Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Διάφορα :: Επιστολή

( κωνσταντίνος π. γκιουλέκας, δημοσιογράφος, δικηγόρος, βουλευτής α' θεσσαλονίκης νδ :: 1/1/2006 20:25:52) 

Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, δημοσιογράφος, δικηγόρος, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ΝΔ

ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ: ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ

δ. Οι βασικές εξισώσεις του απλού εκκρεμούς

Το 2006 ευχόμαστε να είναι για όλους ένα καλύτερο έτος από όσα ζήσαμε έως τώρα.

Δεν είμαστε σούπερμαν

Λαμβάνοντας υπόψη ότι για το απλό εκκρεμές είναι [pic] αντικαθιστώντας στις σχέσεις του πίνακα III παίρνουμε τις αντίστοιχες σχέσεις για το απλό εκκρεμές, π.χ.: [pic] (21α) [pic] (21β) (Κυκλική συχνότητα και περίοδος απλού εκκρεμούς) Είναι αυτονόητο ότι από τη νέα χρονιά θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα πολλών από τα μέτρα που ελήφθησαν, θα υπάρξει αισθητή βελτίωση της ποιότητας της ζωής των Ελλήνων πολιτών.

ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΝΑΝΙΔΗΣ

Εξάλλου η θέση του σώματος του απλού εκκρεμούς θα δίνεται από τη σχέση: [pic] (22) [Θέση (σώματος) απλού εκκρεμούς] όπου: [pic], το πλάτος της α.α.τ. του σώματος, ω η κυκλική συχνότητα της κίνησής του (βλ. (21β)) και Τ η περίοδός της.

Παράλληλα θα είναι και μία χρονιά με πολλές εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο μέτωπο της εξωτερικής πολιτικής, αφού σειρά από γεγονότα προοιωνίζονται ραγδαίες και ταχείες αλλαγές.

«Οι ποδοσφαιριστές μου είναι κουρασμένοι», είπε μεταξύ άλλων ο Σέρχιο Μαρκαριάν μετά το ματς με την Πόρτο και τόνισε: «Στόχος παραμένει το πρωτάθλημα»

Όσον αφορά την περιοχή μας, το πιο σημαντικό κρίνουμε ότι θα είναι το ζήτημα του τελικού καθεστώτος που θα επικρατήσει στο Κοσσυφοπέδιο.

Στα λάθη και στην κούραση των ποδοσφαιριστών του στήριξε την ήττα της ομάδας του ο Σέρχιο Μαρκαριάν:

Μία εξέλιξη που θα επηρεάσει σημαντικά αρκετά από τα κράτη της Βαλκανικής.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Στο εσωτερικό οι αλλαγές στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που ήδη έχουν γίνει, αλλά και οι επικείμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης θα είναι κάποια από τα πιο σημαντικά ζητήματα που θα χαρακτηρίσουν το 2006. Είχαμε πολλές δυσκολίες.

Πάντως είναι βέβαιο ότι, αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί με ειλικρινή διάθεση, μπορούμε να κάνουμε τη νέα χρονιά έτος ορόσημο για την πορεία της Ελλάδας προς τα εμπρός.

Στα πρώτα λεπτά υποπέσαμε σε λάθη και με τις χαμένες μπαλιές δημιουργήσαμε επικίνδυνες φάσεις για την εστία μας. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε, αλλά χωρίς ακρίβεια στα τελικά σουτ. Συγχαρητήρια και στην Πόρτο για την πολύ καλή της απόδοση. Είχαμε πρόβλημα με την απουσία του Μπασινά. Όμως, κάθε παίκτης μου έδωσε το 100% των δυνατοτήτων του. Ο Κωνσταντινίδης έπαιξε, διότι χρειαζόμασταν γρήγορο παίκτη για να μαρκάρει στο κέντρο. Επίσης, αλλάξαμε το σύστημα. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι κουρασμένοι. Δυστυχώς, δεν έχουμε τις ευκαιρίες άλλων ομάδων για ξεκούραση. Από την άλλη εβδομάδα θα φύγουν πάλι οι διεθνείς μας για τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων. Στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Για να διακριθεί μια ομάδα στους τρεις θεσμούς θα πρέπει να διαθέτει δύο ενδεκάδες. Δεν είμαστε σούπερμαν».

Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Οι παίκτες της Πόρτο πανηγυρίζουν, ενώ ο Σωτήρης Κυργιάκος παρακολουθεί περίλυπος. Ο ΠΑΟ έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε…

Στη δικαίωση των όσων δήλωσε προ λίγων ημερών στάθηκε ο Ζόζε Μουρίνιο. Υπογράμμισε ο προπονητής της Πόρτο: «Αντίθετα με αυτά που μου καταλογίζουν ότι είμαι αλαζόνας, θέλω να πω ότι είμαι ρεαλιστής. Όσα είπα βγήκα αληθινός, διότι γνωρίζω καλά τις δυνατότητες των παικτών μου. Το είχα πει και στον κ. Μαρκαριάν στην Πορτογαλία. Είπα στους παίκτες μου λίγο πριν ξεκινήσει η παράταση να μην "σπάσουν", διότι θα αχρηστεύονταν τα πάντα. Αυτό που δεν πέτυχε πέρυσι η Ρεάλ θέλαμε να το πετύχουμε εμείς. Να νικήσουμε τον ΠΑΟ στην Αθήνα. Το κοινό ήταν φανταστικό. Μας έδειξε μεγάλο σεβασμό. Καταφέραμε για πρώτη φορά να φτάσουμε στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ και το αξίζαμε. Σήμερα γράψαμε ιστορία! Αφιερώνω τη νίκη στα παιδιά μας και την ειρήνη, την οποία θέλουν όλοι στον κόσμο».

Τέλος, ο Γιαν Μίκαελσεν τόνισε ότι η ομάδα του ηττήθηκε εξαιτίας δύο «ηλίθιων» λαθών, ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών.