Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ταμείο με τον κλούνεϊ :: 8/3/2006 19:04:47) 

Η ερμηνεία του Τζορτζ Κλούνεϊ στο φιλμ "Σιριάνα" έστειλε πολλούς παίκτες του στοιχήματος στο ταμείο.

Πώς να ξεκινήσετε και τι πρέπει να προσέξετε

Ταμείο με τον Κλούνεϊ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι κατά πόσο η ιδέα είναι εφικτή και υλοποιήσιμη.

Η ομοιότητά του με τον … Αντώνη Νικοπολίδη τον έχει κάνει δημοφιλή και μεταξύ των ανδρών.

Συζητήστε την ιδέα σας με τους συμμαθητές σας και στη συνέχεια με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Στις γυναίκες ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει πέραση από το 1997, όταν είχε ψηφισθεί ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς.

Ο σκοπός της εκδήλωσής μπορεί να είναι:

Γι' αυτό και στην υποψηφιότητά του για Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου πόνταρε το 67% των παικτών που έπαιξε "Πάμε Στοίχημα" στη διεκδίκηση των χρυσών αγαλματιδίων.

- Ενημερωτικός, όπως μια εκδήλωση για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και την ωφέλεια της άσκησης.

Και ασφαλώς, κέρδισε χάρη στην ερμηνεία του Κλούνεϊ στη "Σιριάνα".

- Αθλητικός, όπως ένας αγώνας με τους μαθητές κάποιου γειτονικού σχολείου.

ΜΟΝΟ το άντερ για τα Όσκαρ που θα έπαιρνε το "Brokeback Μountain" ξεπέρασε σε ποσοστό πονταρίσματος την αποδοχή του Κλούνεϊ.

- Πολιτιστικός, όπως μια παρουσίαση παραδοσιακών χορών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Βάση για την ταινία του Ανγκ Λι ήταν τα τέσσερα αγαλματίδια και με τα τρία που πήρε, το 92% των παικτών που πόνταρε βγήκε κερδισμένο και μάλιστα, με καλή απόδοση.

- Κοινωνικός, όπως μια αθλητική εκδήλωση για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Έτσι, πήγε στράφι το κέρδος από το 58% των τζογαδόρων, που ακούμπησε στο ίδιο έργο τα ρέστα του με την ελπίδα να αναδειχθεί καλύτερη ταινία.

- Οικονομικός, όπως ένα τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 εναντίον 3 με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ετήσια εκδρομή της τάξης.

Βραβείο, που πήγε τελικά στο Crash του Πολ Χάγκις, που με απόδοση 4,5 έδωσε καλά κέρδη στο 18% των παικτών που το τίμησαν.

Αφού η ιδέα σας για την εκδήλωση είναι σύμφωνη με τη φιλοσοφία του σχολείου, ζητήστε την έγκριση του σχολείου.

Η ΑΠΟΝΟΜΗ των Όσκαρ μπήκε για πρώτη φορά στο κουπόνι της Εταιρείας Στοιχημάτων.

Αν είναι θετική, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και καλή διασκέδαση !!!

Ο τζίρος κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Λίστα ελέγχου εκδηλώσεων

Κάτι που αναμένεται να ανακοινώσει αύριο και η ΟΠΑΠ Α.Ε.

1ο Βήμα: σχεδιασμός της δραστηριότητας

Επιτυχημένες επιλογές είχαν οι παίκτες στα Όσκαρ ερμηνείας.

- Δημιουργήστε μια ομάδα δράσης από συμμαθητές σας στους οποίους αρέσει η ιδέα (καλό θα είναι στην ομάδα αυτή να συμμετέχει συμβουλευτικά και ένας εκπαιδευτικός).

Η Ρις Γουίδερσπουν συγκέντρωσε την προτίμηση του 32% των τζίρου στην κατηγορία, ενώ η Ρέιτσελ Βάις πήρε το 49% του παιχνιδιού για το δεύτερο γυναικείο ρόλο.

- Αποφασίστε για το ποιος θα είναι ο υπεύθυνος της εκδήλωσης.

Στον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν πόνταραν σε ποσοστό 42%.

- Ορίστε αρμοδιότητες για τα μέλη της ομάδας που θα συμμετέχουν στην οργάνωση της εκδήλωσης. - Υπολογίστε το κόστος. Επικοινωνήστε με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και το δήμο. - Κάντε όλες τις επαφές που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη της εκδήλωσης και την εξασφάλιση της άδειας να την πραγματοποιήσετε. Για παράδειγμα με τον: Δ/ντη του σχολείου, πρόεδρο σχολικής επιτροπής, πρόεδρο μαθητικών συμβουλίων, προέδρους αθλητικών σωματείων της περιοχής. - Αποφασίστε για το χώρο που θα γίνει η εκδήλωση και πάρτε τις αναγκαίες προφυλάξεις. Φροντίστε για : α. τους συμμαθητές σας που θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση ή θα παρακολουθήσουν, β. τους φίλους ή τους γονείς που θα παρακολουθήσουν, γ. το χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων (όταν έχεις και καλεσμένους έξω από το σχολείο σου), δ. το κυλικείο, το φαρμακείο κ.λπ. - Προγραμματίστε όλες τις δραστηριότητες με ημερομηνία - διάρκεια (αν η εκδήλωση έχει πολλές δραστηριότητες τυπώστε πρόγραμμα) και εναλλακτικές ημερομηνίες σε περίπτωση αναβολής λόγω καιρικών συνθηκών. - Ορίστε τους υπεύθυνους για κάθε δραστηριότητα ξεχωριστά (π.χ. υπεύθυνος υποδοχής θεατών, υπεύθυνος κριτών, υπεύθυνος απονομών κ.λπ.). - Φροντίστε για την προβολή της εκδήλωσης με: α. Ανακοινώσεις στο σχολείο ή μια αφίσα. β. Επικοινωνήστε με άτομα τα οποία θα προβάλουν την εκδήλωσή σας (επιτροπή γονέων, μαθητικό συμβούλιο, κ.λπ.). γ. Προσκαλέστε όλους τους καθηγητές και το προσωπικό του σχολείου. δ. Αν η εκδήλωση σας είναι ανοιχτή στο κοινό έξω από το χώρο του σχολείου, τυπώστε προσκλήσεις για τους γονείς, τους δημόσιους φορείς της περιοχής και τους αθλητικούς συλλόγους που θα καλέσετε. Στείλτε ανακοινώσεις στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις εφημερίδες. 2ο Βήμα: πραγματοποίηση της εκδήλωσης - Πραγματοποιήστε την εκδήλωση, όπως την έχετε σχεδιάσει στο προηγούμενο βήμα. Την ημέρα της εκδήλωσης πρέπει να φροντίσετε: α. Να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος που θα επικοινωνεί κάθε στιγμή με τους συμμαθητές σας που έχουν αναλάβει τις δραστηριότητες της εκδήλωσης. β. Να υπάρχει ένα τραπέζι ή θρανίο, όπου οι συμμαθητές σου θα μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για την εκδήλωση. Σημειώστε τι κάνατε