Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( χανονται ενασ-ενας οι μεταγραφικοι στοχοι :: 13/1/2006 21:04:41) 

ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Διαλογικές εφαρμογές πολυμέσων

Πάει και ο Τσισόφσκι

Οι εφαρμογές πολυμέσων διακρίνονται σε διαλογικές και σε εκείνες που αφήνουν το χρήστη παθητικό θεατή, χωρίς να του επιτρέπουν να επέμβει κατά την παρουσίαση και ν αλλάξει τη ροή της εξέλιξής της.

Ένας - ένας χάνονται οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία.

Σε αυτού του είδους τις εφαρμογές η επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής περιορίζεται στην αντίδραση (feed back) του υπολογιστή μόνο σε χαμηλού επιπέδου εντολές εκ μέρους του χρήστη, όπως είναι η έναρξη ή η παύση της εκτέλεσης της εφαρμογής.

Πρώτος χάθηκε ο Πέτερ Σιγκλάρ της Λίμπερετς, ο Ματέι Κράιτσικ της Σλάβια Πράγας αποδείχθηκε ακριβός για το βαλάντιο του ΠΑΟΚ, ενώ χθες χάθηκε οριστικά άλλος ένας στόχος.

Με την εξέλιξη υλικού και λογισμικού επιτεύχθηκε η δημιουργία εφαρμογών όπου υπάρχει η δυνατότητα ανάδρασης (feedback) εκ μέρους του χρήστη στη λειτουργία του υπολογιστή.

Ο λόγος για τον Μάριαν Τσισόφσκι, ο οποίος έκλεισε στην Αρτμέντια Μπρατισλάβας.

Δηλαδή σε μια τέτοια εφαρμογή επιτρέπεται η παρέμβαση του χρήστη για την αλλαγή πορείας στην εξέλιξη της παρουσίασης της εφαρμογής σε διάφορες φάσεις.

Ο Δικέφαλος αναγκάζεται πλέον να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του, κι ενώ το κενό στην δεξιά πλευρά παραμένει δύο εβδομάδες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Τέτοιου είδους εφαρμογές πολυμέσων που επιτρέπουν την αμφίδρομη επικοινωνία ανθρώπου-υπολογιστή χαρακτηρίζονται ως διαλογικά ή αλληλεπιδραστικά πολυμέσα (interactive multimedia).

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ γίνονται κάποιες κινήσεις για να αποκτήσει περισσότερο βάθος η ομάδα, ενδιαφέρον υπάρχει για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, Σταύρο Τσουλάκο του Αστέρα Αρφαρών Μεσσηνίας, που εντοπίστηκε από τον Αντώνη Μαυρέα (αυτός είχε φέρει παλιότερα τον Φωτάκη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην πορεία χάθηκε…), ενώ δεν παρουσίασε σημαντική εξέλιξη η υπόθεση μεταγραφής του Χρήστου Μελίσση από τον Πανσερραϊκό.

Η ύλη τους, που μπορεί να περιλαμβάνει κείμενο, εικόνα, κ.ά. είναι συνήθως οργανωμένη σε δενδροειδή δομή, με προκαθορισμένες εναλλακτικές διαδρομές, όπως φαίνεται και στο σχήμα.

Χθες ο Γιάννης Γούμενος συναντήθηκε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, πρότεινε τον Κοντέων, ένα χρηματικό ποσό και τα έσοδα ενός φιλικού στις Σέρρες, αλλά ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού ζήτησε περισσότερα, επειδή για τον ποδοσφαιριστή φέρονται να ενδιαφέρονται ο Ατρόμητος και ο Ηρακλής.

Αν μια εφαρμογή πολυμέσων διαθέτει δομή με κόμβους και συνδέσμους, τότε αυτή είναι μια εφαρμογή υπερμέσων.

Αργά ή γρήγορα, θα κλείσει η μεταγραφή…

Σήμερα οι περισσότερες εφαρμογές έχουν αυτή τη μορφή και έτσι ο όρος πολυμέσα χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει και τα υπερμέσα.

Σχηματική αναπαράσταση της δομής μιας αλληλεπιδραστικής εφαρμογής