Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λαρισα: θα δοκιμασει να προπονηθει :: 8/3/2006 19:55:52) 

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα δοκιμάσει να μπει σήμερα ο Άγγελος Διγκόζης.

Ιδέες εκδηλώσεων

ΛΑΡΙΣΑ: ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ

1. Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Τεστ για Διγκόζη

Περιγραφή.

Την αγωνιστική ετοιμότητα του Άγγελου Διγκόζη θα τσεκάρει στη σημερινή προπόνηση της Λάρισας ο Γιώργος Δώνης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προβολή και η προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής των μαθητών αλλά και των γονέων τους.

Ο 32χρονος μέσος που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούταν από αμυγδαλίτιδα, θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρει, θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητικού τιμ για τον αγώνα της Δευτέρας με την Ξάνθη.

Σχεδιασμός.

Διαφορετικά, το όνομά του θα προστεθεί στο απουσιολόγιο μαζί με αυτό του Γιάννη Χλωρού, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και η επάνοδός του υπολογίζεται σε περίπου έξι εβδομάδες.

Έκθεση υλικού που θα συγκεντρώσουν οι μαθητές με θέμα τη φυσική δραστηριότητα και τις βλαβερές συνέπειες της καθιστικής ζωής αλλά και της μόλυνσης του περιβάλλοντος από τα αυτοκίνητα.

Απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν και ο Γκούγκα, που υποβλήθηκε σε ορθοδοντική επέμβαση.

Η εκδήλωση προτείνεται να γίνει το τελευταίο δίωρο μιας σχολικής ημέρας και να περιλαμβάνει μια ενημερωτική ομιλία από κάποιον μαθητή που έχει επιμεληθεί σχετική εργασία ή από έναν καθηγητή ή ειδικό επιστήμονα.

Αύριο η ΠΑΕ θα απολογηθεί για τις κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με την Καλαμαριά.

Κύριος στόχος είναι η ενημέρωση μαθητών και γονέων για τις αρνητικές επιπτώσεις του αυτοκινήτου στην καθημερινή μας ζωή και πώς αυτό επηρεάζει το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες σημείωσε χθες η ομάδα νέων της ΑΕΛ που επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού σε εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος.

Προτρέψτε τους γονείς να έρθουν στο χώρο του σχολείου περπατώντας.

Οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή που απέκτησαν από το 2', όταν αποβλήθηκε ο Στάθης για χτύπημα εκτός φάσης και με γκολ των Τσατσαλίδη (46'), Γιάρκα (87'), πήραν τους τρεις βαθμούς.

Προετοιμασία. Τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης πρέπει να αρχίσει η συγκέντρωση υλικού και η αξιολόγησή του. Ακολουθήστε τα βήματα που σας προτείνονται στη "Λίστα ελέγχου εκδηλώσεων".