Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ

Απάντηση :

Συνεχίστε να καλλιεργείτε τις δημόσιες σχέσεις και θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Το "εκπρόσωπος" καίει Ψωμιάδη

Η απόδοση της μηχανής θα υπολογιστεί από τη σχέση (2.25) Ακόμη και η νέα Σελήνη είναι με το μέρος σας και επιδρά θετικά στην ανοδική σας πορεία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΝΤΑΣ

[pic]

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Το πρωί επρόκειτο να "πιάσει" δουλειά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ το Ελεγκτικό Συμβούλιο με στόχο να ελέγξει την νομιμότητα των κινήσεων του Μάκη Ψωμιάδη.

Η θερμότητα που δαπανάται για κάθε κύκλο λειτουργίας της μηχανής θα υπολογιστεί από τη σχέση (2.17)

Πολλοί είναι αυτοί που σας ζηλεύούν στη δουλειά και σας προκαλούν. Η σχετική εντολή προς τον πρόεδρο του συγκεκριμένου οργάνου δόθηκε από την περασμένη Παρασκευή από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Λιάνη, μετά την επίθεση του ισχυρού άνδρα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ εις βάρος του Ντέμη Νικολαΐδη και τα όσα ακολούθησαν.

[pic] άρα [pic]

Μην πέφτετε στην παγίδα τους, αντιμετωπίστε τους με ψυχραιμία και υπομονή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Ελεγκτικό Συμβούλιο έχει, ήδη, στα "χέρια" του το τελευταίο ατόπημα του Μάκη Ψωμιάδη, που δεν μπορεί να κατέχει θέση όχι μόνο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, αλλά ούτε να την εκπροσωπεί.

Προχωρήστε στις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε γενικά στη ζωή σας.

Στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ εμφανίσθηκε ανακοίνωση της ΠΑΕ την περασμένη εβδομάδα που ανέφερε ότι "εκπρόσωπος της εταιρείας επισκέφθηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στο σπίτι του".

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Και την περασμένη Παρασκευή ο Μάκης Ψωμιάδης επιβεβαίωσε ότι αυτός επισκέφθηκε τον Νικολαΐδη.

Μάλλον έχετε αρχίσει να ξεκαθαρίζετε μέσα σας τα σχέδιά σας και να ξέρετε τι ζητάτε από τη δουλειά και τους ανωτέρους σας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του παράγοντα της ΑΕΚ είναι παράνομη, αφού, από τον Νόμο, του απαγορεύεται να εκπροσωπεί, έστω και ως εξωδιοικητικός, την ΠΑΕ.

Αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εξέλιξή σας.

Με βάση, λοιπόν, αυτή και μόνη την ενέργεια του Μάκη Ψωμιάδη η ΑΕΚ θα κληθεί από τον αθλητικό δικαστή να τον αποβάλει από τις τάξεις της, αντιμετωπίζοντας σε διαφορετική περίπτωση το φάσμα του υποβιβασμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Οι δηλώσεις του Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη, προκαλούν όπως δείχνουν τα πράγματα την επέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Κρουσταλάκη.

Το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων έχει μεγαλώσει και σας φορτίζει αρνητικά.

Ο κ. Λαλιώτης αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η αναστολή εκτέλεσης της ποινής που επέβαλε το δικαστήριο στον Μάκη Ψωμιάδη τον περασμένο Οκτώβριο.

Με την πρώτη ευκαιρία ταξιδέψτε, έστω και κοντά, σε μέρος ήσυχο για να ξεκουραστείτε.

Και τόνισε ακόμη: "Αυτή τη στιγμή και χαίρομαι, αλλά ταυτόχρονα και ντρέπομαι, γιατί ύστερα από τόσα χρόνια βλέπω βουλευτές, κόμματα, υπουργούς, δημοσιογράφους, φιλάθλους και ποδοσφαιριστές να ανακαλύπτουν μέσα σε μία νύχτα τον βίο και την πολιτεία του Μάκη Ψωμιάδη, που εξέφραζε εδώ και χρόνια μία απαξία ηθική για το δημόσιο βίο και δεν μπορούσε να βρίσκεται στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής".

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Από το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής ο εισαγγελέας συλλέγει στοιχεία, ξεκινώντας φυσικά από τις καταγγελίες του κ. Λαλιώτη για χρηματισμό ή εκβιασμό κάποιων γιατρών και δικαστικών.

Η κατάσταση στο σπίτι έχει βελτιωθεί κατά πολύ, αλλά εσείς επιμένετε να τραγικοποιείτε τα πράγματα.

Ταυτόχρονα, η ΕΦΙ κάλεσε τον Μάκη Ψωμιάδη σε απολογία.

Δεν φέρεστε σωστά και επιπλέον αγχώνετε τους γύρω σας και ιδιαίτερα το σύντροφό σας.

Κίνηση-αντιπερισπασμό σκέφτεται να κάνει ο Μάκης Ψωμιάδης τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Σκέπτεται το ενδεχόμενο να πληρώσει τα περίπου 2,5 δισ. δραχμές στην ENIC.

Η οικογένεια σας πιέζει να κάνετε πράγματα που όχι μόνο δεν σας αρέσουν, αλλά και σας φορτίζουν.

Τα χρήματα αυτά υπολείπονται βάσει της συμφωνίας του καλοκαιριού του 2001 για τη μετάβαση του 33% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στην εταιρεία Ippoventure SA.

Δυστυχώς, έχετε δείξει αδυναμία και το πληρώνετε.

Κάποιες χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι η ENIC θα ζητήσει την ακύρωση της Γ.Σ. της 31ης Δεκεμβρίου, ίσως και σήμερα μάλιστα.

Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι καλές, δίχως τίποτε το ιδιαίτερο. - Η Δέσποινα Βανδή συνοδευόμενη από τον Ντέμη Νικολαΐδη κατέθεσε για περίπου τρεις ώρες στο τμήμα εκβιαστών το Σάββατο το απόγευμα, για τα όσα συνέβησαν έξω από το σπίτι τους στη Φιλοθέη.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Αν κάτι δεν σας αρέσει είναι προτιμότερο να το πείτε παρά να κοροϊδεύετε τους γύρω σας. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθείτε. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε και όλα τα όνειρά σας θα υλοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Αν προσέξετε τη δουλειά σας, ακόμη και τις λεπτομέρειες, θα πετύχετε να εξελιχθείτε γρηγορότερα, γιατί έχετε και τη θετική επίδραση της νέας Σελήνης. Όσοι σκέφτεστε να κάνετε νέα αρχή, επιχειρήστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για νέους έρωτες, αλλά ούτε και για σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σας. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας καλύτερα και αποφύγετε τις υπερβολές γενικά στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Μοναδική σας σκέψη στη δουλειά είναι πώς να ξεχωρίσετε και να επιβληθείτε σε ορισμένους συναδέλφους. Προσέξτε μην το παρακάνετε και ξεπεράσετε τα επιτρεπτά όρια. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σήμερα.

YΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Η διάθεσή σας δεν είναι καλή, γι' αυτό σκεφθείτε να πάτε ένα ταξιδάκι έστω και κοντινό. Αν πάλι δεν είναι εφικτό, ονειρευτείτε το και βγείτε έξω με τους φίλους σας. Πρέπει να αλλάξετε παραστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Ευνοϊκή μέρα για ερωτικές περιπέτειες και ονειροφαντασίες. Όλα σας πάνε καλά σήμερα. Προσέξτε μόνο μην εκνευριστείτε για ανούσια πράγματα και το μεταδώσετε στους γύρω σας.