Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στη μπιλεφελντ ο βισνιαρεκ :: 5/1/2006 21:25:21) 

ΣΤΗ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ Ο ΒΙΣΝΙΑΡΕΚ σύντομα

ΑΣΚΗΣΗ

Εμεινε όνειρο

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Ένας βιομήχανος δανείστηκε 500.000 Ευρώ για ένα έτος με επιτόκιο 15%.

Η περίπτωση του Άρτουρ Βισνιάρεκ (φωτογραφία) ήταν αυτή που ξεχώριζε από όσες έχουν προταθεί στον Άρη για τη θέση του επιθετικού κρούσης. Ιστορικό θρίαμβο για την ελληνική τοξοβολία πέτυχε η Ευαγγελία Ψαρά, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σάλας που έγινε στη Νίμ της Γαλλίας.

Την χρονιά αυτή το γενικό επιτόκιο τιμών αυξήθηκε κατά 20%.

Ένας παίκτης, που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, ελεύθερος μεν, αλλά με κασέ απαγορευτικό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε ιστορία, αφού αυτό ήταν το πρώτο μετάλλιο του αθλήματος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και αναμφίβολα ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Ποιο το αποτέλεσμα της δοσοληψίας σε ονομαστικές και πραγματικές τιμές;

Ο 29χρονος Πολωνός αποδέχθηκε χθες την πρόταση της Αρμίνια Μπίλεφελντ, (είχε προτάσεις και από τις Λέγκια, Λεχ Πόζναν) και έτσι ακόμη και η προσπάθεια να κάνει ο Άρης (με 300-400.000 ετησίως) υπέρβαση για χάρη του δεν θα είχε αποτέλεσμα. Η Ευαγγελία Ψαρά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, νικώντας ουσιαστικά στον αγώνα κατάταξης τη Ρωσίδα Μπούντσεβιτς με 114-110, ενώ στον ημιτελικό είχε λυγίσει με 115-112 κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλίδα Σου, η οποία είχε και τη συμπαράσταση του κοινού, αφού ο αγώνας γινόταν στην έδρα της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ αγορά, οι "κίτρινοι" ελπίζουν ότι εντός των ημερών θα μείνει ελεύθερος ο Κόλτζος από τον ΟΦΗ, για να προχωρήσουν στη συμφωνία οι δύο πλευρές, αφού ο Αναστόπουλος τον ξέρει και τον προτιμά από τον Κουτσόπουλο, που προέβαλλε υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις αρχικά.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Ντ'Ακόλ, Κυριάκος και Κουλουχέρης εξακολουθούν να δεσμεύονται από τον Ολυμπιακό και πιθανότατα εξελίξεις θα υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα.

Η 32η θέση τής Βασιλικής Βουγιούκα ήταν αποτέλεσμα της καλύτερης εμφάνισης για τα ελληνικά χρώματα στα δύο παγκόσμια Κύπελλα ξιφασκίας που φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα.

Οι «κίτρινοι» δεν θα βιαστούν να λύσουν το συμβόλαιο του Νικολάς Ταλιάνι, που ως κοινοτικός δεν δεσμεύει θέση ξένου.

Από τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, η Νικολέτα Καλλή ήταν 35η, η Ράνια Δαβία 37η, η Μαρία Ρεντούμη 44η, η Χρυσούλα Κονταρέλη 56η, η Ευαγγελία Κόμη 61η και η Δέσποινα Πέρδικα 62η.

Τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες μέρες.

Στους άνδρες, ο Δημήτρης Κωστάκος ήταν 71ος, ο Παναγιώτης Τζινιόλης 72ος, ο Τζέισον Ντουράκος 75ος, ο Λεωνίδας Κούκος 80ός και ο Μαρίνος Πρεβένιος 82ος.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ελπίζοντας να του χαμογελάσει η τύχη, ο Φίλιππος Βέροιας περιμένει σήμερα την κλήρωση των ημιτελικών τού Challenge Cup. Η ομάδα της Βέροιας, παρά την ήττα της στην Τουρκία από την Μπεσίκτας (33-30), προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά, αφού είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 35-18. Στο μεταξύ για το ελληνικό πρωτάθλημα και τις θέσεις 1-6 ο Πανελλήνιος νίκησε εκτός έδρας τον ΣΑΚΑ με 26-21 και ο Ιωνικός Ν.Φ. επιβλήθηκε με 22-17 του Κιλκίς. Σε αγώνες για τις θέσεις 7-11: Αθηναϊκός - Αρχέλαος 31-24 και ΒΑΟ - Άρης Νικαίας 22-20.