Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η… περηφανη πωληση του καπετανου αποτελει προαγγελο για το καλοκαιρι :: 18/1/2006 21:13:46) 

ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ: Μπορεί τα χρήματα από τη μεταγραφή του Καπετάνου να μην φτάνουν για το δελτίο του Κατσουράνη, αλλά για τη φανέλα του διεθνή μέσου είναι υπεραρκετά. Μόλις 55 ευρώ στοιχίζει η μία.

ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Κύρια και δευτερεύουσα μνήμη

Η… ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Νίκησε ο Ηρακλής, φωνάζουν και οι δύο

Η μνήμη ενός υπολογιστή διακρίνεται συνήθως στην κύρια μνήμη (main memory) και τη δευτερεύουσα μνήμη (secondary memory).

"Περάστε κόσμε…"

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΠΑΝΑΣ

Η κύρια μνήμη είναι αυτή που είδαμε στο μάθημα 3.1 και μπορεί να προσπελαστεί απ' ευθείας από την ΚΜΕ, χωρίς να παρεμβληθεί η μονάδα εισόδου/εξόδου.

Από τις… 30 Δεκεμβρίου ήταν πουλημένος ο Παντελής Καπετάνος στην ΑΕΚ, αλλά μόλις χθες ανακοινώθηκε. Η ύστατη προσπάθεια του Γιώργου Σπανουδάκη για να αποσπάσει κάποια ευρώ παραπάνω, δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και στις 4:30μ.μ. η ΠΑΕ ανακοίνωνε με περηφάνια την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Κάτι που θα κάνει η ΑΕΚ σήμερα!

Μια σημαντική νίκη, 3-0, πέτυχε χθες ο Ηρακλής στο γήπεδό του με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως και από το παιχνίδι αυτό δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία. Ένα βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι τα περιεχόμενά της χάνονται, όταν σταματήσει η λειτουργία του υπολογιστή.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Ο Έγκεν Γκέραρντ διαμαρτυρήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για τη διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ηρακλής. Στην κύρια μνήμη αποθηκεύονται από την ΚΜΕ τα προγράμματα που εκτελεί, καθώς και τα δεδομένα των προγραμμάτων αυτών.

Το ακριβές ποσό που θα καρπωθούν οι "κυανόλευκοι" από τη μεταγραφή του Καπετάνου δεν έγινε γνωστό, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι δεν ξεπερνάει τις 380.000 ευρώ.

«Στη φάση του πρώτου γκολ ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά, όμως δεν έδειξε αμέσως τη σέντρα.

Η δευτερεύουσα ή βοηθητική μνήμη απαρτίζεται από διάφορες περιφερειακές συσκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της διοίκησης είχαν ορίσει ως κατώτερη τιμή πώλησης τα 500.000 ευρώ, αλλά από χθες εμφανίζονται ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι με την συμφωνία που πέτυχε ο Γιώργος Σπανουδάκης με τη διοίκηση της ΑΕΚ, όπως φαίνεται και από τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο Ηρακλής δεν έχει ανάγκη από τη διαιτησία.

Σ' αυτήν αποθηκεύονται τα δεδομένα που δεν είναι άμεσα απαραίτητα στην ΚΜΕ, τα οποία διατηρούνται αναλλοίωτα και μετά τη διακοπή λειτουργίας του υπολογιστή.

"Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής συμφώνησε με αυτήν της ΑΕΚ για την μεταγραφή του Παντελή Καπετάνου.

Μου φαίνεται όμως ότι θα πάμε και εμείς σε αυτή τη μέθοδο.

Η δευτερεύουσα μνήμη αποτελείται συνήθως από μαγνητικούς δίσκους, οπτικούς δίσκους (CD-ROM) και μαγνητικές ταινίες.

Με αυτήν την εξέλιξη εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του Ηρακλή, καθώς πρόκειται για περίπτωση παίκτη, που με κάθε τρόπο έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, με συνέπεια και η τεχνική ηγεσία, διά του κ. Σάββα Κωφίδη, να πάψει να τον υπολογίζει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της".

