Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στο 89' ο αγρ. αστερας λυγισε τον πανθρακικο :: 26/2/2006 20:08:28) 

Προσπάθεια του Κυζερίδη υπό την πίεση των Γεμενετζή και Μουρατίδη.

«θα τους τυφλώσουμε»

Τοποθέτηση σελίδων

ΣΤΟ 89' Ο ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Με καταιγισμό βομβών ακριβείας θα χτυπήσουν οι ΗΠΑ τον στρατό του Σαντάμ

Σε ένα σύστημα σελιδοποίησης είναι πολύ εύκολο να επιλεγεί η ενότητα της κύριας μνήμης όπου θα τοποθετηθεί μια σελίδα εικονικών διευθύνσεων, γιατί όλες έχουν το ίδιο μέγεθος.

Θρίλερ ανόδου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στα συστήματα κατάτμησης όμως, όπου τα τμήματα έχουν διαφορετικά μεγέθη, κάθε φορά που μεταφέρεται ένα νέο τμήμα στην κύρια μνήμη, πρέπει να βρεθεί μια κατάλληλη συνεχόμενη περιοχή της κύριας μνήμης η οποία να το χωρά.

Στο προτελευταίο λεπτό χαμογέλασε ο Αγροτικός Αστέρας. Παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο, ειδικά στο β' μέρος, πήρε το ντέρμπι από τον εξαιρετικό Πανθρακικό (2-1) και πλησίασε την κορυφή.

Ο Σαντάμ Χουσεΐν απέρριψε κατηγορηματικά το τελεσίγραφο των ΗΠΑ να εγκαταλείψει τη χώρα με τους δύο γιους του ή να αντιμετωπίσει επίθεση. Και ο πόλεμος μπορεί πλέον να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή.

Η επιλογή της περιοχής αυτής γίνεται με βάση δυο κριτήρια:

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Τα όπλα. Αμερικανοί στρατιώτες φορτώνουν βόμβες σε μαχητικό αεροσκάφος

- Η αναζήτηση της κατάλληλης ελεύθερης περιοχής πρέπει να γίνεται γρήγορα, για να μην προκαλούνται μεγάλες χρονικές επιβαρύνσεις.

Οι γηπεδούχοι γνώριζαν ότι για να φθάσουν στη νίκη θα έπρεπε να κοπιάσουν πολύ.

Η απόρριψη του τελεσιγράφου ήταν «το τελικό λάθος» του Σαντάμ Χουσεΐν ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

- Η τοποθέτηση του τμήματος στην κύρια μνήμη πρέπει να παρεμποδίζει όσο το δυνατόν λιγότερο την τοποθέτηση επομένων τμημάτων.

Αφού ξεπέρασαν ανώδυνα το πρώτο 15λεπτο πιεστικής παρουσίας των παικτών του Πανθρακικού πήραν τα ηνία του ματς και προηγήθηκαν στο 32' με δυνατό σουτ του Τελιάδη (1-0).

Ο Ιρακινός ηγέτης εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση με στρατιωτική στολή να προεδρεύει κοινής συνεδρίασης του κυβερνώντος Κόμματος Μπάαθ και του Συμβουλίου Διοίκησης της Επανάστασης και υποσχέθηκε νίκη επί των ΗΠΑ «στην ύστατη μάχη του Ιράκ».

Οι στρατηγικές τοποθέτησης σελίδων που χρησιμοποιούνται περισσότερο είναι η στρατηγική του πρώτου ταιριάσματος (first fit), η στρατηγική του καλύτερου ταιριάσματος (best fit) και η στρατηγική του χειρότερου ταιριάσματος (worst fit).

Στο 41' και σε χρονικό διάστημα που ο Αστέρας αναζητούσε επίμονα το δεύτερο γκολ, ο Μπάρμπας έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Κόλιν Πάουελ

Όλες αυτές οι στρατηγικές προϋποθέτουν ότι το ΛΣ κρατά ένα κατάλογο με τα ελεύθερα τμήματα φυσικής μνήμης και το μέγεθος του καθενός από αυτά.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ μπήκε στο β΄ μέρος ο Πανθρακικός με σκοπό να φθάσει στην ισοφάριση. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ ανακοίνωσε πως τριάντα χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στον «συνασπισμό των προθύμων», όπως τον αποκαλεί, ή επί το επισημότερον «Συνασπισμό για τον Άμεσο Αφοπλισμό του Ιράκ».

