Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σκοπιανος επιθετικος στο φιλικο :: 10/1/2006 20:54:43) 

Ο Γκότσα Τολέσκι προσέρχεται στα αποδυτήρια του Απόλλωνα.

FΙFΑ

Α. Ανάγνωση κατανόηση του κειμένου

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Οι άνεμοι του πολέμου απειλούν το Μουντιάλ Νέων

1. Ποια είδη γλώσσας παρατηρούνται στη γλωσσική έκφραση του «επίσημου» σχολείου;

Δοκιμάζεται ο Τολέσκι

Στην αναβολή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων που είναι προγραμματισμένο 25 Μαρτίου-26 Απριλίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσανατολίζεται η FIFA, λόγω της επικείμενης επίθεσης των Αμερικανών στο Ιράκ. Να εντοπίσεις τα χαρακτηριστικά τους και να προσέξεις αν υπάρχουν ομοιότητες ή διαφορές μεταξύ τους.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Σκοπιανός Γκότσα Τολέσκι και δοκιμάζεται από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οριστική απόφαση θα ληφθεί αύριο, από την εκτελεστική επιτροπή της Διεθνούς Συνομοσπονδίας. 2. Ο αντίποδας στην παραπάνω «κυρίαρχη γλώσσα» του σχολείου είναι η «αμυντική στάση» των μαθητών.

Ο 28χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στη Ραμποτνίσκι και την περσινή περίοδο είχε 28 συμμετοχές και 8 γκολ.

Με ποιες μορφές εκδηλώνεται αυτή η στάση;

Ο Τολέσκι είναι διεθνής (15 φορές) και πήρε μέρος στο φιλικό που έδωσαν όσοι δεν αγωνίσθηκαν με τον ΠΑΟΚ κόντρα στη δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα (4-2). Τα πρώτα συμπεράσματα για τον Σκοπιανό επιθετικό είναι ότι είναι γρήγορος και έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Αν και δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά πέτυχε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο (σκόραρε ο Σπυρόπουλος). Μείωσε ο Χριστοφορίδης (αγωνίσθηκε με τη δεύτερη ομάδα) σε 2-1 και ισοφάρισε ο Βεκόπουλος. Δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ο Σπυρόπουλος, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Ο Τολέσκι θα πάρει μέρος και στις επόμενες προπονήσεις και ο Κατσαβάκης θα αποφασίσει για την τύχη του.