Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ζοομ :: 8/1/2006 20:07:39) 

ΖΟΟΜ

ΑΕΚ: ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΚΟΤΑ - ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΟΡΙΣ

4. ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ

Ικανοποίηση για Κρίσπιν - Ταπούτο

Σκοπός αυτής της διδακτικής ενότητας είναι:

Τείνει να γίνει σύνδρομο για τον Άρη, κάθε φορά που μια ομάδα στο Χαριλάου καταστρέφει το παιχνίδι, αυτός να της προσφέρει βαθμό.

Η αγωνιστική άνοδος των Τζο Κρίσπιν και Χρήστου Ταπούτου, παίκτες τους οποίους ο Σάκοτα θεωρεί κλειδιά στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ικανοποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή της ΑΕΚ. • Να γνωρίσετε σε πόσο δύσκολα και επικίνδυνα μονοπάτια οδηγούν οι παραθρησκείες στην εποχή μας.

Και χθες όλες οι προσπάθειες να μετακινηθεί το παρκαρισμένο πούλμαν της αποστολής μπροστά από την εστία του Χαϊδαρίου, ήταν ανεπιτυχείς.

Τον τελευταίο μήνα ο Σερβοέλληνας προπονητής είχε δώσει έμφαση στην ψυχολογική ανάκαμψη του Χρήστου Ταπούτου, που ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Κακιούζη και στην ενσωμάτωση του Αμερικανού στα συστήματα και την πιστή εφαρμογή τους. • Να κατανοήσετε τους κινδύνους που κρύβουν οι ιδιαίτερες μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι παραθρησκείες για να παρασύρουν τους νέους στη λογική τους.

ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ

Και οι δύο ήταν οι πρωταγωνιστές στο ματς με τον Ηρακλή που έβαλε την ΑΕΚ ξανά σε τροχιά πρώτης θέσης.

«Αλήθεια, ο Κύριος το λαό του θα δικαιώσει, τους αφοσιωμένους του σπλαχνίζεται. Τα είδωλα των εθνικών ασήμι και χρυσάφι, ανθρώπινα κατασκευάσματα. Στόμα έχουν αλλά δε μιλούν, μάτια έχουν μα δεν βλέπουν. Έχουν αυτιά μα δεν ακούν κι ούτε έχουνε πνοή στο στόμα τους. Αυτοί που τα κατασκευάζουνε κι όσοι σ' εκείνα ελπίζουν, όμοιοι μ' αυτά να γίνουνε» Ψαλμ. 134,14-18

Η απουσία κλασικού φορ κρούσης, αφού είναι τελειωμένη υπόθεση ο Ταλιάνι, κοστίζει στον Άρη.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα, θα δώσει άλλο ένα φιλικό ματς αύριο με τη Νήαρ Ηστ (ντεμπούτο ο Ντάνι Νόρις) στα Άνω Λιόσια.

Κάσερες και Γκουγκουλιάς είναι φύσει περιφερειακοί επιθετικοί και είναι μοιραίο να μην πατούν όσο πρέπει στην περιοχή. Αυτό είναι το υπ' αριθμόν ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί και μάλιστα άμεσα.

ΤΩΡΑ… ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Το ποδαρικό στο 2006 ήταν κακό, αλλά το χειρότερο θα είναι αυτή η ισοπαλία να φέρει τώρα αναταραχή και αστάθεια στην ομάδα του Άρη. Ο επόμενος μήνας φαντάζει ως ο καθοριστικός της σεζόν γι' αυτό και πρέπει με κάθε τρόπο και κόστος να υπάρξει ψυχραιμία και (από κάθε πλευρά με τον δικό της τρόπο) στήριξη για να βγει κέρδος από τέσσερα ματς φωτιά.