Κάθε φορά που επιλέγεται ένα από τα ελεύθερα τμήματα για να τοποθετηθεί σε αυτό ένα τμήμα εικονικής μνήμης, αφαιρείται από τον κατάλογο.

Επιλέγοντας ένα μεθοδευμένο και ουσιαστικό τρόπο παιχνιδιού, δικαιώθηκε στο 61' όταν ο Αθανασιάδης αξιοποίησε την ασίστ του Μουρατίδη ισοφαρίζοντας (1-1). Πρόκειται για τις: Αφγανιστάν, Αλβανία, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Κολομβία, Τσεχία, Δανία, Ελ Σαλβαδόρ, Ερυθραία, Εσθονία, Αιθιοπία, Γεωργία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ιαπωνία (θα συμμετάσχει μετά τον πόλεμο), Κορέα, Λετονία, Λιθουανία, ΠΓΔΜ, Ολλανδία, Νικαράγουα, Φιλιππίνες, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ισπανία, Τουρκία, Βρετανία και Ουζμπεκιστάν.

Αν τυχόν το τμήμα της εικονικής μνήμης είναι μικρότερο από αυτό της κύριας μνήμης, η μνήμη που περισσεύει επιστρέφεται στον κατάλογο των ελευθέρων τμημάτων.

Γύρισε ωστόσο γρήγορα πίσω σε μαζική άμυνα, τακτική που αποδείχθηκε επιζήμια. Με στρατό θα συμμετάσχουν στον πλευρό των ΗΠΑ η Βρετανία, η Αυστραλία και η Πολωνία (ανακοίνωσε πως θα στείλει 200 στρατιώτες), ενώ η κυβέρνηση της Δανίας προσφέρθηκε να στείλει κι αυτή στρατιώτες και ιατρικό προσωπικό.

Στρατηγική του πρώτου ταιριάσματος:

Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του, μετέφερε το σκηνικό στην περιοχή, δημιούργησε ευκαιρίες με τη σέσουλα, αλλά σκόνταψε στον εξαιρετικό Καρκάνη. Άλλες 15 χώρες, πρόσθεσε ο Πάουελ, υποσχέθηκαν την υποστήριξή τους, αλλά προτιμούν να μην κατονομαστούν.

Σαρώνεται ο κατάλογος ελεύθερων τμημάτων μέχρι να βρεθεί το πρώτο τμήμα που είναι αρκετά μεγάλο για να χωρά το νέο τμήμα εικονικής μνήμης.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 89' με φοβερή κεφαλιά του Ιορδανίδη, όταν αξιοποίησε σέντρα ακριβείας του Κυζερίδη (2-1). Ακόμη και η Γαλλία, ο πρόεδρος της οποίας Ζακ Σιράκ επανέλαβε χθες πως «δεν υπάρχει δικαιολογία για μια μονομερή απόφαση προσφυγής στον πόλεμο» ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης του πρεσβευτή της στην Ουάσιγκτον πως τα δεδομένα θα αλλάξουν πλήρως για τη γαλλική κυβέρνηση αν ο Σαντάμ Χουσεΐν χρησιμοποιήσει χημικά ή βιολογικά όπλα κατά των αμερικανικών στρατευμάτων·

Ό,τι περισσεύει επιστρέφεται στον κατάλογο σαν ένα μικρότερο ελεύθερο τμήμα.

Διαιτήτευσε ο Τίκας (Καρδίτσας). τότε «ο πρόεδρος Σιράκ θα αποφασίσει τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τα αμερικανικά στρατεύματα», πρόσθεσε ο πρεσβευτής Ζαν-Νταβίντ Λεβίτ.

Η στρατηγική αυτή είναι η πιο γρήγορη, γιατί δε σαρώνει ολόκληρο τον κατάλογο ελευθέρων τμημάτων, αλλά μπορεί να δημιουργήσει πολλά μικρά τμήματα ελεύθερης μνήμης που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοφάνους, Τζιόκας, Μπάρμπας, Μαλλούς, Λαδάκης (73' Τσούκλης), Κοσμίδης (87' Νίκιτς), Κυζερίδης, Τελλιάδης (91' Καλλιάκης), Ιορδανίδης, Σακελλαρίδης, Μπεκιάρης,

Παρά το γεγονός ότι η αντίστροφη μέτρηση για τον πόλεμο φτάνει πλέον στο τέλος της , ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθεί σήμερα κανονικά η Σύνοδος του Συμβουλίου Ασφαλείας, σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, που είχε προγραμματιστεί με θέμα το Ιράκ, και θα συμμετάσχουν σ' αυτή οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόσκα Φίσερ, της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν και της Ρωσίας Ιγκόρ Ιβανόφ.

