Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( δοκιμασια στη βερονα για τη γιουβεντους :: 17/1/2006 20:19:12) 

Τη 18η φετινή νίκη της Γιουβέντους ελπίζει να πανηγυρίσει ο Άντριαν Μούτου στη Βερόνα.

Απογοητευμένος ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση για τον τρόπο ζωής της Αθηνάς

Το σκάκι

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΡΙΚΚΗΣ

Μ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Στο μπαλκόνι της Κιέβο

Την πικρία του για τον τρόπο ζωής της Αθηνάς Ρουσέλ εξέφρασε χθες ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Στέλιος Παπαδημητρίου. Έλα να παίξουμε.

Στο μπαλκόνι της… Ιουλιέτας -Κιέβο, εν προκειμένω- στη Βερόνα, προστρέχει απόψε η Γιουβέντους, που καθοδηγούμενη από τον… Ρωμαίο, Φάμπιο Καπέλο, αναζητά τη 18η φετινή της νίκη στη serie A. Ο κ. Στ. Παπαδημητρίου παρέστη χθες το πρωί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση που είχε υποβάλει κατά του κ. Αλέξη Μανθεάκη και του κ. Τιερί Ρουσέλ για ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία αντίστοιχα.

Θα σου χαρίσω τη βασίλισσά μου.

Στο δρόμο για το 29ο "σκουντέτο", η ασυναγώνιστη φέτος "βέκια σινιόρα" στερείται απόψε τον Νέντβεντ (τη θέση του στην 11άδα θα πάρει ο Μούτου), την ώρα που η 2η Ίντερ καλείται να περάσει απόντων των Μάρτινς και Στάνκοβιτς από την έδρα της ουραγού Τρεβίζο, μήπως και μειώσει τους 10 πόντους που τη χωρίζουν με το "ρετιρέ". Η δίκη αναβλήθηκε επειδή ο συνήγορος των κ.κ. Α. Μανθεάκη και Τ. Ρουσέλ, ο κ. Αλέξανδρος Κατσαντώνης, παρίστατο στη δίκη της 17Ν ως συνήγορος πολιτικής αγωγής.

(Ήταν για μένα μια φορά η αγαπημένη Τώρα δεν έχω πια αγαπημένη)

Η 20ή αγωνιστική: Κιέβο - Γιουβέντους, Μίλαν - Άσκολι, Τρεβίζο - Ίντερ, Ρόμα - Ρετζίνα, Σαμπντόρια - Φιορεντίνα, Μεσίνα - Λάτσιο, Παλέρμο - Πάρμα, Κάλιαρι - Σιένα, Έμπολι - Ουντινέζε, Λέτσε - Λιβόρνο. Ο κ. Στ. Παπαδημητρίου εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η Αθηνά Ρουσέλ σταμάτησε, όπως είπε, τις σπουδές της, ενώ εκφράστηκε επικριτικά και για τον δεσμό της με Βραζιλιάνο αθλητή της ιππασίας.

Θα σου χαρίσω τους πύργους μου

Η ΕΠΙΣΗΜΗ "ΠΡΩΤΗ" του Αντόνιο Κασάνο με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον στη βραδιά κυπέλλου των Ισπανών, όπου η "βασίλισσα" φιλοξενείται από την Μπέτις.

Από την πλευρά του, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του πατέρα της Αθηνάς, ο κ. Αλ. Μανθεάκης, είπε πως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην προσωπική ζωή της Αθηνάς, διευκρινίζοντας μάλιστα πως "δεν αποκλείεται στο μέλλον να δείτε και κουφέτα".

(Τώρα πια δεν πυροβολώ τους φίλους μου

Η ιδιομορφία του προγράμματος, πάντως, είναι πως από τις τέσσερις αναμετρήσεις οι τρεις είναι για τα προημιτελικά και μία (Σαραγόσα - Ατλέτικο 1-0) η ρεβάνς για να αναδειχθεί η αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στους "8".

Στο Εφετείο

Έχουν πεθάνει καιρό πριν από μένα)

Σήμερα: Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης, Κάδιθ - Εσπανιόλ, Σαραγόσα - Ατλέτικο.

Χθες πάντως οι δύο πλευρές είχαν μια ακόμη δικαστική διαμάχη, αυτή τη φορά στο Εφετείο Αθηνών, όπου συζητήθηκε η αγωγή που είχαν καταθέσει το 2000 οι τρεις πρώην διαχειριστές της περιουσίας της Αθηνάς ( κ.κ. Στ. Παπαδημητρίου, Π. Ιωαννίδης, Απ. Ζαμπέλας) εναντίον της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, ζητώντας της περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια.

Κι ο βασιλιάς αυτός δεν ήτανε ποτέ δικός μου.

Αύριο: Λα Κορούνια - Βαλένθια.

Τα χρήματα αυτά, όπως υποστήριξε ο κ. Στ. Παπαδημητρίου, προέρχονταν από την περιουσία της Αθηνάς και τα δαπάνησαν μεταξύ άλλων σε δικαστικές διαμάχες που είχαν εμπλακεί με σκοπό την προστασία της περιουσίας.

Κι ύστερα, τόσους στρατιώτες τί τους θέλω;

Η ΡΕΒΑΝΣ της Μάντσεστερ με την ερασιτεχνική Μπέρτον Άλμπιον στο "Ολντ Τράφορντ" κρίνει απόψε την τελευταία θέση για τους 32 του κυπέλλου Αγγλίας (ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς).

Οι τρεις πρώην διαχειριστές απαίτησαν το συγκεκριμένο ποσό από την Αθηνά επειδή η ελβετική εταιρεία KPMG που πήρε τη σκυτάλη της διαχείρισης από τους ίδιους το 1999 τούς ζήτησε να επιστρέψουν τα χρήματα που ξόδεψαν.

(Τραβάνε εμπρός τυφλοί χωρίς κάν όνειρα)

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα δώσει θέση στην 11άδα στον νεοφερμένο Σέρβο, Νεμάνια Βίντιτς.

Όλα, και τ' άλογά μου θα σ' τα δώσω Μονάχα ετούτο τον τρελό μου θα κρατήσω που ξέρει μόνο σ' ένα χρώμα να πηγαίνει δρασκελώντας τη μια άκρη ως την άλλη Γελώντας μπρος στις τόσες πανοπλίες σου Μπαίνοντας μέσα στις γραμμές σου ξαφνικά Αναστατώνοντας τις στερεές παρατάξεις. Κι αυτή δεν έχει τέλος η παρτίδα.