάδια του ηθικού ξεπεσμού και της διαφθοράς, ακόμη κι όταν όλες οι συνθήκες της εποχής φαίνονταν ιδανικές.

Στο γήπεδο του Λαγκαδά ο Δικέφαλος επικράτησε 5-2 του Απόλλωνα Καλαμαριάς χάρη σε γκολ των Πεχλιβάνη (9'), Αθανασιάδη (24'), Τσιώνα (59'), Αρνίδη (63') και Σωτήρογλου (81'). Οι τιμές του πετρελαίου αναμένεται να υποχωρήσουν στα 25 δολάρια το βαρέλι στην περίπτωση που οι επιχειρήσεις των ΗΠΑ στο Ιράκ κριθούν από τις αγορές ως επιτυχημένες.

Αναγνώριζαν τι δεν πήγαινε καλά και ποιοι κίνδυνοι παραμόνευαν τους Ισραηλίτες.

Τα γκολ του Απόλλωνα πέτυχαν οι Καπίας (31') και Μπάκανος (65'), ενώ είχαν και δοκάρι στο 30' με τον Μπάκανο. Μάλιστα, «κλειδί» για την εξέλιξη των τιμών είναι τρεις διαφορετικές μονάδες επεξεργασίας και παραγωγής πετρελαίου στο Ιράκ, από τις οποίες μάλιστα οι ΗΠΑ αγοράζουν το 5% επί των συνολικών τους εισαγωγών σε μαύρο χρυσό.

Επιπλέον, συναισθάνονταν τις καταστροφικές συνέπειες που θα ακολουθούσαν για τη ζωή του κράτους και των ανθρώπων.

ΠΑΟΚ: Παλιούρας, Γενίκομσου, Τάκας, Τσιώνας, Κουρδάκης, Μανουσαρίδης, Ελευθερίου (46' Βοσκόπουλος), Αρνίδης, Σωτήρογλου (83' Τσακαλίδης), Πεχλιβάνης (86' Τσουκαλάς), Αθανασιάδης

Εάν οι αμερικανικές και βρετανικές δυνάμεις μπορέσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο των πηγών αυτών πριν να συμβεί κάτι δυσάρεστο, όπως να τις ανατινάξουν, τότε οι αγορές θα ανασάνουν με ανακούφιση. Όλα αυτά τα αποκάλυπταν με τα κηρύγματά τους, χωρίς δισταγμούς και μισόλογα, προσπαθώντας έτσι να «ανοίξουν τα μάτια» των συμπατριωτών τους.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Μπαντής, Χατζηπαναγιώτης, Μασούρας (71' Σαπανίδης), Λουιζίδης, Αποστολάς, Τσεμπερίδης, Μπάκανος, Παπαδιάς, Αλευράς (81' Χριμπάκης), Καπίας, Λαζαρίδης (66' Χιντζίδης).

Πάντως, αυτό το διάστημα τουλάχιστον οι αγορές προεξοφλούν ότι η σύγκρουση θα είναι σύντομη και σε αυτό μπορεί να αποδοθεί η σημαντική πτώση στις τιμές του πετρελαίου τις τελευταίες ημέρες. Έλεγχαν και προειδοποιούσαν - συχνά με σκληρά λόγια - τους πάντες, χωρίς καμιά διάκριση: τους βασιλείς, τους ιερείς, το λαό.

ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ του Καυταντζογλείου ο Ηρακλής δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Καλλιθέας και επικράτησε 2-0 με γκολ των Σπυρογιάννη (25') και Τάμπα (70').

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνονται δυσάρεστοι και απειλητικοί.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βούρας, Σακκάς (75' Ζήφκας), Βιόπουλος, Αλιχανίδης, Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος, Βουτσίνος (58' Μερεσιώτης), Παπαστεργιανός, Μεϊντής (46' Τάμπας)

Γι' αυτό το λόγο γνώρισαν πολλές δοκιμασίες: περιφρονήθηκαν, περιπαίχτηκαν, καταδιώχθηκαν.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Ακράτητος - Ατρόμητος 1-2, ΟΦΗ - Λεβαδειακός 3-0.

Κάποιοι μάλιστα θανατώθηκαν.

Οι αγώνες Λάρισας - Παναθηναϊκού και Αιγάλεω - Πανιωνίου αναβλήθηκαν λόγω προβλημάτων στις εγκαταστάσεις των γηπεδούχων, ενώ τα παιχνίδια Ολυμπιακού - Ιωνικού και ΑΕΚ - Ξάνθης αναβλήθηκαν εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, που μετέτρεψαν τα γήπεδα σε… βάλτους.

Χαρακτικό του Γουσταύου Ντορέ (19ος αι.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 31, ΟΦΗ 28, Ξάνθη 27, Ατρόμητος 23, ΑΕΚ 19, ΠΑΟΚ 19, Πανιώνιος 19, Ιωνικός 18, Ηρακλής 18, Παναθηναϊκός 17, Αιγάλεω 15, Λάρισα 15, Καλαμαριά 15, Ακράτητος 14, Καλλιθέα 14, Λεβαδειακός 4,