Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αρησ: σφραγιζει το εισιτηριο του τελικου κοντρα στην χεμοφαρμ :: 27/3/2006 21:10:49) 

Ο Ράιαν Στακ πανηγυρίζει δείχνοντας το νούμερο τέσσερα και περιμένοντας πλέον την πέμπτη του συμμετοχή σ' έναν τελικό με τον Άρη.

Α. Τερζάκη, Τα παιδιά με τα κλωνάρια

ΑΡΗΣ: ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΜΟΦΑΡΜ

… Ο σεβασμός είναι άγραφος νόμος, μια τάξη αναγκαία για την ισορροπία της ζωής, εξασφαλίζει την ομαλή διαδοχή, οργανώνει εσωτερικά τον καινούριο κι ορμητικό φορέα της.

Φαβορί και στην πράξη

Δεν είναι όμως προνόμιο, επιταγή δίχως αντίκρισμα.

Η απάντηση του Κόρεϊ Μπρούερ στους Σέρβους και η επιθυμία του Ράιαν Στακ

Η υπεροχή δεν μπορεί να σταθεί σαν κάτι δεδομένο.

Ο Άρης είναι πανέτοιμος για να κερδίσει σήμερα (21.00) τη Χέμοφαρμ, στον δεύτερο ημιτελικό του ULEB Cup και να δώσει το παρών για τέταρτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι "κίτρινοι" αποδέχθηκαν το ρόλο του φαβορί και δηλώνουν έτοιμοι να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να έχει τα πειστήριά της πάντοτε έτοιμα, ακόμα κι αν δεν της τα ζητήσει ποτέ κανένας.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Διαφορετικά, γίνεται αυθαιρεσία, πρόληψη, ταμπού, ωμό δίκαιο του συμπτωματικά και πρόσκαιρα ισχυρότερου.

Ήταν ένας καιρός, πραγματικά, όπου ο σεβασμός αξιωνόταν με το έτσι θέλω, από εκείνον που τύχαινε να έχει ένα χρονικό και μόνο προβάδισμα.

Αρκεί να κερδίσουν με διαφορά τεσσάρων πόντων και πάνω καλύπτοντας αυτήν των τριών πόντων του πρώτου αγώνα (74-71).

Ο κόσμος γνώρισε πρεσβύτερους ανάξιους, που απαιτούσαν το σεβασμό μόνο και μόνο γιατί έτσι τους συνέφερε και γιατί είχαν την εξουσία να τον επιβάλουν.

Ο Κόρεϊ Μπρούερ θα παίξει κανονικά.

Ο καιρός αυτός, ας το πάρουμε απόφαση, έχει περάσει […]

Δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει ένα τέτοιο παιχνίδι.

… Μέσα στα μάτια εμάς των παλαιότερων, που χαμηλώνονταν μπροστά στον οποιονδήποτε πρεσβύτερο με συστολή, έβλεπες την ωραία νεανική σεμνότητα, αλλά έβλεπες συχνά και τη θολή υποκρισία, και τη μωρία.

"Είμαι καλά, έτοιμος και θα παίξω κανονικά", τόνισε αρχικά ο Αμερικανός και συνέχισε τονίζοντας πως "έχουμε κάνει καλό σκάουτινγκ της Χέμοφαρμ και μας βοήθησε αρκετά και το πρώτο παιχνίδι.

Έβλεπες την παθητική συμμόρφωση με μια σύμβαση.

Τώρα όμως, θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε ένα επίπεδο την απόδοσή μας και να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στον τελικό.

Πολλές φορές τη φοβισμένη υποταγή σε μιαν επικρεμάμενη φοβέρα.

Πρέπει να παίξουμε το δικό μας στιλ μπάσκετ τώρα…".

Δεν σεβόμασταν πάντα όλους εκείνους που τους δείχναμε σεβασμό.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ δεν θέλει να δώσει ο Μπρούερ στον Ράιτ για το κλέψιμο στην τελευταία φάση του πρώτου αγώνα.

Και συχνά "σεβόμασταν" εκείνους που θα έπρεπε ν' αγαπάμε, να εκτιμούμε ή και να θαυμάζουμε, επειδή μας έπεισαν, επειδή δείχτηκαν άξιοι της αγάπης μας ή του θαυμασμού μας. […]

"Η απάντηση δεν θα δοθεί από μένα, αλλά από την ομάδα και δεν θα είναι στον Ράιτ, αλλά στη Χέμοφαρμ. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και αυτός και μόνο είναι ο στόχος μας. Τίποτα περισσότερο", σχολίασε ο Μπρούερ που περιμένει "ένα μεγάλο χάος, με την καλή έννοια" για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι. "Σε καμιά περίπτωση η παρουσία τους δεν θα μας πιέσει. Άλλωστε, πάντα παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο και έχουμε συνηθίσει. Το Σάββατο που παίξαμε με τον Πανιώνιο χωρίς κόσμο ήταν τελείως χάλια η ατμόσφαιρα", κατέληξε ο Αμερικανός.

Ο ΡΑΪΑΝ ΣΤΑΚ θέλει όσο τίποτα άλλο να παίξει τον πέμπτο του τελικό με τη φανέλα του Άρη, μετά τους τρεις τελικούς κυπέλλου Ελλάδας και τον τελικό στο Τσάμπιονς καπ. "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε. Περιμένω πώς και πώς να παίξω σε έναν ακόμα τελικό. Πρέπει όμως να μην κάνουμε λάθη στην άμυνα, γιατί αυτό είναι το μεγάλο όπλο της Χέμοφαρμ. Εκμεταλλεύεται κάθε λάθος του αντίπαλου και σε 'σκοτώνει'", είπε ο αρχηγός των κίτρινων, που συμφώνησε με τον Πέτροβιτς για το ότι ο Άρης είναι φαβορί: "Σαφώς και είμαστε εμείς το φαβορί και μας αρέσει! Ο προπονητής μας έκανε καταπληκτική δουλειά στην προετοιμασία της ομάδας και πλέον από εμάς εξαρτάται τι θα γίνει σε αυτή τη σειρά".