Στρατηγική του καλύτερου ταιριάσματος:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Καρκάνης, Τρίχας, Γεμενετζής, Μπαχαρίδης, Ρομπίνιο, Γκερμάνοφ (60' Κοτζαμπάσης), Σουάνης, Αθανασιάδης, Κίροφ (84' Σαπαλίδης), Αντρέεφ (70' Στοΐνοβιτς), Μουρατίδης.

Στο αυτόνομο Βόρειο Ιράκ, οι οργανώσεις της ιρακινής αντιπολίτευσης που συνεδριάζουν εκεί συμφώνησαν χθες να θέσουν τις δυνάμεις τους (πρόκειται κυρίως για δεκάδες αντάρτες Κούρδους μαχητές) υπό τον έλεγχο των διοικητών του συνασπισμού.

Η στρατηγική αυτή εξετάζει όλα τα ελεύθερα τμήματα, και επιλέγει το μικρότερο ελεύθερο κομμάτι φυσικής μνήμης που χωρά το τμήμα εικονικής μνήμης.

Οι Αμερικανοί υπολογίζουν σε ένα σύντομο πόλεμο και ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Κουβέιτ στρατηγός Ουίλιαμ Ουάλας προέβλεψε χθες πως η νίκη επί του Ιράκ θα έρθει «σε μερικές μέρες» από την έναρξη του πολέμου.

Επειδή πρέπει να εξετάσει όλα τα ελεύθερα τμήματα είναι μάλλον αργή, και επιπλέον αφήνει πολύ μικρά κομμάτια ελεύθερης μνήμης τα οποία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω του μικρού τους μεγέθους.

Το μεγάλο σοκ

Στρατηγική του χειρότερου ταιριάσματος:

Ο πρόεδρος του μεικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Ρίτσαρντ Μάγιερς δήλωσε χθες πως στις πρώτες ώρες του πολέμου σμήνη πυραύλων Κρουζ και ένας καταιγισμός βομβών ακριβείας θα τυφλώσει τον στρατό του Σαντάμ Χουσεΐν κόβοντας τις στρατιωτικές επικοινωνίες και ανοίγοντας τον δρόμο για τη χερσαία εισβολή από το Κουβέιτ.

Επιλέγει κάθε φορά το μεγαλύτερο κομμάτι μνήμης (εφόσον υπάρχει κάποιο αρκετά μεγάλο ώστε να χωρά το τμήμα που θέλουμε να τοποθετήσουμε).

Ο στόχος, πρόσθεσε ο στρατηγός, είναι να δημιουργηθεί «ένα τέτοιο σοκ στο σύστημα, ώστε το ιρακινό καθεστώς να συνειδητοποιήσει όσο το δυνατόν συντομότερα ότι το τέλος είναι αναπόφευκτο».

Και αυτή η μέθοδος πρέπει να εξετάσει ολόκληρο τον κατάλογο, εκτός και αν αυτός είναι ταξινομημένος κατά μέγεθος σε φθίνουσα σειρά.

Αρχικά ο κατάλογος ελεύθερων τμημάτων περιέχει δυο τμήματα φυσικής μνήμης, ένα με μέγεθος 3000 και ένα με μέγεθος 1600 λέξεις. Στη συνέχεια ζητούνται διαδοχικά τέσσερα τμήματα μνήμης, με μεγέθη 1100, 400, 100 και 2000 λέξεις, αντίστοιχα.

Στο παράδειγμα αυτό η στρατηγική του καλύτερου ταιριάσματος είναι καλύτερη από τις άλλες δύο, οι οποίες δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν την τελευταία αίτηση μνήμης. Σε άλλα παραδείγματα όμως μπορεί αυτή να μην είναι τόσο καλή, ενώ κάποια άλλη (π.χ. η στρατηγική του πρώτου ταιριάσματος) μπορεί να αποδειχθεί αποδοτικότερη.