Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( το μηνυμα του διλμπερη στον κοσμο για τη διοικηση :: 12/1/2006 21:04:42) 

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή. ΟΛΥΜΠΙΑ: ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α1

Μάθημα 5.1 Διάδρομοι Υπολογιστικών Συστημάτων

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΛΜΠΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Είχε ως πρότυπο τον Οικονόμου

Σκοπός του μαθήματος

"Δώστε πίστωση χρόνου"

Δικαίωμα στην ελπίδα, όσον αφορά την παραμονή της στην Α1, απέκτησε η Ολύμπια Λάρισας, με την εντυπωσιακή νίκη επί του ΠΑΟΚ (86-75).

Σκοπός του μαθήματος είναι να περιγράψει τις λειτουργίες και τις κατηγορίες διαδρόμων στους σύγχρονους υπολογιστές και ιδιαίτερα την οργάνωση των επιμέρους διαδρόμων στους προσωπικούς υπολογιστές.

Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έζησε από… μέσα όλες τις διοικήσεις του Ηρακλή από την εποχή του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Αυτό βέβαια, σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλείου, αφού η διαφορά των δύο ομάδων μειώθηκε πλέον στον ένα βαθμό.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναφέρθηκε στις διοικητικές εξελίξεις, ζητώντας από τον κόσμο να δώσει μία μικρή πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση, μένοντας παράλληλα στις επάλξεις.

Η επιτυχία των γηπεδούχων είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν αναλογιστούμε την απουσία του Τζέιμς Φόρεστ (σύμφωνα με την ΚΑΕ, είναι τραυματίας).

"Οι πρώτες εντυπώσεις στο οικονομικό θέμα κερδήθηκαν.

«Αυτό που μετράει είναι ότι πετύχαμε μία σημαντική νίκη και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα», είπε ο προπονητής της Ολύμπια, Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Νίκο Οικονόμου:

Μου έδωσαν την εντύπωση ότι κατανόησαν τα λάθη του παρελθόντος.

«Έχει αγωνιστεί στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Είναι διοίκηση και οφείλουμε να δώσουμε πίστωση χρόνου.

Βλέποντάς τον να παθιάζεται για τη νίκη δεν μπορούμε να μην κάνουμε κι εμείς το ίδιο».

Ο πρόεδρος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη και πιστεύω ότι θα κάνει προσπάθειες να τα διορθώσει.

Ο Χαραλαμπίδης αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους, αφού με επτά πόντους σε ενάμισι λεπτό έδωσε προβάδισμα 81-75 στα 30''.

Θα πρέπει όμως όλοι να είμαστε σε επαγρύπνηση". «Όταν η Ολύμπια μάς πήρε 16 επιθετικά ριμπάουντ δεν μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο», είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Παντελή Καπετάνου είπε: "Χρειάζεται θάρρος και θράσος αυτό που έκανε. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Θα επιληφθούν η διοίκηση και ο προπονητής, για να δουν ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα". Μίλησε και για τον Σάββα Κωφίδη: "Οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα. Ανέλαβε μία ομάδα στο χείλος του γκρεμού και την έφερε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους είναι ότι ψάχνεται διαρκώς και έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, την οποία δεν αλλάζει. Δεν πίστευα ότι θα ασχολούνταν με την προπονητική, αλλά ευτυχώς για τον Ηρακλή που το έκανε".