Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Διεθνή :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( "αναβάθμιση του εκθεσιακού χώρου με δημόσια χρήματα" :: 26/1/2006 22:42:06) 

"Αναβάθμιση του εκθεσιακού χώρου με δημόσια χρήματα"

ΒΟΛΕΪ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ

Βασικά στοιχεία του μαθήματος

"Οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης έχουν δεσμευτεί ότι είναι η ώρα να χρηματοδοτηθούν τα έργα που θα αναβαθμίσουν την πόλη" τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων της εταιρείας "Νικόλαος Γερμανός"

Με νίκη παίζουν στον τελικό

• Ο Ιησούς ως δάσκαλος αναζητούσε τους ανθρώπους περιοδεύοντας.

Απαραίτητη θεωρεί την ανάπλαση των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ ο σύλλογος εργαζόμενων της εταιρείας "Νικόλαος Γερμανός".

Ολυμπιακός και Ηρακλής με νίκη ολοκληρώνουν την πρόκριση στον τελικό τών πλέι οφ της Α1 βόλεϊ, αλλά στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της ημιτελικής φάσης χρειάζονται νίκη στην έδρα του αντιπάλου, σε «Λεωφόρο» (18.30 - ΝΕΤ) και Νίκαια («Πλάτων», 15.30 - ΕΤ1), αντίστοιχα. Τους μιλούσε για τη Βασιλεία του Θεού στη γλώσσα που καταλάβαιναν.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, "εάν η αναβάθμιση του υπάρχοντος εκθεσιακού κέντρου δίνει λύσεις που ισοδυναμούν με μετατροπή του σε ζώνη πρασίνου, ανοικτού χώρου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, και ζώνη στάθμευσης που θα εξυπηρετεί το εμπορικό κέντρο της πόλης, τότε τη μόνη ένσταση που μπορούμε να προβάλουμε είναι γιατί δεν χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης έχουν δεσμευτεί ότι είναι η ώρα να χρηματοδοτηθούν τα έργα που θα αναβαθμίσουν την πόλη".

Οι άλλες αναμετρήσεις (οι φιλοξενούμενοι θέλουν μία νίκη): • Οι αλήθειες ζωής που δίδασκε εντυπωσίαζαν, άγγιζαν την ύπαρξή τους και προκαλούσαν αλλαγές στη ζωή τους.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, "αυτή η γη δεν μπορεί και δεν πρέπει να πουληθεί σε ιδιώτες.

Θέσεις 5η-8η:

• Ιδιαίτερα με τις παραβολές του φανέρωσε πολύ παραστατικά νέες και μοναδικές αλήθειες για τον Θεό, τον συνάνθρωπο και την αγάπη.

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει η χρήση της".

Ε.Α. Πατρών - ΠΑΟΚ (γηπ. ΕΑΠ, 19.00).

Ταφόπλακα για τις κλαδικές εκθέσεις χαρακτηρίζει ο σύλλογος των εργαζόμενων στη ΔΕΘ το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης της εταιρείας.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης (19.00).

"Η μετεγκατάσταση θα δώσει τη χαριστική βολή στην προοπτική της Θεσσαλονίκης να παραμείνει μεγάλο εκθεσιακό κέντρο της χώρας", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Θέσεις 9η-12η: Ρέθυμνο - Πανελλήνιος (18.00).

*** Τέλος απόψε στο Πρωτάθλημα Α1 γυναικών (θέσεις 1η-6η) με τους εξής αγώνες: ΑΕΒΑΣ - Φιλαθλητικός (Βύρωνας, 20.00). Παναθηναϊκός - Βριλήσσια («Λεωφόρος», 15.00). Άρης - Πανελλήνιος («Χαριλάου», 17.00).