Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( εξαιρετικα αμφιβολος για το παιχνιδι της κυριακης :: 9/3/2006 20:26:39) 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πώς θα οργανώσεις το δικό σου πρόγραμμα άσκησης

Διάστρεμμα ο Κουλουχέρης

Όλα τα πετυχημένα άτομα οργανώνουν τη ζωή τους θέτοντας στόχους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα ήθελε να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την πορεία της κατάστασης των τραυματιών προκειμένου να καταλήξει στην ενδεκάδα της Κυριακής, χωρίς να υπολογίζει νέο κρούσμα ατυχίας.

Σκέψου για παράδειγμα τι θα έκανες για να αγοράσεις το αγαπημένο σου CD ή κάποιο ρούχο που σου άρεσε πολύ.

Χθεσινό της θύμα ο Κουλουχέρης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη απογευματινή προπόνηση και η συμμετοχή του εναντίον της Βέροιας είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το πιθανότερο είναι ότι θα αναλογιζόσουν το ποσό των χρημάτων που σου είναι απαραίτητο και τις πηγές οι οποίες θα μπορούσαν να σου εξασφαλίσουν το ποσό αυτό.

Μοναδική παρηγοριά για τον Έλληνα τεχνικό η επιστροφή στην προπόνηση (έστω και για ένα μέρος της) των Αμπελά και Γκαρσία.

Με άλλα λόγια αναγνωρίζεις το στόχο σου και οργανώνεις το πλάνο δράσης σου για να τον πετύχεις.

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ επόμενες εβδομάδες η ΠΑΕ Άρης θα έχει ολοκληρώσει σειρά ενεργειών για τη διαφοροποίηση της εσωτερικής εικόνας του γηπέδου Χαριλάου (νέοι πάγκοι, ηλεκτρονικός πίνακας) από τη νέα περίοδο.

Το ίδιο συμβαίνει και για να οργανώσεις το δικό σου πρόγραμμα άσκησης που θα σου επιφέρει το επιθυμητό επίπεδο υγείας.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ της Τετάρτης, τα στελέχη του δ.σ. συζήτησαν για τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ.

- Φτιάξε το δικό σου προφίλ φυσικής κατάστασης.

Σε εξέλιξη είναι διαπραγματεύσεις για την ενίσχυση της οικονομικής θέσης της εταιρείας (τηλεοπτικά δικαιώματα, ιματισμός κ.α.) για τα οποία όμως δεν μπορεί να γίνει σήμερα πρόβλεψη ως προς το πότε και υπό ποιους ακριβώς όρους ολοκληρώνονται.

Θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τους τομείς που υστερείς.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (έναντι 10, 15, 20 και 25 ευρώ) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Βέροια που δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά.

- Βάλε τους δικούς σου στόχους. Βραχυπρόθεσμους, που να αφορούν τη φυσική δραστηριότητα ή το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις άμεσα. Μακροπρόθεσμους, που να αφορούν το επιθυμητό επίπεδο που θες να φτάσεις σε ένα χρόνο. - Κατάγραψε τις δραστηριότητες που θα εκτελείς. - Υπολόγισε τα οφέλη που θα αποκομίσεις από κάθε δραστηριότητα. - Δόμησε το πρόγραμμά σου, με βάση τις οδηγίες που διάβασες παραπάνω. - Γράψε το πρόγραμμα και φτιάξε ένα συμβόλαιο με τον εαυτό σου ότι θα το ακολουθήσεις. Χρησιμοποίησε μια σελίδα, για να καταγράφεις τόσο τους στόχους σου όσο και την πρόοδό σου.