Θα φωνάζουμε για τη διαιτησία προκειμένου να ευνοηθούμε στο επόμενο παιχνίδι», είπε ο προπονητής των Ιωαννίνων, ενώ ο προπονητής του «Γηραιού», αναφερόμενος στη διαιτησία, είπε:

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ότι η ΠΑΕ… βρήκε πάτημα στις πρόσφατες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ενώ αποδείχθηκε, ότι η κλήση του σε απολογία ήταν απλά και μόνο μία κίνηση εντυπωσιασμού.

«Η διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου ήταν απαράδεκτη.

Ο Καπετάνος απολογήθηκε, αλλά ποτέ δεν τιμωρήθηκε.

Τώρα αν ήταν το πρώτο γκολ κανονικό ή όχι, δεν μπορώ να κρίνω».

Εκτός και αν στα γραφεία της Μίκρας θεωρούν ότι ο Καπετάνος τιμωρήθηκε με την πώλησή του στην ΑΕΚ.

Ο Δρούγας μονομαχεί με τον Χαμαντού για την κατοχή της μπάλας. Ο Ηρακλής πήρε πολύτιμη νίκη από τα Γιάννινα

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του Γιώργου Σπανουδάκη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πώληση του Παναγιώτη Λαγού το καλοκαίρι.

Οι γηπεδούχοι πήραν μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχε σαφείς στόχους, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

ΘΕΛΕΙ ΣΕΡΑΝΤ:

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε παρατάξει και τους έντεκα παίκτες του πίσω από το ημικύκλιο του κέντρου με τον Κυπαρίσση και τον Ντομορό να φεύγουν σε αντεπιθέσεις όταν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν.

Προπονήθηκε με τον Ηρακλή στις 17 Δεκεμβρίου 2004 και ίσως αποκτηθεί 13 μήνες αργότερα(!).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Ο Αμπντελμαλέκ Σεράντ αποτελεί το μεγάλο στόχο του Ηρακλή για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Παντελή Καπετάνου.

Δύο φορές ο Φονφόκα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σεϊτάνοφ, αλλά και τα δύο γκολ του ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Ο 26χρονος διεθνής Αλγερινός επιθετικός με γαλλικό διαβατήριο, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, αλλά η διοικητική ανυπαρξία ήταν ο βασικός λόγος για τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Αντίθετα, τα Γιάννινα δημιούργησαν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, στο 21' με τον Κυπαρίσση και στο 33' με τον Ντομορό.

Κατέληξε τελικά στη Μπαστιά, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος.

Πέρσι αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος και φέτος σε επτά της δεύτερης, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο 49' ύστερα από σέντρα του Δρούγα, ο Καπετάνος έπιασε την κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ο Σεϊτάνοφ και στην επαναφορά ο Φονφόκα έσπρωξε την μπάλα προς τα δίχτυα την οποία έδιωξε τελικά ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων.

Πρόκειται για ένα επιθετικό με πλούσια σωματικά προσόντα και αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση.

Όμως σύμφωνα με την υπόδειξη του επόπτη το έκανε αφού πέρασε η μπάλα τη γραμμή της εστίας.

Έχει συμβόλαιο με τη Μπαστιά, αλλά τελεί υπό παραχώρηση.

Το 2-0 έγινε στο 61' από τον Μιλόγιεβιτς, ο οποίος έπιασε το απ' ευθείας σουτ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκώνια, ενώ το τελικό 3-0 έκανε ο Καπετάνος στο 68' ύστερα από σέντρα σουτ του Φονφόκα.

Αν θα είναι αυτός ο εκλεκτός του Κωφίδη ή τελικά επιλεγεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, θα αποφασιστεί μέχρι αύριο.

Το γκολ αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πετυχαίνει ο Καπετάνος στην Α' εθνική κατηγορία.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Την αντίθεσή της στη νυν διοίκηση της ΠΑΕ εκφράζει με κάθε τρόπο η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Μετά τη μη συμμετοχή εκπροσώπου του στο διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε χθες να επιστρέψει τα 201 διαρκείας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή που είχε στην κατοχή της από το καλοκαίρι.