Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ανοιχτή κόντρα με ντουμιτρέσκου :: 9/3/2006 22:51:49) 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ

Οδηγίες για αναερόβια άσκηση

Ανοιχτή κόντρα με Ντουμιτρέσκου

Χρησιμοποίησε μέγιστες προσπάθειες σε κάθε δραστηριότητα.

Λίγο πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ "κληρονόμησε" άλλο ένα πρόβλημα.

Σύντομες προσπάθειες μέγιστης έντασης που μπορεί να φτάνουν στο 90% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας και μετά χαμηλότερης έντασης προσπάθειες ή ξεκούραση, για να απομακρύνει το σώμα το γαλακτικό οξύ.

Ο Χρήστος Μαλαδένης θεώρησε εαυτόν θιγμένο από τις δηλώσεις Ντουμιτρέσκου και τον αποκλεισμό του από την 18άδα και χθες το βράδυ τα έβαλε με τον προπονητή του!

Προσοχή: Η αναερόβια άσκηση είναι ιδιαίτερα επίπονη για την καρδιά.

"Σε μια περίοδο, που η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και πάνω απ' όλα αποτελέσματα, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ασχοληθώ με ένα προσωπικό μου θέμα.

Αν είσαι αγύμναστος, ξεκίνα με αερόβια άσκηση για λίγες εβδομάδες και μετά ξεκίνα αναερόβια άσκηση.

Με μεγάλη μου έκπληξη με πληροφόρησαν για τις δηλώσεις του κ. Ντουμιτρέσκου.

Η αναερόβια προπόνηση επιτρέπει στους αθλητές να δουλεύουν περισσότερο σκληρά και για περισσότερο χρόνο σε υψηλές εντάσεις.

Αναφερόταν σε ποδοσφαιριστές αδιάφορους, που δεν σέβονται το σύστημα και την ομάδα και με λύπη μου, απ' ό,τι διαβάζω στα μέσα ενημέρωσης, αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο Χρήστος Μαλαδένης. Είναι κρίμα μετά από 15 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, να μαθαίνω από τα μέσα ενημέρωσης τους λόγους, που με θέτουν εκτός ομάδας. Προφανώς, η δίλεπτη συμμετοχή μου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό απέδειξε τα όσα ισχυρίζεται ο προπονητής μου" είπε ο 32χρονος μέσος του ΠΑΟΚ.