Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Απόψεις :: Καλλιτεχνική είδηση

( "πάγωσαν" και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις :: 24/1/2006 19:50:29) 

"Πάγωσαν" και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Κόντρα για τις προκηρύξεις

ΑΣΚΗΣΗ

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα παγώνουν και ορισμένες προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Την αντίδραση του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή παρέμενε σιωπηλός, προκάλεσε η αναφορά τού συνηγόρου της πολιτικής αγωγής κ. Ηλία Αναγνωστόπουλου, σε προκηρύξεις της οργάνωσης.

Μια βιομηχανία παράγει ποσότητα 1.000 τεμαχίων και τα διαθέτει στην αγορά στην τιμή των 500 Ευρώ. Αναβάλλεται, λοιπόν, η παρουσίαση των εκδόσεων του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, η οποία επρόκειτο να φιλοξενηθεί απόψε στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Ηλ. Αναγνωστόπουλος: Σε προκήρυξή τους αναφέρουν, θα συνεχίσουμε να κτυπάμε καθέναν από αυτούς που έρχονται για διακοπές στα νησιά μας, τους τουρίστες και απορεί η άλλη πλευρά για ταξιδιωτικές οδηγίες. Το συνολικό κόστος γι αυτή την ποσότητα της παραγωγής είναι 420.000 Ευρώ.

Το δ.σ. του ιδρύματος επιφυλάσσεται να ορίσει νέα ημερομηνία, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παραστούν στην εκδήλωση όλοι οι φίλοι του μουσείου.

Μα όταν η ίδια η οργάνωση λέει θα κτυπήσω όποιον Αμερικανό πατάει στο ελληνικό έδαφος; Η επιχείρηση αποφάσισε να μειώσει την τιμή του προϊόντος κατά 10% και στην νέα ποσότητα παραγωγής το μέσο κόστος είναι 400 Ευρώ.

Για τους ίδιους λόγους αναβάλλεται για τις 4 Φεβρουαρίου η συναυλία-αφιέρωμα στο "Έτος Μότσαρτ", η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Κουφοντίνας: Πού το λέει αυτό κύριε;

Αν η ελαστικότητα ζήτησης του αγαθού είναι Εz=-3, να βρεθεί το οριακό κόστος και η οριακή πρόσοδος.

Κλειστός θα παραμείνει και ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης (φωτογραφία), λόγω ολισθηρότητας του εδάφους, όπως αναφέρει σχετικό έγγραφο της Α' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Ηλ. Αναγνωστόπουλος: Η προκήρυξη. Αναβολή και για τον "Κόσμο των χρωμάτων", θέμα το οποίο θα ανέπτυσσε στην ομιλία του ο καθηγητής του ΑΠΘ Αντώνης Μπουσμπούκης. Διαβάστε το.. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για απόψε στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του 4ου ορόφου του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.

Πρόεδρος: Παρακαλώ να μην κάνουμε διαλόγους.

Ηλ. Αναγνωστόπουλος: Θα το πω κύριε πρόεδρε. Η επίκληση των προκηρύξεων αποτελεί επιχείρημα τής υπερασπίσεως και είμαι υποχρεωμένος να το αντικρούσω.

Πρόεδρος: Εντάξει. Μην πιάνουμε όμως διάλογο, δεν υπάρχει λόγος.