Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ακρατητος :: 13/1/2006 21:32:18) 

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ

11.2 Δομικά στοιχεία εφαρμογής πολυμέσων

Γρίφος η ενδεκάδα

Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής πολυμέσων αποσκοπεί στην παρουσίαση ενός θέματος με τη βοήθεια πολλών και διαφορετικών μορφών πληροφορίας.

Υπό το βάρος των αποχωρήσεων τεσσάρων ποδοσφαιριστών όπως οι Στελέα, Παγκανίν, Μερίνο και Βανόλι, θα παραταχθεί ο Ακράτητος στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Η δημιουργία, η επεξεργασία και η αποθήκευση των διαφορετικών αυτών μορφών πληροφορίας, που αποτελούν τα δομικά στοιχεία πολυμέσων της εφαρμογής, γίνεται με τη βοήθεια του κατάλληλου, για κάθε περίπτωση, υλικού και λογισμικού.

Ο Μανοέλ Κεοσεϊγιάν περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή για την έκδοση του δελτίου του νεοαποκτηθέντα Λυμπερόπουλου, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Σενεγαλέζος Σόου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Η μορφή και η ποιότητά τους παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τεχνική αρτιότητα, δηλαδή, στο καλό -λειτουργικά και αισθητικά- αποτέλεσμα του τελικού προϊόντος.

ΟΦΗ: Ο… χορός των αποδεσμεύσεων συνεχίστηκε χθες στον ΟΦΗ με τον Αντριάνο Λαμπέρ. Ο παίκτης συναντήθηκε χθες με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Βλαστό και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του.

ΕΘΝΙΚΗ: Το πρωί της Τετάρτης θα συγκεντρωθούν οι διεθνείς και την Πέμπτη θα αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία.

ΚΥΠΕΛΛΟ: O Γερμανάκος (Αθηνών) θα διαιτητεύσει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου του Αιγάλεω με τον Ακράτητο (17/1). Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακόπουλος και Κούστας (Αθηνών).

ΕΠΟ: Την παράταση ως τις 28 Φεβρουαρίου για την κατάθεση των δικαιολογητικών για άδεια παραμονής των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών αποφάσισε η ΕΠΟ.